Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Lauksim šių klubų LKL superfinale, tikrai įdomios turėtų būti kovos
    kad aisciams nedaug sansu i finala ar pusfinali patekt..
    Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
      Na, nepamirškime ir to, kad iki ausų prasiskolinęs, ant bedugnės ribos esantis klubas ir jo akcijos irgi ne milijonus kainuos.. kai tuo tarpu savivaldybė nuolat jį tais milijonais pašeria labai paprašius ir pamojavus vėliava "Žalgiris - nacionalinė vertybė, pasididžiavimas, etc.". jei turėčiau atliekamų pinigų ir pragertą sąžinę, ir aš turbūt surizikuočiau trumpam suvaidinti "gelbėtoją" tokioje situacijoje. Anyway, tikėkimės tokių gelbėtojų neprireiks, kaip nors..
      Nei pritariu tau, nei ne
      Aš va Žalgirį kažkada įsivaizdavau, kaip fubtole Man City.. Ateina šeihas nuperka klubą, superka žvaigždes ir ūrą. Mes nenugalimi. Bet kad va Man City ššš.. gaunasi. Pasižiūrėkite kelinti jie anglijos lygoje. Visiems aišku, kad reikia pinigų, bet gale vis tiek jie negarantuoja pergalės ir meilės klubui. Aš Ž noriu matyti kaip Partizan. Tikrai man nebūtų įdomiau stebėti penkių milijonierių žaidimą, nei vaikių kurie užaugo Kauno mokyklose ir atsovauja Žžžž
      You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
        Nei pritariu tau, nei ne
        Aš va Žalgirį kažkada įsivaizdavau, kaip fubtole Man City.. Ateina šeihas nuperka klubą, superka žvaigždes ir ūrą. Mes nenugalimi. Bet kad va Man City ššš.. gaunasi. Pasižiūrėkite kelinti jie anglijos lygoje. Visiems aišku, kad reikia pinigų, bet gale vis tiek jie negarantuoja pergalės ir meilės klubui. Aš Ž noriu matyti kaip Partizan. Tikrai man nebūtų įdomiau stebėti penkių milijonierių žaidimą, nei vaikių kurie užaugo Kauno mokyklose ir atsovauja Žžžž
        Ziurint kas tie milijonieriai... Toks milijonierius, kaip Jasikevicius Zalgiryje, tai cia butu geriausias krepsinio ivykis per 10 metu.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
          Ziurint kas tie milijonieriai... Toks milijonierius, kaip Jasikevicius Zalgiryje, tai cia butu geriausias krepsinio ivykis per 10 metu.
          Idealus variantas: Susiperkame milijonierius lietuvaičius kokis 4-6, o likusieji vaikiai perspektyvūs. Va idealu būtų tada

Comment

Idealus variantas: Susiperkame milijonierius lietuvaičius kokis 4-6, o likusieji vaikiai perspektyvūs. Va idealu būtų tada
            Kad daugiau be Jasikeviciaus nera tinkamu lietuvaiciu milijonieriu... Tik NBA. O be to uztektu tik Jasikeviciaus ir islaikyt dabartini jaunima.

Comment

Kad daugiau be Jasikeviciaus nera tinkamu lietuvaiciu milijonieriu... Tik NBA. O be to uztektu tik Jasikeviciaus ir islaikyt dabartini jaunima.
              Šyška, Broliai, Kaukėnas, Macas, Javtokas ir t.t. Būtų įdomu jei daugelis lietuvaičių milijonierių būtų Ryte ir Žalgiryje

Comment

"Gal galetu "Zalgiriui" padeti ta bendrove, kurios vadovai zadejo 2 mln.
                litu, jeigu is klubo pasitrauktu Gediminas Navikauskas? Sio zmogaus jau
                beveik keturis menesius nera "Zalgiryje", zadetu pinigu - taip pat.
                http://kauno.diena.lt/dienrastis/spo...irstami-199388

gal kas girdėjot kas tai per bendrovė?

Comment

Šyška, Broliai, Kaukėnas, Macas, Javtokas ir t.t. Būtų įdomu jei daugelis lietuvaičių milijonierių būtų Ryte ir Žalgiryje
                  Syska, Macas, Javtokas visi Ryto zaidejai, Kaukenas ir "broliai" is vis vilnieciai. Tai cia kaip silpnumo pozymis butu, kad krepsinio sostine neisaugina zaideju Zalgiriui... Man uztektu tik Jasikeviciu matyt Zalgiry + jaunimas.

Comment

Syska, Macas, Javtokas visi Ryto zaidejai, Kaukenas ir "broliai" is vis vilnieciai. Tai cia kaip silpnumo pozymis butu, kad krepsinio sostine neisaugina zaideju Zalgiriui... Man uztektu tik Jasikeviciu matyt Zalgiry + jaunimas.
                    Jasikevičiui net nuodėmė-žaidimas lryte atleista

Comment

Parašė mag Rodyti pranešimą
                      Jasikevičiui net nuodėmė-žaidimas lryte atleista
                      Tuo metu Rytas Zalgiriui buvo nevarzovas, be to pats Zalgiris tada nevertino Jasikeviciaus.

Comment

E.Zukauskas buvo uzsimines apie isejima is Zalgirio ir arba karjeros baigima visiskai, arba grizima i savo pirmaja komanda.. geriau jau pasirinktu antra varijanta

Comment

Parašė negative Rodyti pranešimą
                          "Gal galetu "Zalgiriui" padeti ta bendrove, kurios vadovai zadejo 2 mln.
                          litu, jeigu is klubo pasitrauktu Gediminas Navikauskas? Sio zmogaus jau
                          beveik keturis menesius nera "Zalgiryje", zadetu pinigu - taip pat.
                          http://kauno.diena.lt/dienrastis/spo...irstami-199388

gal kas girdėjot kas tai per bendrovė?
                          Tegul jaunąjį Barštį į komanda priima ir gaus dar vieną visai gerą rėmėją, KG Group

Comment

„Lietuvos rytas“ – „Dragons“ 105:64

http://www.alfa.lt/straipsnis/102588...09-02-10_19-53

Comment

Nei pritariu tau, nei ne
                              Per vienus metus stebuklų nepadarysi, kad ir kiek milijonų beturėtum. Pažiūrėsim, kur tas pats Manchester City bus po kelerių metų.

Beje, kitas įdomus dalykas yra tas, kad Manchester City jaunimo ugdymas pastaraisiais metais vienas produktyvesnių Anglijoj.
                              Got sun in my face, sleeping rough on the road

Comment

Neptunas 87 - 79 Sakalai BBL C grupes rungtynese ))

Comment

Eurolygos jaunimo atrankos turnyras Belgrade, pirmos rungtynes:
                                  Zalgiris - Brose Baskets 66:57

ps. yra pasikeitimu sudetyje lyginant su Romos turnyru: is svarbiu zaideju nebera S.Kulviecio ir H.Venskaus, bet yra Arunas Sakalauskas is KKM Aisciu.

Comment

Eurolygos jaunimo atrankos turnyras Belgrade, pirmos rungtynes:
                                    Zalgiris - Brose Baskets 66:57

ps. yra pasikeitimu sudetyje lyginant su Romos turnyru: is svarbiu zaideju nebera S.Kulviecio ir H.Venskaus, bet yra Arunas Sakalauskas is KKM Aisciu.
                                    Antros varžybos praloštos ir į finalinį turnyrą vėl nepapulta.
                                    Manau reiktu į NKL dublerius kviesti žaidėjus ne tik iš saboninės, nes dabar ten nelabai ką gero, be Čižausko, Jogėlos ir Jakšto nelabai ką ten matau gero. Ko negalima paiimti pvz. Staniulio iš Aisčių paiimt http://www.euroleague.net/competitio...easoncode=jt08 Nereik apsiriboti tik savo mokyklos auklėtiniais, o susirinkt bent iš Kauno geriausius, o tai gausis su jais kaip su T. Šležu.

Comment

Parašė Cezaris Rodyti pranešimą
                                      Manau reiktu į NKL dublerius kviesti žaidėjus ne tik iš saboninės, nes dabar ten nelabai ką gero, be Čižausko, Jogėlos ir Jakšto nelabai ką ten matau gero. Ko negalima paiimti pvz. Staniulio iš Aisčių paiimt http://www.euroleague.net/competitio...easoncode=jt08 Nereik apsiriboti tik savo mokyklos auklėtiniais, o susirinkt bent iš Kauno geriausius, o tai gausis su jais kaip su T. Šležu.
                                      Kaip tu įsivaizduoji žaidėjo paėmimą? Ateina Motiejūnas pas tą žaidėją, paėmęs už rankos nusiveda į Kaustą ir liepia treniruotis tik ten? Kur jiems geriausia žaisti ir treniruotis, sprendžia žaidėjų tėvai, patys žaidėjai ir jų treneriai.

Į NKL dublerius ir kviečiami ne tik Sabonio KM žaidėjai. Tas pats Motiejūnas juk iš KKM, Vasiliauskas iš Merkurijaus.

Šležas rytui buvo atiduotas/paleistas. Niekam čia Kaune jo nereikėjo, per prastas jis ir tą sėkmingai įrodinėja. Jo pozicijoje Kaune yra Motiejūnas su Čepukaičiu, tad nebūtų kur tą Šležą dėti.

Comment

Parašė Cezaris Rodyti pranešimą
                                        Visiskai nepritariu. Kaip tik reikia nelysti prie Aisciu. Tegul jie tik islaiko savo KKM zaidejus, nes pas juos dabar labai talentingos kartos - 1990, 1991, 1992 metu. Jeigu jie visi kartu zais LKL uz poros metu, tai Aisciu komanda bus labai stipri.
                                        Be to Sabonine jau pasidarbavo prie si sezona... KKM Aisciu 1994m. gimusiu komanda MKL pernai uzeme 2 vieta, tai Sabonio KM pries si sezona is ju komandos pas save perviliojo(arba sakykim tiesiog pavoge) 10 geriausiu tos komandos zaideju... Tiesiog apgailetina...
                                        Paskutinis taisė kaunaz; 2009.02.14, 18:20.

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                          Kaip tu įsivaizduoji žaidėjo paėmimą? Ateina Motiejūnas pas tą žaidėją, paėmęs už rankos nusiveda į Kaustą ir liepia treniruotis tik ten? Kur jiems geriausia žaisti ir treniruotis, sprendžia žaidėjų tėvai, patys žaidėjai ir jų treneriai.

Į NKL dublerius ir kviečiami ne tik Sabonio KM žaidėjai. Tas pats Motiejūnas juk iš KKM, Vasiliauskas iš Merkurijaus.

Šležas rytui buvo atiduotas/paleistas. Niekam čia Kaune jo nereikėjo, per prastas jis ir tą sėkmingai įrodinėja. Jo pozicijoje Kaune yra Motiejūnas su Čepukaičiu, tad nebūtų kur tą Šležą dėti.
                                          Vasiliauskas Merkurijuj buvo kol buvo Merkurijus. O Merkurijaus nera man atrodo nuo 2001 ar 2002 metu... Tai mazdaug nuo tada jis ir zaidzia Sabonio KM. Beje pries Zalgirio dublerius dar viena sezona 2005/2006 jis zaide KKM komandoj NKL, tada atrodo jie Hermio projektais vadinosi ar pan..
                                          O Slezas tikrai praziopsotas, aisku ir Masalskis turbut jam pripudrino smegenis, o ir pats i kisene normaliai gavo. Zalgirio dubleriams jis butu labai naudingas.
                                          Paskutinis taisė kaunaz; 2009.02.14, 18:44.

Comment

Working...
                                          X