Baikit išvedžiojimus. Dabar geriausiu atveju - 1 vieta, blogiausiu - 4. taškas.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Visus su pergale,as manau kad ispnai nera tokie jau neiveikiami.Zaideme kontrolines rungtynes ir buvome sutriuskinti,bet kur zaideme?Ispanijoje.Ten viskas kitaip ,ispanai visada rengia turnyrus savo kraste ir ten visada triuskina visus.Tai toks morales pakelimas zmonems.
Tie patys kinai su jais kovojo.Jei neskaitysim kad kazkoks kompleksas su jais zaidziant yra,ir pastatysim protinga zaidima,viskas gali pakrypti musu naudai.
to ir linkiu is visos sirdies..
Nieko nepavėlavai! Juk iki šios dienos 15 val. esi gi parašęs šioje temoje žinutę, reiškias sąlygas atitinki .
Dabar belieka palinkėti australams sėkmės.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Hm... Kovot teks 40 minučių. Kinai juk taip pat kovojo lygiai iki trečio kėlinio pradžios... Na, stebim...
Aš asmeniškai netikiu, kad JAV pralaimės šiandien (bet niekam nieko nestatau...)
Hm... Kovot teks 40 minučių. Kinai juk taip pat kovojo lygiai iki trečio kėlinio pradžios... Na, stebim...
Aš asmeniškai netikiu, kad JAV pralaimės šiandien (bet niekam nieko nestatau...)
Gal kas nors man kokiu bokaliu įsipareigos, jeigu JAV laimi?
O tie, kurie serga už Neptūną ir kt., mažiau lietuviai?
Ne, tiesiog Lietuvoje beveik nėra žmonių, kuriems būtų visiškai nesvarbu - "Lietuvos Rytas" ar "Žalgiris". O ir tiems patiems krepšinis visai neįdomus.
Comment