Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bet didžiausia gėda, kad krepšinio šalies žmonės grandų dvikovą turėjo žiūrėti dvyliktą nakties. Kada tas apsurdas pasibaigs?
    You've got one life! Live it!

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
      nu bet kaip atsigavo nekaikuri liaudis įdomu, kur dingsit po tikrai rimtų ir svarbių varžybų? kodėl taip nesiautėjot, kai Žalgiris jus sumindė per LKF finalą? kur visokie dumblai buvot? žinoma - dumble tyliai pasikasę sėdėjot apsiverkę. todėl dabar labai juokingai atrodot

Parašė fredis Rodyti pranešimą
      Bet didžiausia gėda, kad krepšinio šalies žmonės grandų dvikovą turėjo žiūrėti dvyliktą nakties. Kada tas apsurdas pasibaigs?
      Galima ir tokiu laiku žiūrėt. Arba parsisiųst iš kur nors ir pažiūrėt. Tiem alkašams tikrai nepasiduočiau
      Paskutinis taisė rat; 2008.03.16, 20:35.

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
        Ai ai, kokia brandi diskusija įsisuko
        Ar ne laikas sia tema apskritai risti? Be paistalu ir blevyzgu cia nieko doro nematyti.

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
          tada, kai rytas nuo maikių nusiims švyturio reklamą. Žalgirį rodo juk. vien dėl ryto nerodo.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
            Ar ne laikas sia tema apskritai risti? Be paistalu ir blevyzgu cia nieko doro nematyti.
            Būtent. Senai jau reikėjo...

ką vartoji?
            Viską kas po ranka papuola.

nu bet kaip atsigavo nekaikuri liaudis įdomu, kur dingsit po tikrai rimtų ir svarbių varžybų? kodėl taip nesiautėjot, kai Žalgiris jus sumindė per LKF finalą? kur visokie dumblai buvot? žinoma - dumble tyliai pasikasę sėdėjot apsiverkę. todėl dabar labai juokingai atrodot
            Nekuri liaudis, turi gyvenimą už šio forumo ribų - stokoja noro ir laiko tuščiai ginčytis su tavim, ar panašiais į tave.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
              Jei tai toliau tęsis, turbūt teks taip ir padaryt.
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nekuri liaudis, turi gyvenimą už šio forumo ribų - stokoja noro ir laiko tuščiai ginčytis su tavim, ar panašiais į tave.
                čia kaip suprantu pamėginai pastumti ant manęs, jo? vienais atvejais (sau nelabai smagiais) iškart surandat matai veiklos už forumo, o jau kai yra kuo pasidžiaugti, tai vat kažkaip staiga ir forumas atsimenamas, ir reikalų čia atsiranda parašinėti

Comment

"Nekaikurie" prarado gerą progą patylėti, tad tenka imtis priemonių.
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Temą atveriu iki kito grybų karo.
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

O viskas atrode taip paprasta

Dar viena is tu savaiciu Eurolygoje, kai totalizatorius stringa
                      I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Blogiau ir būt negalėjo...
                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Geriau ir but negalejo
                          I love INNUENDO!

Comment

Bet jau toks negražus žaidimas, kad Nebus turbūt ką ir žiūrėt tam top 8, visokie fenerbachčiai sulįs... antra teletabynė

Comment

Kaip supratau, Panathinaikos nepateko toliau, nes gavo nuo Partizan.. va čia tai negalėjo blogiau būt tokiam klubui... manau, bus didelių permainų po šio sezono..
                              Paskutinis taisė jasha; 2008.03.19, 23:32.
                              Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Parašė Vilius Rodyti pranešimą
                                Geriau ir but negalejo
                                Ką?
                                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                                  Kaip supratau, Panatinaikos nepateko toliau, nes gavo nuo Partizan.. va čia tai negalėjo blogiau būt tokiam klubui...
                                  Patys kalti.
                                  Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė Vilius Rodyti pranešimą
                                    Geriau ir but negalejo
                                    Siūlau rakint temą vėl. Prasideda provokacijos į grybų karą.
                                    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                      Ką?
                                      Žmogus sakė, kad geriau ir būti negalėjo, nes dabar abu Lietuvos klubai galės strateguoti į LKL ir BBL kovas Tik vienas pliusas ir tėra, kad sąlygos dabar bus vienodos.

Comment

Vizas, mažiausiai reikalingi tokie tavo komentarai su dviejų žodžių turiniu. Pats ir pradedi grybaut su tokiais pranešimais.
                                        Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Nekenčiu KAUNO !!! Visur kur tik užeini Kauniečių pamazgos... Galvojau čia bus kitap. Klydau. O rytas tai patys kalti, bet vistiek vyrai kovėsi, ne taip kaip TAU. Graudu man buvo į juos žiūrėt. Tikiuosi kad šis sutriuškinimas nėra jiems paskutinis.
                                          P.S. Su Spahija susitiksim teisme.

Comment

Working...
                                          X