Pabloniui- su visa pagarba, mano kuklia nuomone ir iki Ayuso Žalgirio sudėtis buvo tikrai stipresnė už Ryto, o dabar ir iš viso visiškas pranašumas bus, jei tik žinios apie šį žaidėją bus oficialiai patvirtintos.
priekis buvo lygus, galas akivaizdžiai buvo ryto pusėj, o dabar išsilygino pabandyk palygint pats ir suprasi
Zalgirio starte 4 juodaodziai. Nors nesu rasistas, bet musu kraste dar neteko tokio reginio matyt ( turiu omeny lietuviu komanda )
4 uzsieniecius Lietuvos komandoje jau galejome matyti, taciau iki siol nebuvome mate 6 uzsienieciu zaideju + dvieju uzsienieciu treneriu vienoje komandoje.
priekis buvo lygus, galas akivaizdžiai buvo ryto pusėj, o dabar išsilygino pabandyk palygint pats ir suprasi
Nepyk bet nemanau kad Javtokas,Nilsenas ir purvinasis Haris yra stipresni uz Bearda,Lavrinoviciu ir Jankuna!Gal aisku tai subjektyvus vertinimas,bet tarkim tas pats Javtokas pries Bearda nieko nepadarydavo,o Haris ir Nilsenas tikrai nera pajegesni uz jankuna,Lavrikas yra tikrai geresnis uz anuos du ryto uzsieniecius!Apskritai manau kad kalbant ir apie puolima ir apie gynyba jis geriausias siuo metu lietuvoj zaidziantis centras-sunkus krastas,o turint salia Bearda.....na manau zalgirio sudetis stipresne,o kaip bus pamatysim sezono metu!Lyginant zaidejus Zalgiris Ryta lenkia!
Galas
Cota - Stelmaheris. Kuris geresnis? Mano manymu, geresnis Cota, jokiu vaikisku klaidu, perimti kamuoliai, stabilus metimas ir driblingas.
freemanas - jasaitis. Cia viskas aisku.
Ayuso - House. SUnku passakyti. Jeigu Housas taip pat zais vienas kaip pernai, tai tuomet Ayuso geresnis, nes Housas daug nesamoniu pridaro zaisdamas vienas.
Aisku liudnai truputeli kad dvi stipriausios LT komandos sudarytos is tiek daug uzsenieciu, bet norint kanors nuveikti Eurolygoj reik kazka daryti. Beja apie priekine linija... As totaliai nusivyles Javtoku, zaidzia bicas nestabiliai, ir toks vaizdas kad bijodamas mesti i krepsi (kalbu apie Europos champa). Manau jam tik LT komandoj ir losti, bet tikrai ne i NBA, tuo labiau i Spurs
Cota - Stelmaheris. Kuris geresnis? Mano manymu, geresnis Cota, jokiu vaikisku klaidu, perimti kamuoliai, stabilus metimas ir driblingas.
freemanas - jasaitis. Cia viskas aisku.
Ayuso - House. SUnku passakyti. Jeigu Housas taip pat zais vienas kaip pernai, tai tuomet Ayuso geresnis, nes Housas daug nesamoniu pridaro zaisdamas vienas.
Atsarginius lygint?
labai jau tamstos subjektyvus ir kvailas vertinimas
neturiu aš laiko tau čia rašyti visa teoriją ir tikrai nežinau kaip baigsis viskas šį sezoną, tačiau po pirmų rungtynių pamatysit, kad didžiąja dalimi aš buvau teisus
Aisku liudnai truputeli kad dvi stipriausios LT komandos sudarytos is tiek daug uzsenieciu, bet norint kanors nuveikti Eurolygoj reik kazka daryti. Beja apie priekine linija... As totaliai nusivyles Javtoku, zaidzia bicas nestabiliai, ir toks vaizdas kad bijodamas mesti i krepsi (kalbu apie Europos champa). Manau jam tik LT komandoj ir losti, bet tikrai ne i NBA, tuo labiau i Spurs
užtat brolis nebijo mėtyt iš troicų per rankas (tiesa 80% metimų skrieja bet kur bet tik ne į krepšį
jei rimtai tai, Javtoko žaidimas buvo vienas pagrindinių faktorių atnešusių pergales pirmose dvejose rungtynėse, Nicola Vujčičius (kurio žalgiris niekaip niekad nesugebėdavo uždengt), Mario Kasun'as, Mehmetas Okuras ir keletas kitų TOP-aukštaūgių buvo išjungti visiškai
Na bet tipai, kurie tik kazkiek gynyboj pasisakoja, o puolime nulis, toli nenueina. Pazek i M.Zukauska - ginasi gerai, bet puola labai banguotai, ir tokiam zaidejui tikrai ne i NBA ziuret
Javtoko vidurkis per EC buvo 11 tsk (3 pagal rezultatyvuma komandoje). Normalus rodyklis.
Na bet tipai, kurie tik kazkiek gynyboj pasisakoja, o puolime nulis, toli nenueina. Pazek i M.Zukauska - ginasi gerai, bet puola labai banguotai, ir tokiam zaidejui tikrai ne i NBA ziuret
Tokie žaidėjai tikras brangakmenis. Patikėk, jis MDP gerus pinigus gauna. Spėk del ko Spursai NBA laimi? Nes Bowenas išjungia dauguma ekipos lyderių.
Atsiprasau bet as ir manau kad Javtokas tikrai gerokai pervertinamas,manau jis ir liks visada toks truputeli auksciau vidutinybes!O del reklamos sutinku,kas per daug tas nesveika!Ir Javtokas ir Lavrinovicius be galvos,tik kad Lavrinoviciu pastebeti galima o javtokas puolime tai statistas grynas,neaisku del ko taip buvo praejusi sezona,ar del jo kaltes ar komandos!si sezona zinant Houso charakteri (svarbu mesti,o ar lenda siandien ne mano bedos,pasidarysiu vidurki ir su 20% taiklumu,tik daugiau metyt reiks) ko gero jis kamuoliu vel negaus,bet uztat grazus paziuret kaip pasakytu mergiotes
Tai va,kad centru rezultatyvumas puolime priklauso nuo to,ar jie yra teisingai isnaudojami. Jei kamuolis varinejamas ties 3taskio linija,o ant 20 atakos sekundes eilinis kvailas nigeris SG/SF verziasi ir meta per rankas,"centras" praktiskai ir neturi sansu pelnyti tasku. Praeitais metais LR taktika tokia ir buvo (ypac sezono pradzioje prie Sadamo Djuroviciaus) . Rinktines zaidimas buvo labiau subalansuotas.
Comment