Iš anksto spėju, kad užims šeštą vietą. Tikėkimės išeis su JAV sužaist
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąNu va, bus dėl ko ateinančią vasarą visiems forumo krepšinio temoj pasipjaut... Geriau padiskutuokime apie AGarastą, kuris turbūt iš tolo žiūri į negrus iš Afrikos ir musulmonus su turbanais ir niekaip nesupranta, kaip čia jie mums kvietimą davė...
Comment
-
tai jau reik pradet ruost skrandi rakijoms visokioms ir Efesui
kokiam mieste zaisim neaisku dar?You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
vis dar yra nedidelė viltelė, jog Ilgauskas žais už rinktinę..Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
jis sakė, kad norėtų sugrįžti, bet čia dar neaišku ar taip padarysBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
na tikėkimės Kemzūra bus protingas ir neims į rinktinę Mažučio su JomantuBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
FIBA: 2018 metų pasaulio čempionate norėtume matyti 32 komandas
Gali smukti pasaulio čempionatas aš taip manau pagal lygiMes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąD grupė: Ispanija, Prancūzija, Kanada, Naujoji Zelandija, Lietuva, Libanas.
Žaisim Ismyre (ar kaip ten)Uz Lietuva
Comment
Comment