Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė aesde Rodyti pranešimą
    daugiau patirties žaisti prie sugedusios švieslentės?

PS. rugtynių nežiūrėjau. neįdomu. o šaipaus iš netikslaus išsireiškimo. visi neigiami įvertinimai bus paviešinti, nes pasišaipymas yra apolitiškas ir būtų parašytas nepriklausomai nuo cituojamame pranešime įrašytos komandos pavadinimo.
    Daugiau patirties reiskia kad atsiradus nesklandumams,ar sugriuvus planams,tai ju taip greit neismusa is pusiausvyros.Kitaip tarent greitesnis prisitaikymas prie tam tikru salygu.
    salygos abiem komandom tokios pat.

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
      Visiškai nesvarbu, ką rašo vienas ar kitas vilnietis/kaunietis.

Perskaičiau tą citatą, esu kaunietis. Na ir kas, nekaltinu nė vieno vilniečio ir nepajutau nieko neigiamo Vilniui kaip miestui.

Turbūt jau daugiau nė penktas kartas, bet pasiūlysiu. Dergt vieni kitus jau nebemadinga, nuobodu. Gal į madą atveskim Kauno ir Vilniaus, ir t.t. draugystę? Nereikia kažko perdėto, tiesiog pabūkim dipolio gyventojais, to bus per akis.

Ta proga miestai.net skelbia kampaniją „Ne savitarpio stereotipams, taip klestinčiai vieningai Lietuvai“
      Suprantu ir pilnai pritariu. Tiesiog taip gavosi, kad Dumblas visai be reikalo pradejo stumima ant Kauno ir kaunieciu.
      Deja, diskutuojant apie krepsini, pakankamai daznai diskusija igauna nekonstruktyvu ir netinkama atspalvi.

Comment

/\ aš puikiai supantu, kodėl tu įdėjai tą citatą ir savo pirmom dviem pastraipom nemėginau apeliuoti į tave. Tai buvo skirta visiems, lygiai kaip ir vėlesnis pasiūlymas.

Tiek teisintis, tiek pykti turėtų/galėtų abi pusės. Bet šitaip mes tik tęsim tai, kas vyksta jau metų metus.

Būtent, metų metus, ar jums dar nepabodo. Jau mintinai galima pasakyti, kokia bus komentarų tematika po vienos ar kitos komandos pergalės. Jei kažkurie iš jūsų mėgavosi tuo visą tą laiką, tuomet prisistatykit, žinosiu į kieno komentarus išvis nebekreipti dėmesio. Dauguma, spėju, kad ir atsikirsdavo, tačiau nesididžiuodavo tuo.

Tad kodėl pagaliau nesusivokus ir nepamėginus pasiekti tikslo (stereotipų sklaidos ir įžeidinėjimų pabaigos) kitu būdu. Nes akivaizdu, kad dabartinis ne tik prieštarauja pačiam tikslui, bet dar ir yra neveiksmingas, atvirkščiai, skatinantis visa ko tąsą.

Ir dar kartą sakau, nereikia kažko perdėto, jei visi bandys sau teigt per prievartą, jog Kaunas - ne toks jau blogas (ar Vilnius), nieko nesigaus. Anksčiau ar vėliau vėl pasipils purvo lavina.

Pabandykit iš naujo sudėliot vertybes. Gal šįkart jos atsidurs savo vietose.

Jaučiuosi kaip moralą skaitantis tėvas savo sūnui Bet pažvelkit į tai rimtai.

Ir beje, visai nesvarbu, jog vis dar liks tūkstančiai bukagalvių, kurie šaipysis kaip įmanydami. Užsigrūdinkit ir laikykitės savo. Jie neturi būti priežastis jums nustoti elgtis protingai, jūs turite būti priežastimi jiems nustoti elgtis idiotiškai. Kadangi protas lieka mūsų pusėj, tai jie ir pralaimės

Kažkada krepšinis buvo būdas mums įspirti savo priešui į skaudžią vietą nieko nebijant. Ir mes sėkmingai ją spardėm, kol priešas tapo impotentu, o galiausiai dar ir iškastravom (sovietų sąjungos subyrėjimas, žinoma, ne krepšinis buvo lemiamas veiksnys, bet jis buvo vienu iš veiksnių, palaikančių mūsų dvasią).

Kodėl dabar naudojam tai kaip vidinės nesantaikos židinį. Už ką jūs sergat per olimpines žaidynes, už Žalgirio žaidėjus rinktinėje, už L. ryto žaidėjus rinktinėje, ar už Lietuvos rinktinę?

Žodžiu, viską jūs patys suprantant, tik principai labai akina.
        Paskutinis taisė ; 2008.04.27, 14:35.
        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

As pritariu santaikos ir draugiskos diskusijos idejai.
          Taciau turiu patyrima. Zalgirio/Ryto tema labai greit perauga i Kauno/Vilniaus tema. Tuojaus pat apauga stereotipais, nepagristais, isgalvotais ir visai bereikalingais, nieko neduodanciais abipusiais kaltinimais, priekaistais ir patyciomis. Tai labai sunkiai iveikiama ir suvaldoma.
          Nenormali, nedraugiska diskusija vyksta praktiskai visose svetainese ir ne tik internete.
          Kas keiciausia, kad pakankamai issilavine, apsisviete zmones nesibodi eiti siuo negraziu keliu.

Comment

Parašė Dumblas Rodyti pranešimą
            Na, nematau pagrindo Kauną vadinti "krepšinio sostinę" .Nors vadinkites jūs kaip sau norite.
            Tai turbut zvairas esi. Kad Lietuvos mastu, tai cia ir klausimu nekyla, bet galima svarstyt ar ir visos Europos krepsinio sostine negaletu buti Kaunas, ivertinus visus aspektus ir istorija?

Comment

Parašė vlk Rodyti pranešimą
              Tai labai sunkiai iveikiama ir suvaldoma.
              Tai įveikiama pakankamai nesunkiai. Ko tam reikia? Visų pirma, būti savikritiškam.

Jei dešimt vilniečių sako, kad Kaunas - tai kaimas, tai kaunietis į tai turėtų atsakyti, jog Vilnius yra labai gražus miestas, o pastaraisiais metais savo plėtra pranoksta pats save, bei dar pastebėti, jog Kaunas tikrai galėtų pasitempti, kad ir jis toks būtų (tuo atveju, jei tai tiesa, šiuo atveju - daugiau mažiau tiesa, kalbu apie miestų plėtrą, ne apie „Kaunas - kaimas“). Žinoma, įžeidimas lieka įžeidimu, todėl kodėl gi komentaro pabaigoje pagarbiai nepasiūlius nuomonės apie ekonominę Kauno situaciją išreikšti kiek santūriau

Labai jau elementariai paaiškinau. Šis pavyzdys tiks, jei nebūsi įtakotas kitų neigiamų veiksnių, kurie jau būtų sugadinę tau nuotaiką ir pan.. Kitu atveju galima tiesiog pasinaudoti paskutine patarimo dalimi ir ugdyti kantrybę. Tiesiog, galima sukurti tokią situaciją, kai „erelis“ susivoks, jog jis pasielgė negerai, kad tas žmogus, kas keisčiausia - kaunietis, nebuvo vertas tokių jo žodžių ir t.t.. Galiausiai tų dešimties vilniečių gretose atsiras vienas, kuris pirmasis susipras ir pasakys, žinot ką, gal nereikia taip. Tada jam pritars vienas, antras ir galiausiai jau jie sudarys daugumą toje dešimtyje.

Pavyzdys galioja Kauno atžvilgiu analogiškai.

Svarbu, ką apie tave ar tavo miestą, jo komandą rašo kiti. Bet svarbiausia yra tai, ir kaip atsakai tu.

Savikritika yra tas dalykas, nuo kurio reikia pradėti norint būti kritiku. Kai būsi toks tobulas, jog neberasi kaip papriekaištauti sau, galėsi imti tobulinti kitus. O iki tol reikia viską pasverti bent vienu kartu daugiau.

Kas keiciausia, kad pakankamai issilavine, apsisviete zmones nesibodi eiti siuo negraziu keliu.
              Taip yra todėl, kad lašas po lašo ir akmenį pratašo. Bet, vėlgi, tikiu, jog tie žmonės vėliau bent sekundės daliai gailisi, nors nebereiškia to viešai.

Ir dar kai kas. Atsiminkit, kad kiekvieną kartą įsiplieskus panašiai diskusijai aš negaliu ir neketinu rašyti panašių dalykų. Tai yra jūsų reikalas, kuria kūno dalimi mąstyti, kitą ir dar kitą kartą. Tai yra mano nuomonė, mano pozicija, kurios teisingumu esu įsitikinęs, bet kurios kitiems per prievartą nekišu. Jei man pritariat - šaunu, jei netgi ketinat paklausyti manęs - labai džiaugiuosi. Jei laikot mane kvailiu - linkiu jums tik sėkmės.
              Paskutinis taisė ; 2008.04.27, 14:56.
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

vlk :
                Sis Dumblo postas visai ne i tema, yra neobjektyvus, is esmes neteisingas ir visai be reikalo kursto nesantaika tarp Lietuvos zmoniu.
                Dumblai, kad tau nebutu noro be reikalo ir melagingai diskutuoti.
                Ir pagaliau
                Suprantu ir pilnai pritariu. Tiesiog taip gavosi, kad Dumblas visai be reikalo pradejo stumima ant Kauno ir kaunieciu.
                Deja, diskutuojant apie krepsini, pakankamai daznai diskusija igauna nekonstruktyvu ir netinkama atspalvi.
                Netikėtai aš pradėjau kurstyti nesantaiką tarp Lietuvos žmonių, "stumti ant Kauno ir kauniečių" ir rašyti "ne į temą" .Kurioj vietoj ten aptikai "stumimą".Tiesiog norėjau pabrėžti, kad asmeniškai aš internetiniuose komentaruose matau stumimą ant Vilniaus iš kauniečių pusės dažniausiai.Aišku būna ir atvirkščiai, aš to ir neneigiau niekada .Aš neketinu "stumti ant Kauno ir kauniečių", tiesiog nenorėjau, kad būtų kuriamas mitas apie "keikunus vilniečius" ir "šauniuosius kauniečius" .
                :
                Ir t.t.. Žalgirio „fanai“ lygiai tokio pat lygio. Visgi, neabejoju, kad daugybė tiek vienos, tiek kitos komandos sirgalių yra kur kas protingesni, pakankamai protingi, kad panašiose diskusijose tiesiog nesireikštų. Taip gaunamas iškreiptas vaizdas, tarsi visi tie fanai būtų tokie, kokius komentarus tenka skaityti.
                Tad kodėl pagaliau nesusivokus ir nepamėginus pasiekti tikslo (stereotipų sklaidos ir įžeidinėjimų pabaigos) kitu būdu. Nes akivaizdu, kad dabartinis ne tik prieštarauja pačiam tikslui, bet dar ir yra neveiksmingas, atvirkščiai, skatinantis visa ko tąsą.
                Visiškai sutinku .Nereikia visko suvesti, kad tie ar anie yra geri, o kiti - blogi.Aš to nedariau ir neketinu daryti.Gerbiu kauniečius, kaip ier visus kitus, tik noriu išaiškinti, kad buvo klaidingai pateikta, esą Ryto fanai "stumia ant Kauno", o kauniečiai ant Vilniaus - ne .
                Pvz., specialiai vlk :
                Kulturos sostine vadinas Wilno... Skinai, lenkai, rusai visokie... paziurekit jus savo miesto statistika: 58% lietuviu,19% lenku ir 14% rusu... Lietuvos sostine vadinas?
                tai wilno vieni fasistai, skinai ir gejai gyvena. Pazek kas pas jus darosi
                ZALGIRIS uzmove vainausko k*rva ant b*bio
                Perliukai :
                wilno kaime dauguma gyventoju valgo shudus,tokie gandai sklinda.cia tiesa?
                ryta uzmovem ant b*bio!!!siandien vainauskas vel niuchins narkomanas is sielvarto,rytfaniai niekam tike apgailetini sudvabaliai
                ahahahahahaha sutrypem siandien lenkijos rytmety,vainausko k*rva!!!
                lenkas susmirdes,nesimazink,eik miegot,paziurejai kaip ZALGIRIS sutrype vainausko lenkiska k*rva ir uzteks,lauk finalo lkl ten dar didesne geda patirsit
                No comment .Čia patys padoriausi.Anksčiau teko matyti daug baisesnių.Tad, tiesą išaiškinus, nusiraminkim, kauniečiai ir vilniečiai.Ir laukim kito susitikimo .

Comment

Aš>
                  Viskas grazu, OK. As tau pritariu.
                  Bet stai atejo Dumblas ir diskusija apie krepsini virto .....pats matai kuo.
                  Ir kodel? Na paeme ir pralaimejo.... ir tada prasideda........

Comment

/\ Įspėjimo, kaip minimumo, turėtų sulaukti Dumblas ir Vlk. Kaip rat ir sakė, atsibus Mantas, apkops temą tikrai.
                    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                    Dordrechtas/Haarlemas
                    Nesebaras/Plovdivas
                    Kiolnas

Comment

Vilniaus klube serbu treneri Trifunoviciu gali pakeisti kaunietis olimpinis cempionas, ilgametis "auksinio" Kauno Zalgirio zaidejas Rimas Kurtinaitis.
                      Jonas Vainauskas aplanke Rima Kurtinaiti Vroclave ir pateike jam pasiulyma treniruoti Lietuvos Ryta kita sezona.
                      http://www.polskatimes.pl/614,33160.htm
                      Paskutinis taisė vlk; 2008.04.27, 16:07.

Comment

Parašė vlk Rodyti pranešimą
                        Aš>
                        Viskas grazu, OK. As tau pritariu.
                        Bet stai atejo Dumblas ir diskusija apie krepsini virto .....pats matai kuo.
                        Ir kodel? Na paeme ir pralaimejo.... ir tada prasideda........
                        Na ir kas gi prasidėjo ?Dar prieš man įsikišant į "diskusiją", ji jau virto Vilnius-Kaunas karu.Aš tik pademonstravau, kad ne vien vilniečiai internetiniuose komentaruose keikiasi ir keikia Kauną, bet ir atvirkščiai .O kad kažkam (vlk) pasivaideno provokacijos, tai ne mano problema.Nelabai matau apie ką čia diskutuoti .Nesurantu, kodėl man turėtų būti skirta nuobauda, ar tam pačiam vlk - šita "diskusija" niekada ir nėra buvusi normali.

Comment

Tragedija, nesąmonė, katastrofa, nesusipratimas, aš pasipiktinęs, baisu, nėra žodžių... Čia kažkas juokauja?

Patvirtinti krepšinio taisyklių pakeitimai
                          Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) valdybos posėdyje šeštadienį Pekine (Kinija) patvirtinti krepšinio taisyklių pakeitimai. Tritaškio liniją nuspręsta atitraukti nuo krepšio puse metro toliau - iki 6 m 75 cm, o baudos aikštelę iš trapecijos formos pakeisti į stačiakampį, kaip yra NBA lygoje.

Trečiasis esminis pakeitimas - teisėjams užfiksavus pražangą, kai iki atakos pabaigos lieka mažiau negu 13 sekundžių, naujai atakai bus skirta nebe 24, o tiktai 14 sekundžių.

Šie taisyklių pakeitimai svarbiausiuose turnyruose (pasaulio ir žemynų čempionatuose) įsigalios nuo 2010 metų spalio 1 dienos. Kai kurie taisyklių pakeitimai įsigalios jau nuo šių metų spalio 1 dienos.
                          http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=16834661

Comment

Nu va idejau i Youtube ka as nufilmavau per fanu mustynes Siauliuose, atsiprasau uz kokybe nes filmuota telefonu.

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                              Nu va idejau i Youtube ka as nufilmavau per fanu mustynes Siauliuose, atsiprasau uz kokybe nes filmuota telefonu.
                              1) Kokio velnio reikia šokti ant apsaugos? (Vaikinas su haki kostiumėliu).
                              2) Fainos fanės. Tiesiog amazonės
                              3) Matosi dauguma jauni labai, iš abiejų pusių. Kas, ko gero, ir yra bardako priežastis.
                              Paskutinis taisė rat; 2008.04.27, 19:04.

Comment

Labiausiai patiko kai dvi fanės rėkė, viena "čiulpk tu **** ped******" , o kita tuo metu vaizdavo kaip tai reikia daryt
                                Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                  Labiausiai patiko kai dvi fanės rėkė, viena "čiulpk tu **** ped******" , o kita tuo metu vaizdavo kaip tai reikia daryt
                                  Dar lyg tai sakė "dvasios" (dūchai) ir "išsitrinkit galvas" Man patiko, karštos panos - rinksiuos žmoną kaunietę

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                    Dar lyg tai sakė "dvasios" (dūchai) ir "išsitrinkit galvas" Man patiko, karštos panos - rinksiuos žmoną kaunietę
                                    Kad tu rinksies tai neidomu, nezinia ar tave nores rinktis tos kaunietes...

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                      Kad tu rinksies tai neidomu, nezinia ar tave nores rinktis tos kaunietes...
                                      Na jeigu būčiau su žalia maikute...

Comment

Lietuviai visoj Lietuvoj tokie patys

Comment

Vis tiek jūs esat juokingi. Šitam video nebuvo nei vieno žmogaus su Ryto maike. Kokie Ryto fanai? Kažkokie neutralūs ar šiaip girti bachūriukai užsirovė ir užsikabino žali. O geriausiai vieta buvo tai kai tas su žalia grybo kepure rodė trečius pirštus, ir tos malalietkos demonstravo savo šaunųjį intelektą.

Mega.

Comment

Working...
                                          X