kaip tai baigės? neįkertu Tanoka atrodo gruodžio mėnesį prie žalgirio prisijungė,Bradley jei neklystu irgi jau per eurolygą,Kažkas ne to čia arba aš jau visai durnas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąkaip tai baigės? neįkertu Tanoka atrodo gruodžio mėnesį prie žalgirio prisijungė,Bradley jei neklystu irgi jau per eurolygą,Kažkas ne to čia arba aš jau visai durnas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGal kas iš žinovų galėtų paaiškinti situaciją su žaidėjų registraciją į Eurolygą?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Vienintelis būdas, tai ramiai paleist visus legionierius pasijamt žaidėjų iš iš Kauno triobet ar kitos žalgirio komandos ir dabaigt šitą sezoną su minimaliom išlaidom, o ne verkšlent apie neišmokėtas algas. Žinoma sezonas bus gėdingas, bet jau geriau išgyvent negu bankrutuot.... Man didžiausias klausimas, kodėl privatus subjektas nesugeba tvarkingai pasiskaičiuot savo išlaidų, kad nešoktu į minusą.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąO kodėl nepradėt visko nuo balto lapo? Žalgiris oficialiai bankrutuoja, skolos nurašomos. Komandoj pradeda žaist sporto mokyklos auklėtiniai. Kai ekonomika atsigaus per porą metų, tuomet vėl sudarys konkurencingą komandą.
Tik spėju tokiu atveju Eurolygos licenzija tikrai bus atimta.
Pataisykite, jei klystu.gera gyventi gerai
Comment
-
Man tai įdomi Sabonio pozicija. Negi negalėtų jisai užmesti šiuo metu tų 5 mln. be procentų? Ar visgi jisai mato, kad tai nepadės arba padės tik laikinai, ar bijo, kad vėliau gali ir neatgauti tų pinigų iš savivaldybės? Juk pasak Navikausko, tai visa krizė dėl tų 5 mln., o juos gavus viskas išsispręstų. Ar čia jau yra sugalvotas kažkoks kitas planas aukojant Žalgirio vardą, reputaciją ir vietą EL? O gal Saboniui išvis tai neįdomu (klubo reikalai), o į prezidentūrą nuėjo įkalbintas Navikausko? Prašei - nuėjau!gera gyventi gerai
Comment
-
Aš tai vis dar galvoju, kad čia vyksta savivaldybės prievartavimas. Negalėjo normaliai susitarti, tai pradėjo viešai prievartauti. Visada reikia žinoti, kad savivaldybės ir valstybinės instancijos pinigus užlaiko ir juos reikia planuoti kaip galimas pajamos po sezono ar kitam sezonui net....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa mano kukliomis žiniomis, tai nėra taip viskas paprasta su tuo bankrutavimu ir skolų nurašymu. Skola ne rona - neužgis. Prasidėtų teismai, turto areštavimas. Dar prisidėtų dalis žmonių, nusipirkusių abonentus, kurie pareikštų norą gražinti pinigus. Ir pats svarbiausias dalykas, kad greičiausiai po bankroto negalėtum įkurti klubo tuo pačiu pavadinimu. Dar galima pridėti sugadintą reputaciją, prarastą vietą EL ir t.t.
Pataisykite, jei klystu.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna skolos tai ne problema. paimi dublerius zaist, beveik nieko nekainuoja, o is savivaldybes parama 5 milijonus anksciau ar veliau gaus. va ir susitaupo pinigai. eurolygoj zaist gali betkas, kad ir visas rungtynes pralaimes, bet zais. Ir grazint abonentu niekas netures pagrindo, nes rungtynes ivyks. netikiu kas legionieriai issiskirsto. neseniai kalbeta buvo, kad legionieriai tragedijos dar nedaro. Tipo pats kupcinskas kalbejo su jais. pvz man butu tokia situacija, tikrai nesakyciau ,kad viska suprantu ir panasiai. Keisciausia ,kad su paciais zaidejais niekas nekalbejo.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąDar karta yra rodoma, kokia protiniu invalidu buveine yra musu miesto savivaldybe. Del miesto problemu dar galejau jiem atleisti, uz Zalgirio suzlugdyma jie dar atsiims.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąGerai, pradėk pasakoti, ką realiai savivaldybė galėjo padaryti. Su visais argumentais
Comment
-
Na tai arenos naujos kaip ir nebereikia? O legionieriai tai šikniai kaip reikalas: "Oi Žalgiris cool, jėga, super komanda, kaip čia gera bla bla bla", o mėnesį pakentėt negali? Netikiu, kad visai neturi pinigų. Ypač toks Woodsas, kuris NBA žaidė. Tai vat ir atsiskleidžia beždžioniukų mentalitetas.
O kodėl Sabonis turėtų išmesti 5 milijonus? Kitais metais jau 7 išmest reikės. Jam gi negrįš tie pinigai tikriausiai. Rėmėjų reikalas yra pinigai. Žodžiu amba bus. Pasišaipyt norisi, bet kažkaip nemalonu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąduoti pinigų
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąduoti pinigųPaskutinis taisė Lettered; 2008.10.14, 13:11.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai ne savivaldybės reikalas spręsti privačių klubų finansines problemas.
Comment
Comment