Parašė oranger
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNa, nepamirškime ir to, kad iki ausų prasiskolinęs, ant bedugnės ribos esantis klubas ir jo akcijos irgi ne milijonus kainuos.. kai tuo tarpu savivaldybė nuolat jį tais milijonais pašeria labai paprašius ir pamojavus vėliava "Žalgiris - nacionalinė vertybė, pasididžiavimas, etc.". jei turėčiau atliekamų pinigų ir pragertą sąžinę, ir aš turbūt surizikuočiau trumpam suvaidinti "gelbėtoją" tokioje situacijoje. Anyway, tikėkimės tokių gelbėtojų neprireiks, kaip nors..
Aš va Žalgirį kažkada įsivaizdavau, kaip fubtole Man City.. Ateina šeihas nuperka klubą, superka žvaigždes ir ūrą. Mes nenugalimi. Bet kad va Man City ššš.. gaunasi. Pasižiūrėkite kelinti jie anglijos lygoje. Visiems aišku, kad reikia pinigų, bet gale vis tiek jie negarantuoja pergalės ir meilės klubui. Aš Ž noriu matyti kaip Partizan. Tikrai man nebūtų įdomiau stebėti penkių milijonierių žaidimą, nei vaikių kurie užaugo Kauno mokyklose ir atsovauja ŽžžžYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNei pritariu tau, nei ne
Aš va Žalgirį kažkada įsivaizdavau, kaip fubtole Man City.. Ateina šeihas nuperka klubą, superka žvaigždes ir ūrą. Mes nenugalimi. Bet kad va Man City ššš.. gaunasi. Pasižiūrėkite kelinti jie anglijos lygoje. Visiems aišku, kad reikia pinigų, bet gale vis tiek jie negarantuoja pergalės ir meilės klubui. Aš Ž noriu matyti kaip Partizan. Tikrai man nebūtų įdomiau stebėti penkių milijonierių žaidimą, nei vaikių kurie užaugo Kauno mokyklose ir atsovauja Žžžž
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąZiurint kas tie milijonieriai... Toks milijonierius, kaip Jasikevicius Zalgiryje, tai cia butu geriausias krepsinio ivykis per 10 metu.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąIdealus variantas: Susiperkame milijonierius lietuvaičius kokis 4-6, o likusieji vaikiai perspektyvūs. Va idealu būtų tada
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKad daugiau be Jasikeviciaus nera tinkamu lietuvaiciu milijonieriu... Tik NBA. O be to uztektu tik Jasikeviciaus ir islaikyt dabartini jaunima.You've got one life! Live it!
Comment
-
"Gal galetu "Zalgiriui" padeti ta bendrove, kurios vadovai zadejo 2 mln.
litu, jeigu is klubo pasitrauktu Gediminas Navikauskas? Sio zmogaus jau
beveik keturis menesius nera "Zalgiryje", zadetu pinigu - taip pat.
http://kauno.diena.lt/dienrastis/spo...irstami-199388
gal kas girdėjot kas tai per bendrovė?
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąŠyška, Broliai, Kaukėnas, Macas, Javtokas ir t.t. Būtų įdomu jei daugelis lietuvaičių milijonierių būtų Ryte ir Žalgiryje
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSyska, Macas, Javtokas visi Ryto zaidejai, Kaukenas ir "broliai" is vis vilnieciai. Tai cia kaip silpnumo pozymis butu, kad krepsinio sostine neisaugina zaideju Zalgiriui... Man uztektu tik Jasikeviciu matyt Zalgiry + jaunimas.
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąJasikevičiui net nuodėmė-žaidimas lryte atleista
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimą"Gal galetu "Zalgiriui" padeti ta bendrove, kurios vadovai zadejo 2 mln.
litu, jeigu is klubo pasitrauktu Gediminas Navikauskas? Sio zmogaus jau
beveik keturis menesius nera "Zalgiryje", zadetu pinigu - taip pat.
http://kauno.diena.lt/dienrastis/spo...irstami-199388
gal kas girdėjot kas tai per bendrovė?
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąNei pritariu tau, nei ne
Aš va Žalgirį kažkada įsivaizdavau, kaip fubtole Man City.. Ateina šeihas nuperka klubą, superka žvaigždes ir ūrą. Mes nenugalimi. Bet kad va Man City ššš.. gaunasi. Pasižiūrėkite kelinti jie anglijos lygoje. Visiems aišku, kad reikia pinigų, bet gale vis tiek jie negarantuoja pergalės ir meilės klubui. Aš Ž noriu matyti kaip Partizan. Tikrai man nebūtų įdomiau stebėti penkių milijonierių žaidimą, nei vaikių kurie užaugo Kauno mokyklose ir atsovauja Žžžž
Beje, kitas įdomus dalykas yra tas, kad Manchester City jaunimo ugdymas pastaraisiais metais vienas produktyvesnių Anglijoj.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąEurolygos jaunimo atrankos turnyras Belgrade, pirmos rungtynes:
Zalgiris - Brose Baskets 66:57
ps. yra pasikeitimu sudetyje lyginant su Romos turnyru: is svarbiu zaideju nebera S.Kulviecio ir H.Venskaus, bet yra Arunas Sakalauskas is KKM Aisciu.
Manau reiktu į NKL dublerius kviesti žaidėjus ne tik iš saboninės, nes dabar ten nelabai ką gero, be Čižausko, Jogėlos ir Jakšto nelabai ką ten matau gero. Ko negalima paiimti pvz. Staniulio iš Aisčių paiimt http://www.euroleague.net/competitio...easoncode=jt08 Nereik apsiriboti tik savo mokyklos auklėtiniais, o susirinkt bent iš Kauno geriausius, o tai gausis su jais kaip su T. Šležu.
Comment
-
Parašė Cezaris Rodyti pranešimąAntros varžybos praloštos ir į finalinį turnyrą vėl nepapulta.
Manau reiktu į NKL dublerius kviesti žaidėjus ne tik iš saboninės, nes dabar ten nelabai ką gero, be Čižausko, Jogėlos ir Jakšto nelabai ką ten matau gero. Ko negalima paiimti pvz. Staniulio iš Aisčių paiimt http://www.euroleague.net/competitio...easoncode=jt08 Nereik apsiriboti tik savo mokyklos auklėtiniais, o susirinkt bent iš Kauno geriausius, o tai gausis su jais kaip su T. Šležu.
Į NKL dublerius ir kviečiami ne tik Sabonio KM žaidėjai. Tas pats Motiejūnas juk iš KKM, Vasiliauskas iš Merkurijaus.
Šležas rytui buvo atiduotas/paleistas. Niekam čia Kaune jo nereikėjo, per prastas jis ir tą sėkmingai įrodinėja. Jo pozicijoje Kaune yra Motiejūnas su Čepukaičiu, tad nebūtų kur tą Šležą dėti.
Comment
-
Parašė Cezaris Rodyti pranešimąAntros varžybos praloštos ir į finalinį turnyrą vėl nepapulta.
Be to Sabonine jau pasidarbavo prie si sezona... KKM Aisciu 1994m. gimusiu komanda MKL pernai uzeme 2 vieta, tai Sabonio KM pries si sezona is ju komandos pas save perviliojo(arba sakykim tiesiog pavoge) 10 geriausiu tos komandos zaideju... Tiesiog apgailetina...Paskutinis taisė kaunaz; 2009.02.14, 18:20.
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąKaip tu įsivaizduoji žaidėjo paėmimą? Ateina Motiejūnas pas tą žaidėją, paėmęs už rankos nusiveda į Kaustą ir liepia treniruotis tik ten? Kur jiems geriausia žaisti ir treniruotis, sprendžia žaidėjų tėvai, patys žaidėjai ir jų treneriai.
Į NKL dublerius ir kviečiami ne tik Sabonio KM žaidėjai. Tas pats Motiejūnas juk iš KKM, Vasiliauskas iš Merkurijaus.
Šležas rytui buvo atiduotas/paleistas. Niekam čia Kaune jo nereikėjo, per prastas jis ir tą sėkmingai įrodinėja. Jo pozicijoje Kaune yra Motiejūnas su Čepukaičiu, tad nebūtų kur tą Šležą dėti.
O Slezas tikrai praziopsotas, aisku ir Masalskis turbut jam pripudrino smegenis, o ir pats i kisene normaliai gavo. Zalgirio dubleriams jis butu labai naudingas.Paskutinis taisė kaunaz; 2009.02.14, 18:44.
Comment
Comment