Parašė Simex
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė RokasZalgirio starte 4 juodaodziai. Nors nesu rasistas, bet musu kraste dar neteko tokio reginio matyt ( turiu omeny lietuviu komanda )
Comment
-
Parašė pablonispriekis buvo lygus, galas akivaizdžiai buvo ryto pusėj, o dabar išsilygino pabandyk palygint pats ir suprasi
Comment
-
Parašė pablonispriekis buvo lygus, galas akivaizdžiai buvo ryto pusėj, o dabar išsilygino pabandyk palygint pats ir suprasi
Galas
Cota - Stelmaheris. Kuris geresnis? Mano manymu, geresnis Cota, jokiu vaikisku klaidu, perimti kamuoliai, stabilus metimas ir driblingas.
freemanas - jasaitis. Cia viskas aisku.
Ayuso - House. SUnku passakyti. Jeigu Housas taip pat zais vienas kaip pernai, tai tuomet Ayuso geresnis, nes Housas daug nesamoniu pridaro zaisdamas vienas.
Atsarginius lygint?
Comment
-
Aisku liudnai truputeli kad dvi stipriausios LT komandos sudarytos is tiek daug uzsenieciu, bet norint kanors nuveikti Eurolygoj reik kazka daryti. Beja apie priekine linija... As totaliai nusivyles Javtoku, zaidzia bicas nestabiliai, ir toks vaizdas kad bijodamas mesti i krepsi (kalbu apie Europos champa). Manau jam tik LT komandoj ir losti, bet tikrai ne i NBA, tuo labiau i Spurs
Comment
-
Parašė techGalas
Cota - Stelmaheris. Kuris geresnis? Mano manymu, geresnis Cota, jokiu vaikisku klaidu, perimti kamuoliai, stabilus metimas ir driblingas.
freemanas - jasaitis. Cia viskas aisku.
Ayuso - House. SUnku passakyti. Jeigu Housas taip pat zais vienas kaip pernai, tai tuomet Ayuso geresnis, nes Housas daug nesamoniu pridaro zaisdamas vienas.
Atsarginius lygint?
neturiu aš laiko tau čia rašyti visa teoriją ir tikrai nežinau kaip baigsis viskas šį sezoną, tačiau po pirmų rungtynių pamatysit, kad didžiąja dalimi aš buvau teisus
Comment
-
Parašė DzipasAisku liudnai truputeli kad dvi stipriausios LT komandos sudarytos is tiek daug uzsenieciu, bet norint kanors nuveikti Eurolygoj reik kazka daryti. Beja apie priekine linija... As totaliai nusivyles Javtoku, zaidzia bicas nestabiliai, ir toks vaizdas kad bijodamas mesti i krepsi (kalbu apie Europos champa). Manau jam tik LT komandoj ir losti, bet tikrai ne i NBA, tuo labiau i Spurs
jei rimtai tai, Javtoko žaidimas buvo vienas pagrindinių faktorių atnešusių pergales pirmose dvejose rungtynėse, Nicola Vujčičius (kurio žalgiris niekaip niekad nesugebėdavo uždengt), Mario Kasun'as, Mehmetas Okuras ir keletas kitų TOP-aukštaūgių buvo išjungti visiškai
Comment
-
Parašė DzipasAisku liudnai truputeli kad dvi stipriausios LT komandos sudarytos is tiek daug uzsenieciu, bet norint kanors nuveikti Eurolygoj reik kazka daryti. Beja apie priekine linija... As totaliai nusivyles Javtoku, zaidzia bicas nestabiliai, ir toks vaizdas kad bijodamas mesti i krepsi (kalbu apie Europos champa). Manau jam tik LT komandoj ir losti, bet tikrai ne i NBA, tuo labiau i Spurs
Comment
-
Parašė DzipasNa bet tipai, kurie tik kazkiek gynyboj pasisakoja, o puolime nulis, toli nenueina. Pazek i M.Zukauska - ginasi gerai, bet puola labai banguotai, ir tokiam zaidejui tikrai ne i NBA ziuret
Comment
-
Atsiprasau bet as ir manau kad Javtokas tikrai gerokai pervertinamas,manau jis ir liks visada toks truputeli auksciau vidutinybes!O del reklamos sutinku,kas per daug tas nesveika!Ir Javtokas ir Lavrinovicius be galvos,tik kad Lavrinoviciu pastebeti galima o javtokas puolime tai statistas grynas,neaisku del ko taip buvo praejusi sezona,ar del jo kaltes ar komandos!si sezona zinant Houso charakteri (svarbu mesti,o ar lenda siandien ne mano bedos,pasidarysiu vidurki ir su 20% taiklumu,tik daugiau metyt reiks) ko gero jis kamuoliu vel negaus,bet uztat grazus paziuret kaip pasakytu mergiotes
Comment
-
Tai va,kad centru rezultatyvumas puolime priklauso nuo to,ar jie yra teisingai isnaudojami. Jei kamuolis varinejamas ties 3taskio linija,o ant 20 atakos sekundes eilinis kvailas nigeris SG/SF verziasi ir meta per rankas,"centras" praktiskai ir neturi sansu pelnyti tasku. Praeitais metais LR taktika tokia ir buvo (ypac sezono pradzioje prie Sadamo Djuroviciaus) . Rinktines zaidimas buvo labiau subalansuotas.
Comment
-
ziauriai gera (bent jau man) naujiena !
LNK transliuos NBA kovas
http://whatson.delfi.lt/news/eteris/...php?id=7814042Westside is the best ! :jura:
Comment
Comment