Vau, koks spurtas. Laikom špygas, netgi man didžiausiam pesimistui atsirado vilčių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ar man vienam pasirode,kad treneris musu netikes?
nesakau kad butumem laimeje su kitu ar pan,tik buvo mano supratimu nesuvokiamu keitimu
O pripazinkime Realas labai auksto lygio komanda,o mes nebuvome pasiruose,nekovojome iki gali,zaideme per anksti vabank....per daug piktinomes sprendimais teiseju uzuot kovoje ir prametem tikrai gerokai per daug baudu
Dabar isnaudokime sansus kurie kolkas dar yra,reikia kad Realas iveiktu Macabi,o mes iveiktumem OLY 3 task ir Macabi.
Comment
-
Mano nuomone vienas iš pralaimėjimo kaltininkų yra G.Jurakas.
Ginčai pliusų neduoda, tik minusus, tad manau, kad reiktų labiau tvardytis.
Nesupratau p. Grigo veiksmų. Kodėl gi E.Žukauskas prasedėjo tiek laiko ?
Na nieko nebepakeisi dabar tiesiog laukim.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Jo zaidimas ismetytas, taciau zalgirieciai tikrai stengesi ir neskaitant klaidu zaide dar geriau uz Reala, bet pritariu pauliaK, laukiau visa savaite ir vel apmaudu. Na ka darysi, Zalgiris turi laimeti abejas ateinancias rungtynes, nes bent viena gera naujiena - Olympiacosas issikapste vos ne vos ir dabar - Zalgiriui pasiekus dvi pergales nuo kitos savaites, Realui taip pat - Zalgiris patektu i top 8 (tokia vat mano teorija)I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
http://www.delfi.lt/news/sport/eurol...hp?id=16234199
R.Grigas nerado atsakymų į nemalonius klausimus
Comment
-
Jis net ne zurnalistas o kazkoks valkatele rimtai supykes del pralaimejimo ir uzsipuoles Griga. Gal jis tikejosi kad nebus girdima ka jis sako - nes pagal mane tai ir papeikimo is savo naujienu saltinio turetu susilaukt. Nu bet aisku - kam rupi...I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Kas ten per psichinis, įmeskit foto - užpaišysim ūsus. Žukauskas ar 10 minučių, ar 24 žaidžia - vis tiek po 4 taškus pelno. Be to, kiek ansktesniuose mačuose žaisdavo? Irgi mažai. Šalenga išvis statistas rankininkas.
O žurnaliūga laukinis.
P.S. Gaila Grigo žiauriai, taip jaudinasi.Paskutinis taisė rat; 2008.03.07, 21:34.
Comment
-
O aš esu kaip tik Grigo pusėje (bent kolkas). Taip jis padarė klaidų kaip treneris, bet vien dėl to, jog Žukauską reikėjo leisti, kuomet reikėjo taškų labiau - būtų nesąmonė mano atžvilgiu. Be to, galiu pasakyti, jog Žalgiris auginą, kažkuria prasme ir patį Grigą kaip trenerį aukštom rungtynėms, o tai Lietuvai kaip tik į naudą labiau. Taip yra daug talentingų trenerių, tačiau kiek Lietuvoje lietuvių yra trenerių gebančių suvaldyti komandą "tarptautiniuose vandenyse"? Matau tik tris: Kazlauską, Sireiką ir Butautą (na ir gal jaunąjį Paulauską dar pridėčiau). Grigas pakankamai brendo sulig kiekvienomis Eurolygos rungtynėms, ypač to vaisiai rungtynėse Top16 su Oly, Maccabi ir Real'u Madride. Reikia ir trenerius auginti, ne tik žaidėjus - ne jau ateis tokia situacija, kuomet net rinktinei vadovaus užsienietis ir reikės vėl plakatus išskleisti prieš Kosovo nepriklausomybę? O Grigo nusivylimas po kiekvieno pralaimėjimo tik parodo, jog jam komanda tikrai svarbi ir yra sava. Palaikau Grigą, šioje stadijoje 100%. (tokia mano ta demagogija šiuo klausimu).
Comment
Comment