Nekenčiu KAUNO !!! Visur kur tik užeini Kauniečių pamazgos... Galvojau čia bus kitap. Klydau. O rytas tai patys kalti, bet vistiek vyrai kovėsi, ne taip kaip TAU. Graudu man buvo į juos žiūrėt. Tikiuosi kad šis sutriuškinimas nėra jiems paskutinis.
P.S. Su Spahija susitiksim teisme.
Pats pamazgų, žiūriu, pili ne mažiau. Bet normaliai čia, man patiko, kaip Kaunas kaltas dėl ryto pralaimėjimo
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Siūlau rakint temą vėl. Prasideda provokacijos į grybų karą.
Nepritariu temu rakinimui. Nesuprantu kodel 21 amziaus laisvos Lietuvos pilieciai nesugeba apginti savo nuomomes ir verkslena " uzrakinkite tema, bijau, nemoku ir nesugebu diskutuoti".
Tai liecia ne tik sia bet ir kitas rakinamas, mano nuomuone visai be reikalo, temas. Prasymai rakinti - bailaus, nesugebancio argumentuotai diskutuoti, sakyciau, nesubrendusio zmogaus pozicija.
didžiausia diskusija, kad Dabkus ne vyras, nes ne trenkė atgal, o iškvietė policiją. Žodžiu mūsų visuomenėj egzistuoja kumščio kultas
Kaip man situacija? Aisčiai-Atletas - Neptūnas 90:83
Valdas Dabkus 29 min. 22 taškai, metimai 17/10, 6 atkovoti, 5 perimti, efektyvumas 22.
Vaidotas Pridu... Pridotkas t.y. irgi 29 min. bet 6 taškai, metimai 6/3, 2 atkovoti, 2 perimti ir 4 klaidos.
Vat tokia ir situacija. Šiaip jei panašūs faktai būtų įrodomi filmuota medžiaga, tai tokius gaidulius mesčiau lauk iš krepšinio ir sporto apskritai visam gyvenimui. Galėtų užsieny su Kambala snukius daužyt ar tapt kokiu "verslininku".
Kaip man situacija? Aisčiai-Atletas - Neptūnas 90:83
Valdas Dabkus 29 min. 22 taškai, metimai 17/10, 6 atkovoti, 5 perimti, efektyvumas 22.
Vaidotas Pridu... Pridotkas t.y. irgi 29 min. bet 6 taškai, metimai 6/3, 2 atkovoti, 2 perimti ir 4 klaidos.
Vat tokia ir situacija. Šiaip jei panašūs faktai būtų įrodomi filmuota medžiaga, tai tokius gaidulius mesčiau lauk iš krepšinio ir sporto apskritai visam gyvenimui. Galėtų užsieny su Kambala snukius daužyt ar tapt kokiu "verslininku".
Tas toks beviltiskas Pridotko aiskinimas, "kas buvo?", kad "i akis meluoja" ir t.t., butent tai ir parodo, kaip tu parasei. Tik nereikia mesti niekur lauk. Uztenka baudos ir suspendavimo vienoms rungtynems pvz..
Comment