Oj, tu tikras dumblas Sis senegalietis jau treti metai zaidzia Europoje
Jis turėjo omenyje atvėjį, kai apie prancūzų juodus futbolininkus , kai žaidė Kaune, buvo ant veliavų parašyta ''Sveiki atvykę į Europą''.UEFA už tai pinigine bauda nubaudė Lietuvą.Atseit ''rasizmas''. Koks ten rasizmas ?Juk niekas nieko neįžeidė.
Kaip šiaulietis drąsiai sakau, pasikrautų nuo visų. Vienareikšmiškai.
Maladec, tikras siaulietis
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Tikras kaunietis tikriausiai apie Žalgirį galbūt kada nors vertindamas jo žaidimą užuot pripažinęs tiesą, geriau žiūrės pro rožinius akinius ir aukštins jo galimybes, nors realiai tiesa bus kitokia. Va čia tai tikras objektyvumas.
Tikras kaunietis tikriausiai apie Žalgirį galbūt kada nors vertindamas jo žaidimą užuot pripažinęs tiesą, geriau žiūrės pro rožinius akinius ir aukštins jo galimybes, nors realiai tiesa bus kitokia. Va čia tai tikras objektyvumas.
As netikras kaunietis, ir apie futbola taip nekalbu taip drasiai ir "objektyviai", kaip tu apie krepsini..
Meile krepsiniui.. peace...
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
As netikras kaunietis, ir apie futbola taip nekalbu taip drasiai ir "objektyviai", kaip tu apie krepsini..
Meile krepsiniui.. peace...
Iš mano avataro nereikia spręsti, kad krepšiniu nesidomiu ar kad jame nieko neišmanau. Nereikia pagal jį vertinti ir susidaryti nuomonę apie mane, tai dar kartą būtų neobjektyvu.
memelderi tai visiskas apsurdas kad tu sakai jog rytas geresne komanda..nes komanda tai ne vien pagrindine,komanda tai istorija,dubleriai,tradicijos...zalgiris lietuvoj nepralenkiamas ir visada bus geriausias ,kad ir ka kas besakytu..galbut norejai pasakyt kad zaidzia rytas geriau..bet kad sitas lyg ir buvo paneigtas si treciadieni.
memelderi tai visiskas apsurdas kad tu sakai jog rytas geresne komanda..nes komanda tai ne vien pagrindine,komanda tai istorija,dubleriai,tradicijos...zalgiris lietuvoj nepralenkiamas ir visada bus geriausias ,kad ir ka kas besakytu..galbut norejai pasakyt kad zaidzia rytas geriau..bet kad sitas lyg ir buvo paneigtas si treciadieni.
Kiekvienas tegu palaiko ką tik nori.Sutinku, ''Žalgiris'' buvo geriausias Lietuvoje ir turi nuostabią istoriją.Tačiau aš manau, kad dabar geriau žaidžia ''Lietuvos Rytas''.
...Aš, kaip ir sakiau, šiuose (LKF) rungtynėse palaikiau ''Lietuvos Rytą''.Tad ir piktinuosi visokiais idiotiškai ir nejuokingais ''anekdotais''.Tiesa sakant (tenesupyksta kauniečiai), ankščiau visai nepalaikiau jokios komandos, kartais šiek tiek ''Žalgirį'', o dabar man labiau patinka ''Lietuvos Rytas''.Mano asmenine nuomone šiuo metu jie žaidžia geriau (aišku, išskyrus paskutines rungtynes) už ''Žalgirį''....
Kaip suprantu iš šito savo komentaro - tai jei, tavo nuomone, Žalgiris pradės žaisti geriau už rytą, tai sirgsi už Žalgirį?
Šito nežinau.Priklauso nuo nuotaikos .Nesu aš tvirtas ''Ryto'' sirgalius.Bet dabar palaikau.
O tu pavyzdziui gali po komanda pasirinkt savaites dienai kiekvienai,tada busi toks sakyciau labai jau vieningas su visais,tikras Lietuvis,dar tikresnis krepsinio myletojas
Geriausia nuspresti ka palaikai,po rungtyniu nes jau buna rezultatas aiskus,laimi rytas-palaikei ryta.Laimi Zalgiris-palaikei Zalgiri
taip niekada nepralosi Cia tai zmogus kuris supranta musu emocijas,tiek Zalgirio fanu tiek ir ryto,nes mes sergam tik uz viena ir dar kaip kvaileliai visada uz ta pacia komanda ,o jis tai uz viena tai uz kita
O tu pavyzdziui gali po komanda pasirinkt savaites dienai kiekvienai,tada busi toks sakyciau labai jau vieningas su visais,tikras Lietuvis,dar tikresnis krepsinio myletojas
Geriausia nuspresti ka palaikai,po rungtyniu nes jau buna rezultatas aiskus,laimi rytas-palaikei ryta.Laimi Zalgiris-palaikei Zalgiri
taip niekada nepralosi Cia tai zmogus kuris supranta musu emocijas,tiek Zalgirio fanu tiek ir ryto,nes mes sergam tik uz viena ir dar kaip kvaileliai visada uz ta pacia komanda ,o jis tai uz viena tai uz kita
Nu, gerbiamasis, nesupratai, matyt, kad pajuokavau dėl ''priklauso nuo nuotaikos''. .Aš palaikau ''Lietuvos Rytą''.Tu palaikyk ''Žalgirį''.Ir visiems bus gerai.
Comment