Ačiū visiem žalgiriečiam už tokį pasyvų žaidimą, ypač Braunui, Kolinsui visko buvo ir visada palaikydavau ir po pralaimėjimo, bet šį kartą sakau drąsiai gėda, susimatykit Žalgiriečiai, bet jau po laiko.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
23 sekundės iki kėlinio pabaigos, Žalgirio kamuolys. Ataka. Rezultatas - prarastas kamuolys ir nesportinė pražanga.
~30 sekundžių iki rungtynių pabaigos, pralaimim 4 taškais, Žalgirio kamuolys. Ataka. Rezultatas - prarastas kamuolys.
Priešininkai šiandien žaidė apgailėtinai (įsivaizduokit, jei būtų tritaškius metę taip, kaip vakar „Ulker“), žaidėm namie, neįtikėtina, kad sugebėjom žaist dar prasčiau už juos
Belieka padėkot už pastangas. O teisėjam dabar taip skanduot yra kvailoka
Taisymas:
Ar čia paminėt ir ataką likus 22 sekundėms?Paskutinis taisė Aš; 2008.03.13, 22:10.
Comment
-
Praeita sezona eurolygoje dauguma rungtyniu baigdavosi panasiai, galbut net 10 is eiles kiek pamenu: Zalgiris zaidzia, Zalgiris pirmauja - Zalgiris pralaimi 4 kelinio paskutinemis minutemis.
Manau kad Brownas su teisejais nesusiprato - jis norejo kiekviena karta verztis i aikstele ir tiketis prazangu taip traukdamas komanda pirmyn, bet deja dejaI wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Reikia pripazinti toks zalgiris koks buvo paskutines 2 rungtynes nevertas top 8...Pries savaite buciau sakes kad zaidziant su rytu bus +15 dabar jau nebezinau,nes tai ka isvydau sivakar mane gerokai pribloske...Atrodo kad butu isleide 5 pirma kart kartu zaidusius zaidejus ir tie butu zaide labiau komandini krepsini...
Braunas si karta tikrai gales sakyti nepykit visiems fanams,bet kas buvo buvo...Tikiuosi neprasides komandos puvimas is vidaus po pastaruju 3 pralaimejimu....
Comment
-
Parašė Dumblas Rodyti pranešimąAi kaip graziai angliskai skandavo lietuviskiausio miesto atstovai, klausyciau ir klausyciau.
Parašė Dumblas Rodyti pranešimąNa o siaip ner ko noret, ir taip siais metais tikslas pasiektas su kaupu.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąTokia pati skanduotė pasigirsta kiekvieną kartą, kai tik "Žalgiris" Kaune pasirodo prasčiau savo galimybių... Tiesą sakant, dar nesu matęs ir girdėjęs kitos tokios arenos visoje Europoje, kurioje taip dažnai būtų skanduojami necenzūriniai žodžiai... Gerai, kad bent nesispjaudo per daug...
Dėl pralaimėjimo, tai nėra ir ką pridurti. Baisu. Patys kalti, bet tas plepys "Krepšinio pasaulyje" gerai pasakė, kartu pralaimėjo ir Kaunas.
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąDiamantidis nuo vidurio įkalė
Comment
-
Aš du kartus iš eilės esu "įkalęs" iš vidurio ir labai nedaug trūko iki trečio tadaise. Mano draugas yra "įkalęs" tris iš eilės, atrodo. Nėra čia taip jau sunku, ypač kalbant apie profesionalius krepšininkus, kurie mėto mėto ir mėto, tai ne aš ar mano draugas, kartą į dvi savaitęs pasvaidom...
Comment
Comment