Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O tai kaip čia išeina, rodo kuri nors televizija LKL ar ne?
    N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
      Kiek aš supratau LTV nk neberodys Sport1 Zalgirio tiesiogines ir įrašus, ir berods Ryto įrašus. Dėl kitų kovų nežinau, gal ir šiaip esu neteisus nzn. Dar Lietuvos ryto TV šiaip rodo tiesiogines Ryto kovas.
      RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
        Teisę transliuoti LKL'ą įsigijo Sport1 bei Lrytas TV. BBL bei Eurolygos rungtynių transliacijų teisės priklauso Viasat Sport Baltic.
        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

nenoriu girtis, bet šis video iš LKL mažojo finalo paskutinių rungtynių, kai Neptūnas-Šiauliai serija buvo lygi 2-2. Čia matote mūsų neptūnfanių 140 svečiuose, kai šiauliečių namų aikštėje tik apie 40. Tai buvo mūsų fanų išvykoje rekordas aišku gaila, kad kažkur pusė iš jų buvo "vinadieniai" kurie fanais tapo tik kai Neptūnas pradėjo taip gerai lošti.

Paskutinis taisė Chixx; 2009.10.11, 17:09.
          Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Kitų metų pasaulio čempionatas Turkijoje tolsta nuo lietuvių lyg miražas

http://www.lrytas.lt/?data=20091016&...5091016&view=2

Kažkaip man visą laiką atrodė, kad tie "vardiniai" kvietimai buvo kažkieno išsigalvojimas.

Comment

Na ir nereikia to sumauto PČ mūm... 2002 taip pat nedalyvavom, bet 2003 laimėjom EČ, tai bus dar geriau. O turkai galės kaltint FIBA, kad prarado ~2000 turistų iš Lietuvos.

Comment

Kuom rytfaniai apsiuostė..?? Jūs gal durni [atsiprašau..] ar ką? Su lazdom "pasitikti" Žalgirio fanus?? IDIOTAI. Nejau norit būt panašūs į kokius serbus kur papjaut priešo faną bus garbės reikalas???

http://www.krepsinis.net/pries-perlo...is-122926.html

Comment

nebuvo jokių lazdų, esu beveik tuo garantuotas, nors ir nedalyvavau

Comment

/\
                    na kas del rytfaniu lazdu tai nieko nuostabaus kad taip ir galejo buti. Kad ryto fanai nepirma karta zalgirio fanus pasitinka vilniuje kuomet zalgiris zaidzia vilniuje ne su rytu jau zino visi. Kita medalio puse tai vis baisiau darosi ziurint i jaunuosius zalgirio fanus.. sioje vietoje manau reiketu aiskios klubo (tiek lryto tiek zalgirio) pozicijos pries tokius fanus...

Comment

/\ ir kuo gi tie jaunieji Žalgirio fanai nepatiko (šiaip tai aš vienas iš jų, jeigu ką)? tendencija aiški ir visuotinai žinoma - jeigu nebūtų jaunimo, halėje per 90 procentų rungtynių 90 procentų jų laiko būtų tylu. kuomet ateis tos 10 procentų svarbiausių rungtynių, palaikymas žinoma, kad bus kiek kitoks - tačiau jaunimui tribūnoje sudarant daugiau nei pusę atstovų, naivu tikėtis, kad visas rungtynes bus skanduoja 1 ar du tie patys žodžiai. sovietiniai laikai liko praeity, laikas judėti į priekį, tačiau bandysim judėti taip, kad kuo mažiau "diedukų" ( - nesupykit, šposen ) liktų nepatenkinti sutikit - žmonės važinėja su komanda, lankosi visose išimtinai rungtynėse Kaune, tai kodėl jie negali palaikyti komandos aistringai, naujoviškai? ypač kai varžovas tąsomas 30 taškų... ateis Eurolyga, bandysim daugiau skanduoti, užvesti halę, bet vėlgi - tikrai ne visas rungtynes, to jau nebebus dar vienas geras pavyzdys - per bbl taurės finalą komanda buvo palaikoma pagrinde jaunimo užsivedimu, o rezultatas koks, priminti? pergalė todėl taikos (peace ) ir nustokit po velnių lyginti Žalgirio sirgalius su ryto - esam didžiausi priešai, ir nei vieni nebūsim panašūs į kitus. labai gerai esu girdėjęs sakant - kadangi ryto fanai yra ultras, tai gink Die net kažko panašaus negali daryti žalieji, nes tai vos ne nusikaltimas... o kodėl po galais turim būti lyginami su RU? kodėl niekas neligina pvz su sakalų ultromis? nes jie irgi ultros, ir įsikūrę gerokai seniau nei RU. ai ir dar apie ultras - žaliųjų jaunimui iki ultrizmo dar daaaaug metų didelio darbo plečiant tribūnos veiklą, darant choreografijas ir pan ir pan. čia tik ryto fanams per porą metų "įmanoma" suultrėti"

Comment

/\
                        as nieko pries neturiu pries komandos palaikyma. Tiesiog i akis krinta keletas tikrai negraziu dalyku. Pirmas dalykas tai per ta pati bbl finala imestas degantis daigtas i sale( nepamenu kaip jis ten tiksliai vadinasi ). Tai padare kaskas is zalgirio fanu (tikrai nezinau is senuju ar jaunuju).. Sekantis dalykas kas labai nepatiko tai kai zaide zalgiris saboninej su atletu, zalgirio sirgaliu isbegimas i aikstele po finalinio svilpuko. Tai tikrai yra negrazu. Jai zaidejai nores iki fanu patys ateis bet isbegt fanam i aikste ir begti prie zaideju tai jau yra mano nuomone ju negerbimas.. Toliau esant visoje vietoje kad ir tribunoje palaikant mylima komanda manau reikalingas bent kaskoks kulturingumas ( o nuogo kuno demonstravimas viesoje vietoje kulturos neprideda). Dar vienas dalykas nepatinka kai girdziu lyginimus su serbais arba graikais.. na mes esam lietuviai ir palaikykim komanda kaip mes mokam o ne kopijuokim serbus ar graikus.. dar vienas dalykas konfeti. Taip sutinku tai grazu, ypac kaip buvo padaryta per bbl finala haleja, bet velgi nepatinka tai kad komandos zaidejai turi eiti ir sluoti tuos popieriukus is aikstes ir taip stabdyti varzybas...

Comment

R.Kurtinaitis: „Krepšinio federacija mūsų likimus stumdo tarsi šaškes“
                          http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1...254098784&sk=3

Comment

Kad R. Kaukėnui nebus problemų įsitvirtinant Madride tai kažkaip neabejojau, bet iš brolio to nelaukiau - 49 naudingumo balai yra stipru

Comment

/\ na ir kas? 49 naudingumo balai o realas pralošė... silpnai kažkaip Mesina
                              Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
                                /\ na ir kas? 49 naudingumo balai o realas pralošė... silpnai kažkaip Mesina
                                Matei tas rungtynes?

Comment

no offence, bet man tie jūsų nuolatiniai ginčais apie ultras, ir kokie priešai mirtini yra tų 2 komandų fanai, tai visada teišspaudžia graudų šypsnį.. Atrodo suaugę vyrai, o pešasi ir lazdavojasi kaip keturiolikmečiai paaugliai, kam labiau barzda jau auga..

bet tai kaip čia gaunas, atrodo bus įdomus sezonas eurolygos, o prakeikti tv3 siekia, kad aš tapčiau jų viasato abonentu?? nežinau, bet dar tokio absurdo, kad lietuvoje tv neberodo krepšinio, tai dar nebuvo niekad.. alternatyvų nėra tam viasatui? kokia piratinė antena ar nulaužta kortelė?
                                  Jūsų,
                                  Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Kabelinė televizija kokia nors. Kaune bent mikrovisata ir Init rodo. Arba internete prastos kokybės

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                                      Matei tas rungtynes?
                                      Nope! o tu matei?
                                      Aš norėjau pasakyt, kad kas iš to, kad puolime Darjušas yra nesulaikomas, bet jo gynyba yra kiauroka...
                                      Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Broliai pirmo turo MVP. Beveik visi lietuviai pagrindiniai savo komandų tempėjai. Tikrai įdomus sezonas laukia. Iš LR nustebino gerą komandą nukovę. Nors krepšinis atgaivina po krizinės atmosferos

Analiteke, juk esi ekonomistas, tai turi suprast, kad Viasat siekia didesnio pelno, o jį tikrai manau pasiims. Tik keista, kad kabelinės retransliuoja. Bet įtariu jiems kels Viasat kainas įvertinę, tai kad kažkoks procentas tos kabelinės naujų abonementų atėjo dėl EL. Man kaip ir tinka ši VSB politika, tik poparaliais, vkr sakau pažiūrėsiu kokį nors įspūdingą mačą po LR, tai ne kur tau. Regbį pradėjo rodyt ir dar kažkokias pievas. Tai jei jau nusipirkai tas teises ir už nemažai, tai prisotink EL treč ir ketv...
                                        You've got one life! Live it!

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                                          no offence, bet man tie jūsų nuolatiniai ginčais apie ultras, ir kokie priešai mirtini yra tų 2 komandų fanai, tai visada teišspaudžia graudų šypsnį.. Atrodo suaugę vyrai, o pešasi ir lazdavojasi kaip keturiolikmečiai paaugliai, kam labiau barzda jau auga..
                                          nusikalstamos grupuotes saudosi del itakos kazkokiose miesto vietose. Ar ne tas pats ?
                                          KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Working...
                                          X