/\ o aš pateikiau įrodymus, kurie šlykštesni
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ vienintelis viešas ir garsinis "įžeidimas" iš mūsų pusės - po rungtynių skambantis hey hey sveikinam rytą. su rytfanių Kauno nekenčiu ir žalia k net lygint neverta.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ po perkūnais, kažkokie pusnuogiai manjakai rėkia per visą halę, kad nekenčia mano gimtojo miesto, nors yra kaip ir svečiuose, tai ką aš turiu galvot????Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ po perkūnais, kažkokie pusnuogiai manjakai rėkia per visą halę, kad nekenčia mano gimtojo miesto, nors yra kaip ir svečiuose, tai ką aš turiu galvot????KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Che aš Daktarą palaikau
Aš už Daktarą jiems pasakiau ką galvoju nelabai atsimenu, ką jie ten apie Kauną skandavo, bet ir man žiauriai nepatiko. Todėl aš jiems prieš akis skandavau: "Ššššš įveiksim" ir t.t. Tik, kad va policijanai liepė išeiti. Man tai ten juokinga buvo, o jie mačiau norėjo su manimi perkalbėti Dėl manes jie skanduoja ką nori, lai įžeidinėja, bet tai tik stiprina dar didesnę paramą svai komandai.
Jėzus pataikė svarbius trajakus, aišku viską lėmė pramestos baudos ir puolime atkovoti kamuoliai. Bet gražu buvo žiūrėti į bekompromisę kovą. Dar patiko Varda, kaip ant saves pyko,kai jį pakeitė dėl klaidų gynyboje, spardė reklaminį stendą sėdėdamas ir nuo mineralinio butelio lupo etiketes
Beje taip dar nelaukiau nė vieno mačo šiais metais, nors jis ir visiškai nesvarbus buvo...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Simas.lt Rodyti pranešimąŠiaip įdomu buvo po rungtynių žaisti žaidimą 'kiek fakų matai?'...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątu čia apie bebrausko ir anisimovo gestus link E tribūnos?
Comment
-
2009 metais Kaune vyks vaikinų iki 16 metų krepšinio čempionatas
2008-11-17
Lapkričio 17 dieną Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje vyko spaudos konferencija, kurios metu buvo pristatytas specialus 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato pasirengimo projektas.
Spaudos konferencijoje dalyvavo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, jo pavaduotojas Stanislovas Buškevičius, Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas ir LKF projektų vadovas Mindaugas Špokas.
„Tik prieš savaitę gavome patvirtinimą iš FIBA Europe, kad 2009 metais rugpjūčio 6-16 dienomis Lietuvoje galėsime rengti vaikinų iki 16 metų krepšinio čempionatą. Kaune susirinks 16 stipriausių komandų. Taip pat tomis dienomis vyks tarptautinis trenerių seminaras. Planuojama, kad čempionato metu mieste bus apie 1000 svečių", - kalbėjo LKF generalinis sekretorius M. Balčiūnas.
Meras A. Kupčinskas džiaugėsi, kad rengti krepšinio čempionatą patikėta Kaunui, juk Vilniuje tais metais vyks daug Kultūros sostinei skirtų renginių. „Liepos mėnesį Kaune vyks lengvosios atletikos čempionatas. Tai bus puiki įžanga prieš krepšinio čempionatą. Kaunas stengiasi organizuoti kuo daugiau aukšto lygio varžybų. Be to, čempionato metu minėsime sporto halės 70-metį, 1939 metais halėje vyko Europos krepšinio čempionatas. Kauno miesto savivaldybė ne tik morališkai prisidės prie čempionato, bet ir suteiks visą techninę ir logistinę paramą", - sakė meras A. Kupčinskas.
LKF projektų vadovas Mindaugas Špokas plačiau pristatė pasiruošimo darbus. Federacija jau turi pasiruošusi varžybų gaires, biudžetą. FIBA pasitiki federacijos vykdomu darbu, todėl tikimasi kitais metais gauti leidimą organizuoti U-18 (vaikinų iki 18 metų) krepšinio čempionatą. Visi šie darbai - tai tik pasiruošimas 2011 metų vyrų krepšinio čempionatui. Tais pačiais metais Lietuvoje vyks ir vyrų iki 20 metų krepšinio čempionatas.
Sausio mėnesį Panevėžyje lankysi FIBA vadovai, kurie tikisi apžiūrėti naująją areną, domėsis kaip vyksta pasiruošimas 2011 metų čempionatui, ar vyksta kituose miestuose arenų statybos. FIBA viliasi, kad Lietuva išvengs klaidų, kurias padarė Lenkija besiruošdama krepšinio čempionatui.
„Kaunui didelė garbė bus surengti jaunučių krepšinio čempionatą. Švęsime halės jubiliejų, o tokią šventę puikiai vainikuos tarptautinės varžybos", - sakė mero pavaduotojas S. Buškevičius.
Čempionato biudžetas sieks 1 mln. litų. 80 proc. biudžeto padengs federacija, FIBA ir rėmėjai, o likusias lėšas skirs Kauno miesto savivaldybė. Tai bus salių nuoma, transportas dalyviams ir pan. Čempionatas vyks trijose salėse: Kaustos salė, A. Sabonio mokykla ir Kauno sporto halė, kurioje vyks finalinis etapas.
Čempionato metu federacijai turėtų pagelbėti Sporto savanorių sąjunga, su kuria jau ne vienus metus yra glaudžiai bendradarbiaujama. Planuojama, kad per varžybas turėtų padėti 100-500 savanorių, kurie jau turės patirties tokio masto renginiuose.
kaunas.lt
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą2009 metais Kaune vyks vaikinų iki 16 metų krepšinio čempionatas
2008-11-17
Lapkričio 17 dieną Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje vyko spaudos konferencija, kurios metu buvo pristatytas specialus 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato pasirengimo projektas.
Spaudos konferencijoje dalyvavo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, jo pavaduotojas Stanislovas Buškevičius, Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas ir LKF projektų vadovas Mindaugas Špokas.
„Tik prieš savaitę gavome patvirtinimą iš FIBA Europe, kad 2009 metais rugpjūčio 6-16 dienomis Lietuvoje galėsime rengti vaikinų iki 16 metų krepšinio čempionatą. Kaune susirinks 16 stipriausių komandų. Taip pat tomis dienomis vyks tarptautinis trenerių seminaras. Planuojama, kad čempionato metu mieste bus apie 1000 svečių", - kalbėjo LKF generalinis sekretorius M. Balčiūnas.
Meras A. Kupčinskas džiaugėsi, kad rengti krepšinio čempionatą patikėta Kaunui, juk Vilniuje tais metais vyks daug Kultūros sostinei skirtų renginių. „Liepos mėnesį Kaune vyks lengvosios atletikos čempionatas. Tai bus puiki įžanga prieš krepšinio čempionatą. Kaunas stengiasi organizuoti kuo daugiau aukšto lygio varžybų. Be to, čempionato metu minėsime sporto halės 70-metį, 1939 metais halėje vyko Europos krepšinio čempionatas. Kauno miesto savivaldybė ne tik morališkai prisidės prie čempionato, bet ir suteiks visą techninę ir logistinę paramą", - sakė meras A. Kupčinskas.
LKF projektų vadovas Mindaugas Špokas plačiau pristatė pasiruošimo darbus. Federacija jau turi pasiruošusi varžybų gaires, biudžetą. FIBA pasitiki federacijos vykdomu darbu, todėl tikimasi kitais metais gauti leidimą organizuoti U-18 (vaikinų iki 18 metų) krepšinio čempionatą. Visi šie darbai - tai tik pasiruošimas 2011 metų vyrų krepšinio čempionatui. Tais pačiais metais Lietuvoje vyks ir vyrų iki 20 metų krepšinio čempionatas.
Sausio mėnesį Panevėžyje lankysi FIBA vadovai, kurie tikisi apžiūrėti naująją areną, domėsis kaip vyksta pasiruošimas 2011 metų čempionatui, ar vyksta kituose miestuose arenų statybos. FIBA viliasi, kad Lietuva išvengs klaidų, kurias padarė Lenkija besiruošdama krepšinio čempionatui.
„Kaunui didelė garbė bus surengti jaunučių krepšinio čempionatą. Švęsime halės jubiliejų, o tokią šventę puikiai vainikuos tarptautinės varžybos", - sakė mero pavaduotojas S. Buškevičius.
Čempionato biudžetas sieks 1 mln. litų. 80 proc. biudžeto padengs federacija, FIBA ir rėmėjai, o likusias lėšas skirs Kauno miesto savivaldybė. Tai bus salių nuoma, transportas dalyviams ir pan. Čempionatas vyks trijose salėse: Kaustos salė, A. Sabonio mokykla ir Kauno sporto halė, kurioje vyks finalinis etapas.
Čempionato metu federacijai turėtų pagelbėti Sporto savanorių sąjunga, su kuria jau ne vienus metus yra glaudžiai bendradarbiaujama. Planuojama, kad per varžybas turėtų padėti 100-500 savanorių, kurie jau turės patirties tokio masto renginiuose.
kaunas.ltKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna ,krepsinio tauta, koks sio cempionato lankomumas bus? itariu tukstancio ziurovu nepasieks. Lygiai tas pats bus ir su Euro 2011. Bilietai visai dienai pigus nebus, tai i grupiu, kuriose Lietuva nezais, nersusirinks pilnos arenos, o ypac ,tuo metu,kai musu rinktine zais, visi prie TV sedes. garantija kad Siauliuose ir Panevezy (na ir Klaipedoj,jei pasistatys arena) , laisvu vietu bus laaaabai daug
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąManau, kad lankomumas varžybose bus proporcingas pasaulinės žiniasklaidos dėmesiui toms varžybomsKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna ,krepsinio tauta, koks sio cempionato lankomumas bus? itariu tukstancio ziurovu nepasieks. Lygiai tas pats bus ir su Euro 2011. Bilietai visai dienai pigus nebus, tai i grupiu, kuriose Lietuva nezais, nersusirinks pilnos arenos, o ypac ,tuo metu,kai musu rinktine zais, visi prie TV sedes. garantija kad Siauliuose ir Panevezy (na ir Klaipedoj,jei pasistatys arena) , laisvu vietu bus laaaabai daug
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimątai pagal tave, finala stebes aqpie puse arenos? pasauliniu mastu, europos ir pasaulio krepsinio cempionatai labai mazai to populiarumo sulaukia
Comment
Comment