Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ačiū visiem žalgiriečiam už tokį pasyvų žaidimą, ypač Braunui, Kolinsui visko buvo ir visada palaikydavau ir po pralaimėjimo, bet šį kartą sakau drąsiai gėda, susimatykit Žalgiriečiai, bet jau po laiko.

Comment

23 sekundės iki kėlinio pabaigos, Žalgirio kamuolys. Ataka. Rezultatas - prarastas kamuolys ir nesportinė pražanga.

~30 sekundžių iki rungtynių pabaigos, pralaimim 4 taškais, Žalgirio kamuolys. Ataka. Rezultatas - prarastas kamuolys.

Priešininkai šiandien žaidė apgailėtinai (įsivaizduokit, jei būtų tritaškius metę taip, kaip vakar „Ulker“), žaidėm namie, neįtikėtina, kad sugebėjom žaist dar prasčiau už juos

Belieka padėkot už pastangas. O teisėjam dabar taip skanduot yra kvailoka

Taisymas:

Ar čia paminėt ir ataką likus 22 sekundėms?
      Paskutinis taisė ; 2008.03.13, 22:10.
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ko gero blogesnio rungtyniu galo net nebutu galima isivaizdutoti.Cia puikiai tinka taisykle: Neimeti tu, imeta tau..

Comment

Ai kaip graziai angliskai skandavo lietuviskiausio miesto atstovai, klausyciau ir klausyciau.

Na o siaip ner ko noret, ir taip siais metais tikslas pasiektas su kaupu.

Comment

Neimeta tau - vistiek pralaimi (Kauno Zalgirio sukis)
            I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

manau, kad daug pasako skaičiai:
              (9:13, 19:14, 15:12, 9:22)
              ta prasme, tiesiog, šitaip dar reikia sugebėti.

Comment

Praeita sezona eurolygoje dauguma rungtyniu baigdavosi panasiai, galbut net 10 is eiles kiek pamenu: Zalgiris zaidzia, Zalgiris pirmauja - Zalgiris pralaimi 4 kelinio paskutinemis minutemis.

Manau kad Brownas su teisejais nesusiprato - jis norejo kiekviena karta verztis i aikstele ir tiketis prazangu taip traukdamas komanda pirmyn, bet deja deja
                I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Ką jis čia kalba?

Comment

Ne rungtynes, o tragedija. Bet, kad ir kaip : ZALGIRIS

Comment

Grazi pradzia(pirmos rungtynes su Realu ir Maccabi) ir negrazi pabaiga(visos 3 pastarosios rungtynes).

Comment

Reikia pripazinti toks zalgiris koks buvo paskutines 2 rungtynes nevertas top 8...Pries savaite buciau sakes kad zaidziant su rytu bus +15 dabar jau nebezinau,nes tai ka isvydau sivakar mane gerokai pribloske...Atrodo kad butu isleide 5 pirma kart kartu zaidusius zaidejus ir tie butu zaide labiau komandini krepsini...
                        Braunas si karta tikrai gales sakyti nepykit visiems fanams,bet kas buvo buvo...Tikiuosi neprasides komandos puvimas is vidaus po pastaruju 3 pralaimejimu....

Comment

Parašė Dumblas Rodyti pranešimą
                          Ai kaip graziai angliskai skandavo lietuviskiausio miesto atstovai, klausyciau ir klausyciau.
                          Tokia pati skanduotė pasigirsta kiekvieną kartą, kai tik "Žalgiris" Kaune pasirodo prasčiau savo galimybių... Tiesą sakant, dar nesu matęs ir girdėjęs kitos tokios arenos visoje Europoje, kurioje taip dažnai būtų skanduojami necenzūriniai žodžiai... Gerai, kad bent nesispjaudo per daug...

Parašė Dumblas Rodyti pranešimą
                          Na o siaip ner ko noret, ir taip siais metais tikslas pasiektas su kaupu.
                          Deja, komanda tikrai verta daugiau, negu eilinė gėda TOP-16 varžybose... Man asmeniškai gaila Grigo - negi niekas jo neišvaduos nuo sunkios pareigos vadovauti elitinei Europos komandai? Jo vadovaujami žalgiriečiai susikaupia kovai tik prieš rungtynes su "Lietuvos Rytu" - to tikrai neužtenka.

Comment

Nu ką, viskas, gaila, labai gaila .

Visos viltys į Rytą dabar, bet irgi labai kėblu, ypač žinant, kad ne nuo jų pačių viskas priklauso

Comment

Žalgiris eilinį kartą parodė savo "Paskutinių minučių talentą"...
                              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Kecal Rodyti pranešimą
                                Tokia pati skanduotė pasigirsta kiekvieną kartą, kai tik "Žalgiris" Kaune pasirodo prasčiau savo galimybių... Tiesą sakant, dar nesu matęs ir girdėjęs kitos tokios arenos visoje Europoje, kurioje taip dažnai būtų skanduojami necenzūriniai žodžiai... Gerai, kad bent nesispjaudo per daug...
                                Bet žinau vieną krepšinio areną Europoje, kur fanai neabejingi Kosovo klausimui ir bando išsakyti tai viešai. Ir išduosiu paslaptį - ši arena yra toj pačioj valstybėje kaip ir halė. Spėk, kokiame mieste tai... Moralas: logikos neiškok, kas susiję su sportu.

Dėl pralaimėjimo, tai nėra ir ką pridurti. Baisu. Patys kalti, bet tas plepys "Krepšinio pasaulyje" gerai pasakė, kartu pralaimėjo ir Kaunas.
                                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Panašiai aš kamuolį valdau kaip Kauno žvaigždės. Tik aišku man niekas nemokėtų tokių pinigų. O linksmiausia dalis linksmiausia dalis, kad teletabiai grupėje pirmi Tikiuosi mūsų teletabiai dar neiškris - bus ką paerzint
                                  Paskutinis taisė rat; 2008.03.13, 22:49.

Comment

Diamantidis nuo vidurio įkalė

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                                      Diamantidis nuo vidurio įkalė
                                      Besimokydamas trečioje klasėje aš irgi nuo vidurio „įkaliau“. Tiesa, viena ranka (už tai gavau pylos nuo trenerės) ir su mažesniu kamuoliu
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Aš du kartus iš eilės esu "įkalęs" iš vidurio ir labai nedaug trūko iki trečio tadaise. Mano draugas yra "įkalęs" tris iš eilės, atrodo. Nėra čia taip jau sunku, ypač kalbant apie profesionalius krepšininkus, kurie mėto mėto ir mėto, tai ne aš ar mano draugas, kartą į dvi savaitęs pasvaidom...

Comment

O aš 7 ar 8 klasėj geras 15 minučių mėčiau trajakus per fizinio pamoką. Taip gerai sėdo B) Kažkur keliasdešimt metimų buvo ir tik kokių trijų nepataikiau. Ech... stebuklinga diena... gaila, kad niekas tada apie youtube nežinojo... net dabar saldu

Comment

Working...
                                          X