nu va gražu, net fajerių nemoka žmoniškai laikyti... tikri sirgalių etalonai... apie skarbonkes moka pavaryti, bet kad patys nesugeba deramai rankose daiktų nulaikyti...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu va gražu, net fajerių nemoka žmoniškai laikyti... tikri sirgalių etalonai... apie skarbonkes moka pavaryti, bet kad patys nesugeba deramai rankose daiktų nulaikyti...
Kaip jie patys reziumavo, vėliavą reikėjo laikyti kiek žemiau.
P.S. Video pabaigoj puikiai matosi degančios kėdės
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ nebepameni, kaip per finalus šiaulių sirgaliai stovėjo E tribūnoje ir sirgo kartu? ir toks veikėjas pauliezas iš ŠIAULIŲ tada verkdamas pasakė, kad dar PLANAVO (būdamas šiaulietis) nueiti pasirgti už šiaulius, bet maždaug po tokių solidarizacijų su Žalgiriu jam visi norai išgaravo. tai vat kokie tie jaunieji ryto ultros ir reikalai tarp šiaulių ir Žalgirio fanų
Čia tik mano nuomonė, jei kąAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
/\ tai o nemąstot, kad metas jau būtų pradeti kurtis didesniam tikrų šiaulių fanų ratui, nes tas nuolatinis dūdų pūtimas jau baigia iš proto išvesti, nelabai įsivaizduoju, apie kokią "fantastišką" atmosferą zavackas kliedėjo makulatūrai interviu duodamas. jokio palaikymo - vien tik dantų skausmą varantis pūtimas.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ tai o nemąstot, kad metas jau būtų pradeti kurtis didesniam tikrų šiaulių fanų ratui, nes tas nuolatinis dūdų pūtimas jau baigia iš proto išvesti, nelabai įsivaizduoju, apie kokią "fantastišką" atmosferą zavackas kliedėjo makulatūrai interviu duodamas. jokio palaikymo - vien tik dantų skausmą varantis pūtimas.
Persikėlė jie dabar į kitą arenos galą, kur žmonių daugiau, gavo turbūt iš vadovų tą vėliavą ir t.t. Gal ir daugės jų...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Kartais pasiklausius, tai tik viena komanda turi tikrus cool fanus, o visų kitų tik dūdas pūsti temoka Macyt incelektas kaltas*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąKartais pasiklausius, tai tik viena komanda turi tikrus cool fanus, o visų kitų tik dūdas pūsti temoka Macyt incelektas kaltas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNuo šiandien atnaujintas LR dizainas. Etaloninis "bulvarinės" spaudos formatas.
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąSutinku. Nusivažiavo LR visai. Jei ne KK LR tai išvis jie jokio respecto neturėtų iš mano pusės. Eisiu daba Vilniaus dienos skaityt
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąSutinku. Nusivažiavo LR visai. Jei ne KK LR tai išvis jie jokio respecto neturėtų iš mano pusės. Eisiu daba Vilniaus dienos skaityt
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSiūlau atnaujinti balsavimą, įtraukiant ir "Šiaulių" klubą.
Ar galėčiau padaryti temą "Krepšinis 2"?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPer vėlu, nes jau balsavę negalės balsuoti kitaip.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai manai, kad "Šiauliai" gaus nulį? Man kažkodėl atrodo kitaip.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNemanau. Tam tikslui reikėtų kurti antrą temą. kas manau nėra blogai, nes šitą būtų galima jau ir suarchyvuoti. Bet čia gal 99 nuspręs kaip daryti.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSiūlau atnaujinti balsavimą, įtraukiant ir "Šiaulių" klubą.
Ar galėčiau padaryti temą "Krepšinis 2"?
Comment
Comment