As niekur nesakiau, kad esu pries tolerancija ar pan..
...gal gali priminti, ka teigiamo esi apie ryta pasakes? iskyrus skandalu ieskojimu, zaideju ir fanu menkinimo sioje temoje daugiau nieko nepamatysime is tavo puses
Nesu as nei didelis tavo nuomones kritikas nei palaikytojas.Bet kad ieskai pasleptu izeidinejimu tai jau sakyciau negrazu
Tai susikibkime visi uz rankuciu ir begiokim zydinciais laukais jei jau mes tokie vieningi...Visalaik buvo ir bus priespriesa tarp tokiu klubu ir visam pasaulyje taip yra ....sunku suprasti kai nesergi nei uz viena nei uz kita...
sveiki mano numeris 10,as uz taika pasaulyje
Kad, atrodo, ir baigėsi ta ''amžiaus diskusija'', bet vistiek dar norėjau savo nuomonę pareikšti.Aš, kaip ir sakiau, šiuose (LKF) rungtynėse palaikiau ''Lietuvos Rytą''.Tad ir piktinuosi visokiais idiotiškai ir nejuokingais ''anekdotais''.Tiesa sakant (tenesupyksta kauniečiai), ankščiau visai nepalaikiau jokios komandos, kartais šiek tiek ''Žalgirį'', o dabar man labiau patinka ''Lietuvos Rytas''.Mano asmenine nuomone šiuo metu jie žaidžia geriau (aišku, išskyrus paskutines rungtynes) už ''Žalgirį''.Nors, būdamas klaipėdietis, myliu Kauną kaip nuostabų, labai gražų miestą , neskaitau ''Lietuvos Ryto'' paskalų ir man Vilniaus miestas nepatinka, tačiau ''Lietuvos Rytas'', kaip komanda man atrodo už ''Žalgirį'' geresnė.Man labai patiko, kai paskutinėse Eurolygos rungtynėse (ir ''Žalgirio'' ir ''Lietuvos Ryto''), kai žaidė Lietuvoje, buvo skanduojamas ne ŽAL-GI-RIS ir ne RY-TAS, o kiekvienam lietuviui artimas LIE-TU-VA.Tad palaikykite ką norite, bet išlikite vieningi.Klubai yra komercija.
...gal gali priminti, ka teigiamo esi apie ryta pasakes? iskyrus skandalu ieskojimu, zaideju ir fanu menkinimo sioje temoje daugiau nieko nepamatysime is tavo puses
Kai Zalgiris gauna, tai gauna nuo ryto. Dazniausiai ta pripazistu, ir ryto niekuo nekaltinu. Bet Eurolygoj man mistika, kaip komanda su tokiais zaidejais ir treneriais sugeba uzimti pirma vieta grupej. Arba fuksas, arba... Juk jau rasiau ne viena karta. Man tikrai nepatinka ju zaidimas, man nepatinka ju zaidejai, tikrai nenoreciau nei vieno is ju matyti Zalgiry. Tai as gero tureciau apie juos sneket?
Bet Eurolygoj man mistika, kaip komanda su tokiais zaidejais ir treneriais sugeba uzimti pirma vieta grupej. Arba fuksas, arba..
Jokios cia mistikos tame nera, viskas aisku, kaip diena. Losti su tokiom komandom kaip Le Manas, Armani, Aris, Cibona galetu ir Siauliai. Bet va, kaip jiems burtuose sekme sypsosi, tai cia tikrai mistika
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
jeigu esat girdėję apie bonifacą ndongą iš unicajos, tai vat čia galim turėti panašų žvėrį
Visi Kauno Zalgirio fanai, kas pasirupins, kad E tribunoj atsirastu Senegalo veliava?
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Jokios cia mistikos tame nera, viskas aisku, kaip diena. Losti su tokiom komandom kaip Le Manas, Armani, Aris, Cibona galetu ir Siauliai. Bet va, kaip jiems burtuose sekme sypsosi, tai cia tikrai mistika
Apie Siaulius gal geriau nekalbek... Aris sudetis tikrai neprastesne negu ryto. Bet svarbiausia rytas aplenke tik tavo isvardintas komandas, bet ir Maccabi, Unicaja, Efes Pilsen... Su tokiom komandom irgi Siauliai galetu losti?
O ar laimėtų ''Šiauliai'' du kartus prieš ''Maccabi'' ?O prieš ''Unicaja'' ?''Šiauliai'' net į tolesnį ULEB etapą nepateko.''Lietuvos Rytas'' gerai žaidžia, todėl ir laimi.Todėl ir pirma vieta grupėje.
Apie Siaulius gal geriau nekalbek... Aris sudetis tikrai neprastesne negu ryto. Bet svarbiausia rytas aplenke tik tavo isvardintas komandas, bet ir Maccabi, Unicaja, Efes Pilsen... Su tokiom komandom irgi Siauliai galetu losti?
Ar as ne taip kazka parasiau, ar tu skaityt nemoki? Paminejau tas komandas, su kuriom Siauliai galetu lost.
O ar laimėtų ''Šiauliai'' du kartus prieš ''Maccabi'' ?O prieš ''Unicaja'' ?''Šiauliai'' net į tolesnį ULEB etapą nepateko.''Lietuvos Rytas'' gerai žaidžia, todėl ir laimi.Todėl ir pirma vieta grupėje.
Tas pats liecia ir tave
Kuom susije tos komandos, su kuriom(tik anot taves) ir Siauliai galetu zaisti, ir ryto pirma vieta Eurolygos grupeje?
Susije tuom, kad jei Rytas butu gaves nuo Siauliu LKF taures pusfinaly, tai ir Siauliai pajegus uzimti pirma vieta Eurolygos Ryto grupeje
Ai nesipykit vaikučiai gal ir nėr ta sudėtis superinė užtat komanda drausminga, ir žaidėjai labai gerai tinka vienas prie kito todėl ir 1 vieta grupėj.
O kas dėl Ž senegaliečio, tai pirma mintis šmėstelėjo N'dongas. Bet po to įsiskaičiau, ir tiesą sakant lengviau atsikvėpiau. Jiegu būtų N'dongą nusipirkę.... Na matysim matysim. Ko gero Woodso lygis geresnis nei šito.
Susije tuom, kad jei Rytas butu gaves nuo Siauliu LKF taures pusfinaly, tai ir Siauliai pajegus uzimti pirma vieta Eurolygos Ryto grupeje
Gal neskleis nesąmonių.''Kas būtų jeigu būtų''.''Šiauliai'' tikrai yra nepajėgus nugalėti ''Unicaja'' ir ''Maccabi''.Gali sutikti, gali nesutikti, bet taip jau yra.
Ziuriu, cia daugelis su humoro jausmu nieko bendro niekada netureje
Memelenderi, sakai, kad Siauliai net i Uleb taures kita etapa nepateko.. Bet juk Siauliams tiek pat nepasiseke patekt toliau, kaip Rytui pasiseke pirma vieta grupeje uzimt... reikejo Bosnai vienu tasku maziau pries Alba imest ir butu Siauliai pateke.. taip kad...
Ziuriu, cia daugelis su humoro jausmu nieko bendro niekada netureje
Memelenderi, sakai, kad Siauliai net i Uleb taures kita etapa nepateko.. Bet juk Siauliams tiek pat nepasiseke pateks toliau, kaip Rytui pasiseke pirma vieta grupeje uzimt... reikejo Bosnai vienu tasku maziau pries Alba imest ir butu Siauliai pateke.. taip kad...
Bet juk nepateko.Reikėjo, reikejo...Taip galima iki begalybės svarstyti.
Ceburaska, nepamirsk pasveikinimo atvykus i Europa ant veliavos uzrasyt
Oj, tu tikras dumblas Sis senegalietis jau treti metai zaidzia Europoje
Comment