Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na, galėtų Žalgiris ir laimėt šiandien. Jeigu NET Rytas sugebėjo apdėt Maccabi.

O kažkoks plakatpalaikis buvo iškeltas tik todėl, kad treneriai jugai. Bet nereikėtų kišti politikos į sportą. Kam dar savo trigrašį kišt į tuos dalykus. Man tai čia panašu, kaip Miglinieksas (ar koks ten zuikis puikis) per Barsos olimpines neva pasakė: "Kaput lituanos". Tai panašus lygis...

Comment

Kai pasaulinio lygio žvaigždžių komanda - BC ŠIAULIAI - nusileis ant žemės, tuomet gali tikėtis ir to, jog stebėsiu jų žaidimą daugiau nei 2 kėlinius. Dabar, gali likti nors ir paskutiniai LKL, jei visiems jiems nusišvilpt ir galvoja, jog vien savo sužvaigždėjimo aura kažką pasieks, sėkmės, tik nežinau kas to linkės, nes aš tikrai ne.
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
        Kai pasaulinio lygio žvaigždžių komanda - BC ŠIAULIAI - nusileis ant žemės, tuomet gali tikėtis ir to, jog stebėsiu jų žaidimą daugiau nei 2 kėlinius. Dabar, gali likti nors ir paskutiniai LKL, jei visiems jiems nusišvilpt ir galvoja, jog vien savo sužvaigždėjimo aura kažką pasieks, sėkmės, tik nežinau kas to linkės, nes aš tikrai ne.
        Apie ka tu cia?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
          Apie ka tu cia?
          Apie komandą, už kurios vairo stovi aukščiausio lygio deb**** Kuncaitis, ramiu veidu stebintis apgailėtiną komandos žaidimą, netgi po atkarpos 0-12 neprašantis minutės pertraukėlės.

Apie komandą, kurios žaidėjai pasijautę žvaigždėmis tikisi vien tuo aplošti komandas, kaip Alytus ar Sakalai namų arenoje.

Apie komandą, kurios žaidimas bei nusiteikimas šiandien padarė didžiulę gėda Šiaulių miestui.

Apie komandą, negerbiančią savų žiūrovų.

Apie komandą, legedinę komandą, jau nebe namų komandą - Šiaulius.

Comment

Apie komandą, už kurios vairo stovi aukščiausio lygio deb**** Kuncaitis, ramiu veidu stebintis apgailėtiną komandos žaidimą, netgi po atkarpos 0-12 neprašantis minutės pertraukėlės.

Apie komandą, kurios žaidėjai pasijautę žvaigždėmis tikisi vien tuo aplošti komandas, kaip Alytus ar Sakalai namų arenoje.

Apie komandą, kurios žaidimas bei nusiteikimas šiandien padarė didžiulę gėda Šiaulių miestui.

Apie komandą, negerbiančią savų žiūrovų.

Apie komandą, legedinę komandą, jau nebe namų komandą - Šiaulius.
            Isijungiau dabar LKL.lt live score, tai beganti juostele pranesa, kad "Siauliai had outscored Sakalai 14:0 during last 03:42 minutes".

Comment

Isijungiau dabar LKL.lt live score, tai beganti juostele pranesa, kad "Siauliai had outscored Sakalai 14:0 during last 03:42 minutes".
              Nesidžiaugiu nei kiek, neverti jie pergalės visiškai, pratęsimas dabar, tikiuosi praloš. Bus eilinė pamoka.

Comment

Nesidžiaugiu nei kiek, neverti jie pergalės visiškai, pratęsimas dabar, tikiuosi praloš. Bus eilinė pamoka.
                Gal kita sezona Sireikia gris. Juk kai jis atejo i Zalgiri zadejo siaulieciams, kad gris i Siaulius, kai bus nauja arena.

Comment

Sakaluose Sinica jau 34 taskai, 8/10 tritaskiai...
                  Paskutinis taisė kaunaz; 2008.02.21, 19:48.

Comment

Gal kita sezona Sireikia gris. Juk kai jis atejo i Zalgiri zadejo siaulieciams, kad gris i Siaulius, kai bus nauja arena.

Šiandien Sireika kaiptik arenoje stebėjo rungtynes, kartu su Klimavičium, tikiuosi pastarasis padarys atitinkamas išvadas. Kad ir dabar.

Comment

K.Penney prie komandos pergalės prisidėjo 30 taškų

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=76800

sita naujiena turetu buti idomi tik vienam sio forumo dalyviui
                      www.tomflagman.com

Comment

Šiandien Sireika kaiptik arenoje stebėjo rungtynes, kartu su Klimavičium, tikiuosi pastarasis padarys atitinkamas išvadas. Kad ir dabar.
                        Tai tada jau galima garantuot, kad vyksta jau tariamasi su juo.

Comment

Beje, Sinica ypatingai patobulėjęs vaikis, lyginant su tuo, koks buvo prieš 2-3 sezonus. Laikas kelti jam sparnus, ir ne kur kitur, o į Rytą ar Žalgirį. Dar jaunas yra, metimas ištobulintas fantastiškai, ilgos rankos, tad uždengt šį snaiperį be galo sunku.

Comment

95:103. Baisu.
                            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Tai tada jau galima garantuot, kad vyksta jau tariamasi su juo.
                              Tikriausiai ne, ne toks Sireika yra, jei eis, tai pasibaigus sezonui manau. O šiaulietis yra, darbo dabar neturi, tad ir atėjo pažiūrėt, santykiai su klubu visada buvo puikūs.

Comment

Beje, Sinica ypatingai patobulėjęs vaikis, lyginant su tuo, koks buvo prieš 2-3 sezonas. Laikas kelti jam sparnus, ir ne kur kitur, o į Rytą ar Žalgirį. Dar jaunas yra, metimas ištobulintas fantastiškai, ilgos rankos, tad uždengt šį snaiperį be galo sunku.
                                Na jau i Zalgiri ar ryta. Geras vidutiniokas ir tiek, bet tikrai ne Zalgirio lygio. Vienintele tokia isimtis kai zaidejas netiketai velai atsiskleide tai Salenga.

Comment

Na jau i Zalgiri ar ryta. Geras vidutiniokas ir tiek, bet tikrai ne Zalgirio lygio. Vienintele tokia isimtis kai zaidejas netiketai velai atsiskleide tai Salenga.
                                  Nesakau, kad jis pirmu smuiku griežtų, bet vietoj tokių kaip Pečiukas, Dilys ar dar kas ten tikrai geresnis 10 kartų, ir naudos daugiau duotų, o po kelių sezonų galėtų ir pagrinde lošt, nebėra jis jau toks vidutiniokas, nebe Sakaluose jam lošti, jei eit, tai arba į minėtas dvi komandas, arba į... Lenkiją ar dar kur, kur pinigai.

Comment

Nesakau, kad jis pirmu smuiku griežtų, bet vietoj tokių kaip Pečiukas, Dilys ar dar kas ten tikrai geresnis 10 kartų, ir naudos daugiau duotų, o po kelių sezonų galėtų ir pagrinde lošt, nebėra jis jau toks vidutiniokas, nebe Sakaluose jam lošti, jei eit, tai arba į minėtas dvi komandas, arba į... Lenkiją ar dar kur, kur pinigai.
                                    Na as tikiuosi, kad Zalgiri daugiau tokiu Peciuku nebus. Zalgiry turetu buti tik rinktines lygio lietuviai ir jauni talentai, o vidutinioku nereikia.
                                    Bet gaila kad LKL tokie silpni klubai. Galetu bent uzsieni zaidzianciu lietuviu grizti i LKL komandas, lygis kaip mat pakiltu. O Sinicai gal uztektu ir Siauliuose pazaist.

Comment

Na as tikiuosi, kad Zalgiri daugiau tokiu Peciuku nebus. Zalgiry turetu buti tik rinktines lygio lietuviai ir jauni talentai, o vidutinioku nereikia.
                                      Bet gaila kad LKL tokie silpni klubai. Galetu bent uzsieni zaidzianciu lietuviu grizti i LKL komandas, lygis kaip mat pakiltu. O Sinicai gal uztektu ir Siauliuose pazaist.
                                      Aš norėjau pasakyt, kad paėmus į Rytą ar Žalgirį, po poros metų iš jo dar būtų galima išugdyt labai gerą krepšininką, kadangi dabar jam dar tik 23 metai.

Comment

Aš norėjau pasakyt, kad paėmus į Rytą ar Žalgirį, po poros metų iš jo dar būtų galima išugdyt labai gerą krepšininką, kadangi dabar jam dar tik 23 metai.
                                        23 yra galima sakyt pati tobulejimo riba. Nieko jau nebeisugdys po tokio amziaus.
                                        Pavyzdys Macijauskas, zaisdamas ryte paskutini sezona jis jau buvo pasiekes savo auksciausia lygi, t.y. jau tada zaide taip kaip dabar, o jam ta sezona buvo 22-23 metai.

Comment

23 yra galima sakyt pati tobulejimo riba. Nieko jau nebeisugdys po tokio amziaus.
                                          Pavyzdys Macijauskas, zaisdamas ryte paskutini sezona jis jau buvo pasiekes savo auksciausia lygi, t.y. jau tada zaide taip kaip dabar, o jam ta sezona buvo 22-23 metai.
                                          Būna ir atvirkščių pavyzdžių. Davidas 18 metų išvis pradėjo krepšinį žaisti, o sugebėjo ir NBA padoriai žaisti ir Eurolygoje gerai rungtyniauti. Tas pats Petravičius dabar kaip duodasi. Lukauskis į senatvę pradėjo rodyt puikius rezultatus.

Comment

Working...
                                          X