Bet didžiausia gėda, kad krepšinio šalies žmonės grandų dvikovą turėjo žiūrėti dvyliktą nakties. Kada tas apsurdas pasibaigs?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu bet kaip atsigavo nekaikuri liaudis įdomu, kur dingsit po tikrai rimtų ir svarbių varžybų? kodėl taip nesiautėjot, kai Žalgiris jus sumindė per LKF finalą? kur visokie dumblai buvot? žinoma - dumble tyliai pasikasę sėdėjot apsiverkę. todėl dabar labai juokingai atrodot
Parašė fredis Rodyti pranešimąBet didžiausia gėda, kad krepšinio šalies žmonės grandų dvikovą turėjo žiūrėti dvyliktą nakties. Kada tas apsurdas pasibaigs?Paskutinis taisė rat; 2008.03.16, 20:35.
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąAi ai, kokia brandi diskusija įsisuko
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBet didžiausia gėda, kad krepšinio šalies žmonės grandų dvikovą turėjo žiūrėti dvyliktą nakties. Kada tas apsurdas pasibaigs?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr ne laikas sia tema apskritai risti? Be paistalu ir blevyzgu cia nieko doro nematyti.
Parašė daktaras Rodyti pranešimąką vartoji?
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu bet kaip atsigavo nekaikuri liaudis įdomu, kur dingsit po tikrai rimtų ir svarbių varžybų? kodėl taip nesiautėjot, kai Žalgiris jus sumindė per LKF finalą? kur visokie dumblai buvot? žinoma - dumble tyliai pasikasę sėdėjot apsiverkę. todėl dabar labai juokingai atrodot
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr ne laikas sia tema apskritai risti? Be paistalu ir blevyzgu cia nieko doro nematyti.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nekuri liaudis, turi gyvenimą už šio forumo ribų - stokoja noro ir laiko tuščiai ginčytis su tavim, ar panašiais į tave.
Comment
-
Kaip supratau, Panathinaikos nepateko toliau, nes gavo nuo Partizan.. va čia tai negalėjo blogiau būt tokiam klubui... manau, bus didelių permainų po šio sezono..Paskutinis taisė jasha; 2008.03.19, 23:32.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąKaip supratau, Panatinaikos nepateko toliau, nes gavo nuo Partizan.. va čia tai negalėjo blogiau būt tokiam klubui...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąGeriau ir but negalejoAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKą?
Comment
-
Vizas, mažiausiai reikalingi tokie tavo komentarai su dviejų žodžių turiniu. Pats ir pradedi grybaut su tokiais pranešimais.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
Comment