Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Štai ir baigėsi Eurolygos sezonas
    CSKA susigrąžino Eurolygos karūną
    http://www.basketnews.lt/news-14709-...runa-foto.html
    Šiška - Eurolygos čempionas .

Comment

Stebuklai.

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Oooooooooo vilenski buduliai... tuoj visus išves ir dar į galvą duos Nebus kam sirgt už Rytą hahahaha ultroz...

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
          Oooooooooo vilenski buduliai... tuoj visus išves ir dar į galvą duos Nebus kam sirgt už Rytą hahahaha ultroz...
          Juokingiausia, kad jie pirmiausia tarpusavyje susimušė, o kai apsauga atėjo tramdyt, dar ir ant tų šoko. Degradėliai...
          Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Vat čia tai pergalė!

Visus Ryto sirgalius su pergale

Comment

Sveikinimai, vilniečiams.
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Nerealus Ryto žaidimas. Nerealūs žaidėjai. Taip sustabdyti Jankūna ore ir tegauti paprastą pražangą. Aplodismentų Jordan'as ir Price'as nusipelnė už tai, tikras meistriškumas. Ir Jomantas...Kovoja aikštelėje net nuskambėjus švilpukui. Nereali pergalė, taip ir toliau...Laimėjom....šauniausia pergalė!
                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                Dordrechtas/Haarlemas
                Nesebaras/Plovdivas
                Kiolnas

Comment

Man nesuprantama buvo, kam Nielsenui taip reikėjo bauduoti po krepšiu lendantį Collinsą, užtekę būtų rankas pakelt, o ne kirst per jas.

Apie Jomanto sugebėjimus visi žinom, o kai Jankūną ore subaudavo, tai kiek pamenu nesportinę ir gavo. Ar klystu? Rytas tikrai dukart šiandien gavo nesportines kiek pamenu.

Jankūnas irgi nustūmė Lukauskį ant žalgiriečio, ir už tai vilniečiui pražangą davė... Šiaip Lukauskiui už žaidimą 10 balų, puikiai žaidė/žudė
                  Paskutinis taisė vizas; 2008.05.05, 20:51.

Comment

Siandien Arklio... oi Jomantas, parode kas per vienas ir ko jis vertas. Slykstu ziuret i tokius.

Comment

/\ Ir kengūra dar pasižymėjo. O visų snukučiai nekalti, skaistūs... Kai gaus kitą kartą iš alkūnių apsiramins.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                        /\ Ir kengūra dar pasižymėjo. O visų snukučiai nekalti, skaistūs... Kai gaus kitą kartą iš alkūnių apsiramins.
                        Svarbu iš skarbonkių negautų B)

Comment

Sveikinu visus su tikrai įspūdinga pergale .Rytas !!!

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                            Jankūnas irgi nustūmė Lukauskį ant žalgiriečio, ir už tai vilniečiui pražangą davė... Šiaip Lukauskiui už žaidimą 10 balų, puikiai žaidė/žudė
                            Cia tik Kunigelio nusisnekejimas, kad Jankunas pats uzstume Lukauski ant Collinso. Pats pagalvok kur logika butu stumti varzova ant savo zaidejo, t.y. trukdyti savo komandai. Jankunas kaip tik stume i sona nuo Collinso Lukauski, kuris verzesi link Collinso.

O siaip gaila, kvailai isvaistyta 7 tasku persvara pabaigoj ir beviltiska paskutine ataka. Net nesupratau, kam reikejo imti paskutine minutes pertraukele, jeigu Collinsas ismete visiska lempa i dausas... Vietoj kokio nors normalaus metimo is patogesnes padeties.

Comment

Svarbu iš skarbonkių negautų B)
                              Arba iš žiebtuvėlių ir durų rankenų B)
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                Cia tik Kunigelio nusisnekejimas, kad Jankunas pats uzstume Lukauski ant Collinso. Pats pagalvok kur logika butu stumti varzova ant savo zaidejo, t.y. trukdyti savo komandai. Jankunas kaip tik stume i sona nuo Collinso Lukauski, kuris verzesi link Collinso.
                                O siaip gaila, kvailai isvaistyta 7 tasku persvara pabaigoj ir beviltiska paskutine ataka. Net nesupratau, kam reikejo imti paskutine minutes pertraukele, jeigu Collinsas ismete visiska lempa i dausas... Vietoj kokio nors normalaus metimo is patogesnes padeties.
                                Koks dar nusišnekėjimas ?Ką čia svaigsti ?Matėsi aiškiai, kad Jankūnas stumia Lukauskį, o tas krinta ant Collinso .Bet nėra pasaulyje teisybės ir pražanga Lukauskiui buvo įskaityta .

Comment

Man nesuprantama buvo, kam Nielsenui taip reikėjo bauduoti po krepšiu lendantį Collinsą, užtekę būtų rankas pakelt, o ne kirst per jas.

Apie Jomanto sugebėjimus visi žinom, o kai Jankūną ore subaudavo, tai kiek pamenu nesportinę ir gavo. Ar klystu? Rytas tikrai dukart šiandien gavo nesportines kiek pamenu.

Na Rytas gavo vieną 1 nesportinę, kai tuo tarpu galėjo duoti 3 vien dėl Jankūno stabdymo ore. Vieną kartą Price'as stabdė, du kartus taip Jordan'as. Supratau iš karto Triufunovičiaus strategiją, jog svarbu bet kokiu atveju neduot Jankūnui įsižaist. Labai negražu. Lauk iš Lietuvos serbiško žaidimo elementus (tas pats Markotai su vaidyba galioja šiandien). Šlykštu žiūrėti buvo... Beje, Lukauskį galima tikrai pagirti. O nesportinę gavo Nielsen'as už irgi žiaurų DC stabdymą.
                                  O Dumblui jau 3 taškai įspūdinga pergalė.
                                  Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                  Dordrechtas/Haarlemas
                                  Nesebaras/Plovdivas
                                  Kiolnas

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                    Arba iš žiebtuvėlių ir durų rankenų B)
                                    Svarbu, kad durim neužmėtytų B)

Ok, baigiam off topic

Comment

Beje gal kas zino, ko ten rytfaniai tarpusavy susimuse? Gal uz Laisve Tibetui, nes maciau vienas veikejas kuriam policininkai uzdejo antrankius buvo su Pekino olimpiados maike.

Comment

Parašė Dumblas Rodyti pranešimą
                                        Koks dar nusišnekėjimas ?Ką čia svaigsti ?Matėsi aiškiai, kad Jankūnas stumia Lukauskį, o tas krinta ant Collinso .Bet nėra pasaulyje teisybės ir pražanga Lukauskiui buvo įskaityta .
                                        Kad Jankunas stume Lukauski sonu, tai as neneigiu, bet tikrai ne i Colinso puse, kuris be to jau buvo prabeges, o pats Lukauskis stumiamas verzesi link Collinso, o ne Jankunas ji stume i DC. Juk Jankunas state uztvara, tikiuosi supranti, kokia yra uztvaros prasme krepsinyje...

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                          Kad Jankunas stume Lukauski sonu, tai as neneigiu, bet tikrai ne i Colinso puse, kuris be to jau buvo prabeges, o pats Lukauskis stumiamas verzesi link Collinso, o ne Jankunas ji stume i DC.
                                          Na tikrai Jankūnui pražangą reikėjo skirt .Juk stumė.

Comment

Working...
                                          X