Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

nu va gražu, net fajerių nemoka žmoniškai laikyti... tikri sirgalių etalonai... apie skarbonkes moka pavaryti, bet kad patys nesugeba deramai rankose daiktų nulaikyti...
    Paskutinis taisė daktaras; 2008.01.14, 12:00.

Comment

Grybų karas
      Miestai.net Fb

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
        nu va gražu, net fajerių nemoka žmoniškai laikyti... tikri sirgalių etalonai... apie skarbonkes moka pavaryti, bet kad patys nesugeba deramai rankose daiktų nulaikyti...
        Ten buvo ne fajeriai, o stroboskopai. Jų laikyti nereikia. Rytfaniai apdegino apie 15 kėdžių. Bet vaizdas, sakyčiau, neeilinis http://www.youtube.com/watch?v=EOIprp-aazQ

Kaip jie patys reziumavo, vėliavą reikėjo laikyti kiek žemiau.

P.S. Video pabaigoj puikiai matosi degančios kėdės

Comment

/\ nebepameni, kaip per finalus šiaulių sirgaliai stovėjo E tribūnoje ir sirgo kartu? ir toks veikėjas pauliezas iš ŠIAULIŲ tada verkdamas pasakė, kad dar PLANAVO (būdamas šiaulietis) nueiti pasirgti už šiaulius, bet maždaug po tokių solidarizacijų su Žalgiriu jam visi norai išgaravo. tai vat kokie tie jaunieji ryto ultros ir reikalai tarp šiaulių ir Žalgirio fanų
          Vaje... Skirk gerbėjus nuo fanų. Patys Šiaulių fanai, kur daugumą sudaro vaikai, o keletas suaugusiųjų palaiko labiau Žalgirį nei Rytą, kurie ten tą Žalgirį ir palaikė. Dėl paprastų sirgalių suabejočiau tikrai. Esu šiaulietis, Rytas mano mėgiamiausia komanda, tačiau niekada neišdrįsčiau savo gimtojo miesto arenoje, esant šiauliečiui ateiti su Ryto atributika, ploti Rytui pelnius taškus ir rėkauti už Rytą. Analogiški dalykai vyksta kai atvyksta Žalgiris, pastebiu ateina merginos šiaulietės su Žalgirio šalikais neva "pasirgt už one.lt žvaigždes kaip tatai Kalnietis. Dar geriau buvo, kai vakar vienas vyriokas, kurį ne kartą mačiau kartu palaikant Šiaulius su fanais, atsiskyręs sėdėjo ir rėkavo už Žalgirį šaliku pasidabinęs. Savigarbos jokios.

Čia tik mano nuomonė, jei ką
          Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

/\ tai o nemąstot, kad metas jau būtų pradeti kurtis didesniam tikrų šiaulių fanų ratui, nes tas nuolatinis dūdų pūtimas jau baigia iš proto išvesti, nelabai įsivaizduoju, apie kokią "fantastišką" atmosferą zavackas kliedėjo makulatūrai interviu duodamas. jokio palaikymo - vien tik dantų skausmą varantis pūtimas.

Comment

/\ tai o nemąstot, kad metas jau būtų pradeti kurtis didesniam tikrų šiaulių fanų ratui, nes tas nuolatinis dūdų pūtimas jau baigia iš proto išvesti, nelabai įsivaizduoju, apie kokią "fantastišką" atmosferą zavackas kliedėjo makulatūrai interviu duodamas. jokio palaikymo - vien tik dantų skausmą varantis pūtimas.
              Tai tu tų fanų ir klausk, ne manęs, aš juo nebūsiu.

Persikėlė jie dabar į kitą arenos galą, kur žmonių daugiau, gavo turbūt iš vadovų tą vėliavą ir t.t. Gal ir daugės jų...
              Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Kartais pasiklausius, tai tik viena komanda turi tikrus cool fanus, o visų kitų tik dūdas pūsti temoka Macyt incelektas kaltas
                Miestai.net Fb

Comment

/\ nereikia vartyti, kaip tau reikia. kalbama apie konkretų atvejį ir šiaulių fanus, kurie tikrai TIK DŪDAS KOL KAS PŪSTI IR TEMOKA! senojoje arenoje taip įspūdingai traukdavo tą ŠIAULIAI ŠIAULIAI, o dabar...

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                    Kartais pasiklausius, tai tik viena komanda turi tikrus cool fanus, o visų kitų tik dūdas pūsti temoka Macyt incelektas kaltas
                    fanu lygis dazniausiai atitinka komandos lygi, tai pat aisku ir kuo senesne komanda tuo labiau ir fanai pazenge.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      Nuo šiandien atnaujintas LR dizainas. Etaloninis "bulvarinės" spaudos formatas.
                      Sutinku. Nusivažiavo LR visai. Jei ne KK LR tai išvis jie jokio respecto neturėtų iš mano pusės. Eisiu daba Vilniaus dienos skaityt

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                        Sutinku. Nusivažiavo LR visai. Jei ne KK LR tai išvis jie jokio respecto neturėtų iš mano pusės. Eisiu daba Vilniaus dienos skaityt
                        Kas tas KK?

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                          Geriau LR dukterinį leidinį "Ekstra Žinios"
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

Kas tas KK?
                            Krepšinio klubas

Comment

Siūlau atnaujinti balsavimą, įtraukiant ir "Šiaulių" klubą.

Ar galėčiau padaryti temą "Krepšinis 2"?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą

Per vėlu, nes jau balsavę negalės balsuoti kitaip.

Comment

Per vėlu, nes jau balsavę negalės balsuoti kitaip.
                                  Tai manai, kad "Šiauliai" gaus nulį? Man kažkodėl atrodo kitaip.

Comment

Tai manai, kad "Šiauliai" gaus nulį? Man kažkodėl atrodo kitaip.
                                    Nemanau. Tam tikslui reikėtų kurti antrą temą. kas manau nėra blogai, nes šitą būtų galima jau ir suarchyvuoti. Bet čia gal 99 nuspręs kaip daryti.

Comment

Kur pasakyta, kad Šiauliai gaus nulį?

Comment

Nemanau. Tam tikslui reikėtų kurti antrą temą. kas manau nėra blogai, nes šitą būtų galima jau ir suarchyvuoti. Bet čia gal 99 nuspręs kaip daryti.
                                        Gerai, palauksime jo nuomonės.

Comment

Manau, jog krepšinis šioje temoje labai jau kiršina žmones, tad kurti dar vieną temą apie krepšinį būtų neprotinga (mano nuomone).
                                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                          Dordrechtas/Haarlemas
                                          Nesebaras/Plovdivas
                                          Kiolnas

Comment

Working...
                                          X