labai logiska vakarykste Zalgirio pabaiga. Kadangi abieju komandu legionieriai imete po lygiai, t.y. po 68 taskus, laimejo ta komanda, kuriu vietiniai buvo rezultatyvesni. Siuo atveju graikai imete 18 tasku, o lietuviai - 16, tai ir pralose.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kazkas cia buvo retoriskai uzsimines, ar dabartine Zalgirio sudetis nera per gera Grigui.. Pradedu ir as taip galvot... Galbut nebutu reikeje ne pratesimo, jei 4kel pabaigoje butu surengta ryztingesne ataka i baudos aikstele. graikai 3sykius tycia baudavo, o Zalgiris nerode noro, priverst prasizengt ir dar syki, pasirinktas variantas(Markotos metimas is labai toli) visai be logikos....Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąKazkas cia buvo retoriskai uzsimines, ar dabartine Zalgirio sudetis nera per gera Grigui.. Pradedu ir as taip galvot... Galbut nebutu reikeje ne pratesimo, jei 4kel pabaigoje butu surengta ryztingesne ataka i baudos aikstele. graikai 3sykius tycia baudavo, o Zalgiris nerode noro, priverst prasizengt ir dar syki, pasirinktas variantas(Markotos metimas is labai toli) visai be logikos....You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąkągi kągi, nekokios žinios šįkart iš Žalgirio stovyklos-Popas ir Brownas traumuoti, pastarojo trauma gali būti pakankamai rimta, kad reiktų verstis be jo...
Comment
-
Mano manymu, šias rungtynes būtinai reikėjo laimėti. Oly neparodė nieko ypatingo, o Žalgiris, nors ir svečiuose, bet sugebėjo žaisti visai neblogai. Neišnaudota puiki proga...
Man turbūt baisiausiai buvo, kai Grigas pabaigoje į aikštę leido Popovičių... kad tas gintis padėtų... Ir kurių velnių visą laiką Mammadou aikštėje laikė, galėjo labiau išnaudoti mažą penketą, bet jau kol Jacksonas buvo prisėdęs... o dar tie karštligiški metimai nuo aikštės vidurio...
Na, nežinau, labiau palaikau Rytą, o visgi Žalgirio problemos su treneriu nuteikia nemaloniai.
Comment
-
Nu ka nera ka tokioj situacijoj sakyt.... Tiktai tai kad graziausiu episodu desimtuke pamatysim ir vienoj is aukstesniu vietu kas cia ivyko
Bent jau abieju komandu fanai jauciasi panasiai sia savaite - gedulasI wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
O Makabis, atrodo, kolkas be vargo tvarkosi su Realu +13 įpusėjus rungtynėms.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąNeabejoju, kad Ryto protestas bus patenkintas, kebabai pergalės negaus.
Comment
-
Atrodo bus precedentas Eurolygos istorijoje, šviečiasi pratęsimas, o kamuolį išleido tikrai pasibaigus laikui.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąDar klausimas ar rytas užprotestuos.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment