Tai norit pasakyt kad tas Žalgirio dublerių ir "Lietuvos ateities" reikalas išpūstas ir kritinei situacijai esant gali padėt tik perkami žaidėjai? Masiulis, kad ir koks geras žaidėjas buvo, jau nebe tas, jei net lenkam nebetinka... Tai kokio bxbxo jį kviečia? Negeriau apšaudyt jaunus? Mano nuomonė su Jūsų šiuo atveju labai nesutampa...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąTai norit pasakyt kad tas Žalgirio dublerių ir "Lietuvos ateities" reikalas išpūstas ir kritinei situacijai esant gali padėt tik perkami žaidėjai? Masiulis, kad ir koks geras žaidėjas buvo, jau nebe tas, jei net lenkam nebetinka... Tai kokio bxbxo jį kviečia? Negeriau apšaudyt jaunus? Mano nuomonė su Jūsų šiuo atveju labai nesutampa...
Comment
-
Kas per naglumas to Navikausko.
Gavo šįmet jau porciją bapkių iš miesto biudžeto, dar už kitus metus gieda gaut prieš laiką. Kitais metais įdomu, vėl kaulys papildomai.
Nu lūzerių lūzeriai dabartinė klubo vadyba.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTiesiog jis nebera vienas lyderiu, bet vis dar pajegus krepsininkasNo one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Visai dziaugiuosi del Tomo Masiulio. Aisku dabar jis jau veteranas, bet visgi tokioj situacijoj turetu buti naudingas. O anksciau buvo ilgametis savas zaidejas. Malonu, kad grizo. Butu taip atsitike pries metus ar 2, is vis butu puikus atsarginis.
O tie dubleriai nera tokie jau vaikai. Tuo labiau kad nemazai tu "vaiku" yra vieni geriausiu vaiku Lietuvoje ar net visoj Europoj(Cizauskas, Jogela).
O sudetis tokia: keturi 19-meciai, penki 18-meciai, du 17-meciai, trys 16-meciai ir vienas 15-metis. Is ju septyni jau anksciau zaide dubleriuose, dar du turi NKL zaidimo patirties atstovaudami kitoms komandoms.
Parašė Paulius Rodyti pranešimąDar kartą tu pamikčiosi, jog mes pirmi provokuojam, būsi gaidžių gaidys. Tu į žalgirį pažiūrėk - ką Woodsas aikštelėj daro, kaip Navikauskas elgiasi. Šitam forume vilniečiai ir šiaip Rytui prijaučiantys tyli ir stengiasi žmoniškai apie krepšinį šnekėti. Bet ne - prilenda visokių žalgirio "fanų" iš urvų, kuriems būtinai reikia pavaryti ant kitų. Jei tik naujiena apie žalgirį, tai būtinai ant Ryto užstumti reikia. Pasigydyk tu vieną kartą, provokatoriau.
Pabreziau, kad padugnes rytfaniai, o ne visi kas uz ryta. Tai cia turbut pats islindai(vilka mini, vilkas cia). Juk nesakau taip apie visus ryto fanus, pvz. yra Kema, kuris serga uz ryta, bet apie ji negaleciau blogo zodzio pasakyt, pvz. as jam, ko gero, daugiausiai iverciu skyres is visu, kaip ir jisai man. Tai parodo, kad neskaitant megstamos komandos, musu nuomones labai daug kur sutampa. O pagrindini savo padugniu kriteriju ivardinau - visi kas nekencia Kauno(man tai svarbiau uz Zalgiri). O tokiu rytfaniu tarpe pats didziausias procentas.Paskutinis taisė kaunaz; 2008.10.08, 18:50.
Comment
-
Parašė Orto Panti Rodyti pranešimąNu tai koks skirtumas? Jug beveik visi žalgfaniai nekenčia Vilniaus.
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąTai norit pasakyt kad tas Žalgirio dublerių ir "Lietuvos ateities" reikalas išpūstas ir kritinei situacijai esant gali padėt tik perkami žaidėjai? Masiulis, kad ir koks geras žaidėjas buvo, jau nebe tas, jei net lenkam nebetinka... Tai kokio bxbxo jį kviečia? Negeriau apšaudyt jaunus? Mano nuomonė su Jūsų šiuo atveju labai nesutampa...
Dabar į temą.
Europos taurės atrankos varžybose „Šiauliams“ talkins D.Motiejūnas
Sveikinu šį žingsnį, kiekviena minutė tarptautinių varžybų yra vertinga (jei tik gaus žaisti. Man tik kyla klausimas, jei dubliuosis per vieną dieną LKL, Europos taurės ir Eurolygos varžybos - ką darys Motiejūnas. Įdomios susitarimo detalės... Be to, kam Motiejūnas "priklauso"? Sau? Aisčiams? Šiauliams? Žalgiriui? Tikiuos Donatas netaps teniso kamuoliuku tarp Aisčių, Žalgirio ir Šiaulių.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąDabar į temą.
Europos taurės atrankos varžybose „Šiauliams“ talkins D.Motiejūnas
Sveikinu šį žingsnį, kiekviena minutė tarptautinių varžybų yra vertinga (jei tik gaus žaisti. Man tik kyla klausimas, jei dubliuosis per vieną dieną LKL, Europos taurės ir Eurolygos varžybos - ką darys Motiejūnas. Įdomios susitarimo detalės... Be to, kam Motiejūnas "priklauso"? Sau? Aisčiams? Šiauliams? Žalgiriui? Tikiuos Donatas netaps teniso kamuoliuku tarp Aisčių, Žalgirio ir Šiaulių.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBet dar negirdėjome pačių krepšininkų paneigimo.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNekokios naujienos...
Comment
-
Parašė astralindy Rodyti pranešimą
Sakai Motiejūnui pakenks tarptautinė patirtis? Įdomu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBet Motiejūną Žalgiris užregistravęs Eurolygos rungtynėms. Nepersiplėš?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBet Motiejūną Žalgiris užregistravęs Eurolygos rungtynėms. Nepersiplėš?
http://www.euroleague.net/competitio...asoncode=e2008Paskutinis taisė adebisi; 2008.10.09, 11:43.No one really knows
Which way the wind blows
Comment
Comment