Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Visu pirma visus su įspūdinga ir tinkamai pasibaigusia finalo serija visos taurės mūsų!!! LR dar nemažai iki Ž.

p.s. Retorinis klausimas: kiek toli būtume nuėję jei Ž šiame sezone būtų treniravęs ne Grigas, o Kazlauskas...
    Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

Ech... Noriu ir aš į Rotušę, specialiai grįžau iš GaDi dėl to, bet blyn šiai akimirkai gaunas, kad vienas varau tai turbūt teks apseit

edit: blyn... pamiršau svarbiausią... su Jumis pasidžiaugt Taigi su pergale visus Po varžybų žiūrint mūsiškių triumfą net ašaros ištryško Nežinau kodėl, bet ši pergalė man buvo itin saldi
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

/\ O aš pastebėčiau, jog Grigas gerai pasiruošė finalams, žymiai geriau nei Trifunovičius (aš nekalbu, jog tai įrodo 4:1 pasibaigusi serija). Man toks vaizdas susidarė, jog finalinėje serijoje Grigas paruošė/įdėgė Žalgiriui kombinacinį žaidimą: "ardoma" baudos gynyba, lendant į baudos aikštelę, ir jei nesusirenkamos pražangos, tai metama po to laisvam žmogui - dažniausiai ant 3-taškių linijos. Manau Grigas ir Maskoliūnas verti pagyrimo šiais metais, ne viskas klostėsi puikiai, bet "sustiprėjo" tikrai kaip treneriai. BRAVO GRIGUI.

VISUS ŽALGIRIO FANUS SU dar vienu LKL TITULU.
        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
        Dordrechtas/Haarlemas
        Nesebaras/Plovdivas
        Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
          /\ O aš pastebėčiau, jog Grigas gerai pasiruošė finalams, žymiai geriau nei Trifunovičius (aš nekalbu, jog tai įrodo 4:1 pasibaigusi serija). Man toks vaizdas susidarė, jog finalinėje serijoje Grigas paruošė/įdėgė Žalgiriui kombinacinį žaidimą: "ardoma" baudos gynyba, lendant į baudos aikštelę, ir jei nesusirenkamos pražangos, tai metama po to laisvam žmogui - dažniausiai ant 3-taškių linijos. Manau Grigas ir Maskoliūnas verti pagyrimo šiais metais, ne viskas klostėsi puikiai, bet "sustiprėjo" tikrai kaip treneriai. BRAVO GRIGUI.

VISUS ŽALGIRIO FANUS SU dar vienu LKL TITULU.
          Kad Žalgirio trenerių komanda gale sezono pradėjo demonstruot brandesnį darbą ir aš nedrįstu ginčytis
          Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

/\ jeigu ne kažkokie absurdiški pralaimėjimai olympiakosui ir jurako techninė prieš realą Kaune, sezonas būtų kone idealus ir treneriams, ir mums

Comment

Parašė aMariux Rodyti pranešimą
              uch, nebeprašneku.. Su pergales visus Žalgirio gerbėjus.

Labai patiko plakatas: LKF - musu, BBL - musu, LKL musu

o vizas tai kaip tikras lietryčio gerbėjas - pralaimėjom, reiškia treneryje kaltybė slypi... Išauklėjo Jonelis visgi ir gerbėjus
              Na tai padiskutuojam. Likus 5 minutėms iki svarbiausio sezono mačo pabaigos išimamas pagrindinis centras Petravičius su 3 pražangom, o vietoj jo įleidžiamas Nielsen (su 4 pražangom), kuris normaliai gintis negali tokioje situacijoje. Iki pratęsimo likus prisimenam paskutinę taikliai pasibaigusią Mačiulio ataką, kuomet Nielsen galėjo ir pabauduot, galbūt nebūtų įmetę tų dviejų taškų ir tai galėjo būt lemiamas momentas. Toliau per pratęsimą vėlgi neįleist į aikštę Petravičiaus, kai reikia jėgos po krepšiu ir ypač svarbūs atkovoti kamuoliai. Vienintelė pateisinama priežastis, kodėl buvo pakeistas - trauma, kitaip tai buvo labai kvailas sprendimas svarbiausiu sezono metu.

Apskritai, manau, jog Trifunovičiaus nesugebėjimas išnaudoti Petravičiaus sugebėjimų praktiškai ir nulėmė tokią serijos baigtį.

Kaip bebūtų, nebenoriu ginčytis, dar kartą kauniečius su pergale.
              Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Su pergale visus! 4 is eiles pergales - ispudinga!

O tokiems kaip Vizas geda ir tiek. Trifunovicius kaip tik is vidutiniu zaideju isspaude daugiau nei buvo galima tiketis.
                Idomu ka dabar pasakytu Dumblas?

Comment

Iki pratęsimo likus prisimenam paskutinę taikliai pasibaigusią Mačiulio ataką, kuomet Nielsen galėjo ir pabauduot, galbūt nebūtų įmetę tų dviejų taškų ir tai galėjo būt lemiamas momentas
                  turėjai pastebėti, kad nilsenas ir baudavo mačiulį, stumtelėjo į pilvą, tas puikiai matėsi per pakartojimą. kas dėl petro, jis garantuotai nebūtų pasivijęs net subauduoti mačiulio. bet kokiu atveju - čia jau nebe mano bėdos

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                    Apskritai, manau, jog Trifunovičiaus nesugebėjimas išnaudoti Petravičiaus sugebėjimų praktiškai ir nulėmė tokią serijos baigtį.
                    Aciu uz sezono anekdota... Tu paziurek i to molio statistika per visa sezona, ypac Eurolygoj, o paskui snekek apie "neisnaudotus" "sugebejimus". Cia kaip tik, Trifunovicius stebuklus dare su Petravicium.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                      Su pergale visus! 4 is eiles pergales - ispudinga!

O tokiems kaip Vizas geda ir tiek. Trifunovicius kaip tik is vidutiniu zaideju isspaude daugiau nei buvo galima tiketis.
                      Idomu ka dabar pasakytu Dumblas?
                      dumble sėdi

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                        dumble sėdi
                        Gavau tokia pm, kaip ir tu.
                        Parašė Dumblas
                        Nu ką, džiaugiatės žalios krw pergale, a ?Žali buduliai kavenskai.Vistiek Rytas sutrips jų žalią šūdą.Žalfaniai asilai.
                        Kaip man patinka kai tokiems padugnems belieka tik

Comment

ooo kaunaz, tu mačiau kaip ir vlk, turėjai gauti įspūdingą, viešai nerodomą, nes vien už tokią citatą baną uždirbsiančią, dumblo žinutę į pm? o gal reiktų surizikuoti ir parodyti, parodant ryto fanų intelektą? bet aš neapsiimu, nes per daug nuobaudų turiu, gal reiktų vlk bandyt? jis jaučiu švariausias iš mūsų trijų

edit: kaunazo internetas buvo greitesnis

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                            ooo kaunaz, tu mačiau kaip ir vlk, turėjai gauti įspūdingą, viešai nerodomą, nes vien už tokią citatą baną uždirbsiančią, dumblo žinutę į pm? o gal reiktų surizikuoti ir parodyti, parodant ryto fanų intelektą? bet aš neapsiimu, nes per daug nuobaudų turiu, gal reiktų vlk bandyt? jis jaučiu švariausias iš mūsų trijų

edit: kaunazo internetas buvo greitesnis

Daktare, gal galetum patikslinti del Ryto fanu intelekto? Ar Ryto fanai visi tokie, dauguma, siaip daugelis ar tik pavieniai atvejai?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                              Parašė Dumblas
                              Nu ką, džiaugiatės žalios krw pergale, a ?Žali buduliai kavenskai.Vistiek Rytas sutrips jų žalią šūdą.Žalfaniai asilai.

Man tikrai gaila L. ryto komandos, kad ji turi tokį sirgalių

Vilniečiams ar kitiems, L. rytui prijaučiantiems (protaujantiems), linkiu nenusiminti, užtat kokios kovos buvo, laimėtą laimėjot garbingai, visas pralaimėtas taip ir pralaimėjot.

Na, o Žalgirio sirgalius sveikinu su dar vienu įrašu pasididžiavimo vertam trofėjų sąraše
                              Paskutinis taisė ; 2008.05.17, 22:36.
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą

Man tikrai gaila L. ryto komandos, kad ji turi tokį sirgalių

Forume viesai tai nebuvo rasoma, bet sis forumo buves narys tera vieno anksciau n kartu isbaninto nario klonas (jei neklystu, per paskutinius kelis menesius buvo isbanintas gal tuzinas skirtingu jo klonu). Taigi nereiktu apeliuoti i tokius issisokimus, nes, esu tikras, jis nereprezentuoja Ryto fanu, kaip ir nereprezentuoja sio forumo vidutinio nario

Comment

O, girdziu jau ir fejerverkai griaudi!

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                    Forume viesai tai nebuvo rasoma, bet sis forumo buves narys tera vieno anksciau n kartu isbaninto nario klonas (jei neklystu, per paskutinius kelis menesius buvo isbanintas gal tuzinas skirtingu jo klonu). Taigi nereiktu apeliuoti i tokius issisokimus, nes, esu tikras, jis nereprezentuoja Ryto fanu, kaip ir nereprezentuoja sio forumo vidutinio nario
                                    Paprastai, kai jau paliečiama vieno, kad ir kelių, forumo narių nuomonė, iškart apeliuojama į visą Kauno miestą, visus jo gyventojus, įskaitant mane, jei tai dar ir Žalgirio sirgalius - esant galimybei ir į komandą. Visada siūliau to nedaryti, todėl būtų nelogiška pačiam elgtis priešingai.

Aš neapeliuoju į L. rytą, nesieju to su Vilniumi. Atkreipk dėmesį, pasakiau vienaskaita - turi sirgalių, ne sirgalius Pasmerkiau konkretų asmenį, jį ir tik jį. O „vilniečiams ar kitiems, L. rytui prijaučiantiems“ (jau daugiskaita) buvo skirta kita pastraipa, turėjai pastebėti

Viskas tvarkoje
                                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      kas per klonai? dumblas yra klonas?
                                      o jis tikruosius ryto FANUS tikrai reprezentuoja, pažiūrėkit, ką jie savo puslapiuose rašinėja... apie sirgalius aš nekalbu.

Comment

Eurolygos reitingas : Žalgiris-58 Rytas-42.Radau parašyta sportalas.com Na ką ,o dabar lekiu į rotušę žalgirio pasitikt ))

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                          Paprastai, kai jau paliečiama vieno, kad ir kelių, forumo narių nuomonė, iškart apeliuojama į visą Kauno miestą, visus jo gyventojus, įskaitant mane, jei tai dar ir Žalgirio sirgalius - esant galimybei ir į komandą. Visada siūliau to nedaryti, todėl būtų nelogiška pačiam elgtis priešingai.

Aš neapeliuoju į L. rytą, nesieju to su Vilniumi. Atkreipk dėmesį, pasakiau vienaskaita - turi sirgalių, ne sirgalius Pasmerkiau konkretų asmenį, jį ir tik jį. O „vilniečiams ar kitiems, L. rytui prijaučiantiems“ (jau daugiskaita) buvo skirta kita pastraipa, turėjai pastebėti

Viskas tvarkoje
                                          Suprantu tavo poziuri As

Tik reiktu pripazinti, kad kai bemaz 10 forumo nariu is vieno miesto suvirsta i kokios nors su krepsiniu ir kitaip paciu miestu nesusijusios diskusijos (pvz apie kai kurias seimos vertybes) viana barikadu puse, tai tikrai tik prisideda prie tokiu stereotipu formavimosi.

Beje, nezinojau, kad Dumblas apskritai yra Ryto fanas.

Comment

Working...
                                          X