Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ Žmogus bent jau stengiasi būti profesionalus ir išspausti nors ir dirbtinį džiaugsmą. Ir jam tai visai neblogai pavyksta. Ką, jūsų nuomone, jis turėtų daryti? Mesti komentatoriaus darbą?

Ką tik pažiūrėjau vakarykščių rungtynių įrašą ir labiausiai įstrigo Meškonio frazė berods antrame kėlinyje:

"Laimei, šiandien Brownui nepavyksta žaisti taip, kaip Liublianoje..."

Comment

Šiauliai-Žalgiris:

15 min prieš mačą:

Ir mačui prasidėjus:

Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Ir keletas vaizdų iš pačių varžybų:

Comment

/\ to Vizas. Tavo vaizdai labai jau šališki, visose foto šiauliečiai geresni: blokuoja, krauna į krepšį, agresyviai dengia... Prašome kitą kartą objektyviau parinkti nuotraukas
          gera gyventi gerai

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
            Ką tik pažiūrėjau vakarykščių rungtynių įrašą ir labiausiai įstrigo Meškonio frazė berods antrame kėlinyje:

"Laimei, šiandien Brownui nepavyksta žaisti taip, kaip Liublianoje..."
            Manau, kad visgi yra labai sunku komentuoti ir nenusišnekėti į vienų ar kitų pusę. Jei tavo pateiktą frazę, būtų pasakęs tiksliau, kad ir taip: "šiauliečių laimei, šiandien Brownui nepavyksta žaisti taip, kaip Liublianoje...", manu kaip ir viskas normoj būtų.
            gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
              /\ to Vizas. Tavo vaizdai labai jau šališki, visose foto šiauliečiai geresni: blokuoja, krauna į krepšį, agresyviai dengia... Prašome kitą kartą objektyviau parinkti nuotraukas
              Ar aš kaltas, jei Žalgiriečiai tokių vaizdų sukurti nesugebėjo?

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                Manau, kad visgi yra labai sunku komentuoti ir nenusišnekėti į vienų ar kitų pusę. Jei tavo pateiktą frazę, būtų pasakęs tiksliau, kad ir taip: "šiauliečių laimei, šiandien Brownui nepavyksta žaisti taip, kaip Liublianoje...", manu kaip ir viskas normoj būtų.
                Meskonis juk jau senai pagarsejes ryto fanas - komentatorius. Legendine jo fraze, kai berods rytas su Siauliais zaide: "Musiskiai vel su kamuoliu!"
                Todel cia ne netycia jam taip gavos, o tiesiog isprudo kas ant liezuvio galo buvo. Nemoka jis slepti, kad nemegsta Zalgirio.
                O ir siaip tai yra pats bukiausias Lietuvos sporto komentatorius, kad ir kokia sporto saka bekomentuotu. Krepsini jis is vis tik pries kelis metus pradejo komentuot, savaime suprantama, kad visiskai nesusigaudo kas ir kaip, bet net ir futbole, kuris aceit yra jo specializcija, jis absoliuciai nieko nenusimano, ir dar negana to istisai ka nors nusikalba ir supainioja ka nors nuolat.
                Paskutinis taisė kaunaz; 2008.01.13, 18:23.

Comment

eina nas chalvon... ką jūs pasakysit - nėbėra bilietų ir prieš olympiacosą ir tik dėka mano kursioko, kuris turėjo tokią mintį: nu tadas tikrai nežinos, kad jau pardavinėja, ir užsakė tris pavienius, tai tokiu būdu ir pakliūsim su bratka į halę... jaučiau, kad bus anšlagas ir į šitas rungtynes, bet kad jau nuo ketvirtadienio paleis bilietus, tai nesitikėjau... bet gerai viskas, kas gerai baigiasi, ir dabar laukiam šiškos ir maco kaune

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                    Na, nedaug tų laisvų vietų ir buvo ten Po Žalgirio fanais kelios laisvos eilės buvo, bijojo turbūt šiauliečiai
                    Nieko tie šiauliečiai nebijojo, tik visi sulėkė prie savo fanų, mat nauja vėliava visi norėjo išbandyt.
                    Yours sincerely,
                    Vaida.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                      eina nas chalvon... ką jūs pasakysit - nėbėra bilietų ir prieš olympiacosą ir tik dėka mano kursioko, kuris turėjo tokią mintį: nu tadas tikrai nežinos, kad jau pardavinėja, ir užsakė tris pavienius, tai tokiu būdu ir pakliūsim su bratka į halę... jaučiau, kad bus anšlagas ir į šitas rungtynes, bet kad jau nuo ketvirtadienio paleis bilietus, tai nesitikėjau... bet gerai viskas, kas gerai baigiasi, ir dabar laukiam šiškos ir maco kaune
                      O aš dar tikėjausi nusitemti bendradarbius į Halę su Olympiacos. Žiauri atmosfera bus. Policijai teks saugoti rusus nuo jų pačių
                      You've got one life! Live it!

Comment

Na ir mano keleta nuotraukų.

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Kaip Jums makulatūros lygis?

http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=75691

Comment

Parašė aMariux Rodyti pranešimą
                            Nuo šiandien atnaujintas LR dizainas. Etaloninis "bulvarinės" spaudos formatas.

Comment

Nebūtų replikos nebūtų straipsnio

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                Tai kad jau nebereikia nei replikos nei ko kito, norint parašyti "gerą" straipsnį. Reikia tik žurnalistinio noro, fantazijos ir "patikimo" "liudininko", kuris kažkur kažką kažkada lygtais kažką girdėjo. Ir štai - medžiaga straipsniui jau yra.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                  tai aišku, aš nieko ir nesakau... kas jau mums belieka...juk ne visiems pavyksta surinkti tokią "komandą", kurioje žaistų tokie "inteligentai" kaip jomantas, nielsenas ar pan... Juk jie tikrai yra angliško džentelmeniškumo įsikūnijimai...

Comment

tegu paspringsta tas kakpopieris, vis tiek per finalus sutraiškysim. po galais, o dar skaitosi didžiausiu laikraščiu... turbūt neužšilo, kad šalenga su masiuliu yra žaidę Žalgiryje, ir tikriausiai yra neblogi pažįstami, tai jau "paprikolu" negalima nieko net pasakyt? o jau straipsnelis... šiaulių komandos MILŽINAS... su tokia energija, kad teko imtis ledo ritulinikų veiksmų - suprask, žaisti švelniau, negu tai daro jomantas, arba nielsenas

ir dar labai gerą komentarą radau šiuo klausimu, kuris sudėlios visus taškus ant i

Na šito laikraščio komunistinė praeitis vis veržiasi per kraštus, demagogijų ąsai. Kiek dar pamazgų kiekvieną dieną pilsit ant Žalgirio... Nepilnavertiškumo kompleksas kažkoks. Bando sukiršinti Šiaulių gerbėjus kad tie iki šiol palaikę Žalgirį, pradėtų palaikyti Rytą. Šis planas reikalingas tam, kad vasario 6d. žaidžiant Šiaulių arenoje LKF taurės finalą rytą palaikytų šiauliečiai ir jiems būtų daug lengviau nugalėti Žalgirį. Kokie niekingi ir žemi sumanymai, garantuoju rytoj krepšinio žurnale Lryto dar apie tai bus gausiai prirašyta ir pririebinta kaip ir šitam straipsnij, kur autorius visiškai demagogiją varo, nes žaidėjo ir ypač centro naudingumas matuojamas ne vien taškais. Žukauskas be taškų dar atkovojo 8 kamuolius ir jo naudingumo koeficientas buvo +12, Masiulis atsikovojo atsikovojo keturis , o jo bendras naudingumo koeficientas vos +1, taigi su Juraku nėr ką lygint, nes jis ne tos pozicijos žaidėjas, o ties kuria vieta jis čia pranoko Žukauską myslė, kaip ir šis visiškai tendencingas ir aiškų tikslą turintis straipsnis.
                                    P.S. Replikos ne tik rūbinėje, bet ir rungtynių metu pylėsi iš abiejų komandų žaidėjų nuolat, ir tai būna kiekvienas rungtynes, nes tai nervų karas, o ir asmeninių įvairių antipatijų žmonės turi, bet bendrai tarp Žalgirio ir Šiaulių santykiai yra tokie geri, kad šitam komunistiniam sienlaikraščiui su savo demagogija ir jo komandai tik pavydas baigia visus vidurius išgraužti. Šiauliečiai - nepasiduokit pinklėms....

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                      ir dar labai gerą komentarą radau šiuo klausimu, kuris sudėlios visus taškus ant i

Bando sukiršinti Šiaulių gerbėjus kad tie iki šiol palaikę Žalgirį, pradėtų palaikyti Rytą.
                                      Aš maniau, kad Šiaulių "Šiaulių" gerbėjai palaiko Šiaulių "Šiaulius", o ne Kauno "Žalgirį" ar Vilniaus,- kaip pasakytų kauniečiai,- makulaturkę

Comment

Apie LR fanu pasisiukslinima makulatura naujame dizaine nesiteike parasyti

Ilgai laukta dvikova tarp Panevėžio „Techaso“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų pažymėta ne tik atkaklia kova aikštelėje. Rungtynėms artėjant į pabaigą LKL vicečempionų sirgaliai JBR (juodai baltai raudoni) tradiciškai užimtoje tribūnoje sukėlė gaisrą. Uždegę septynis fakelus fanai taip pasveikino savo komandą su pergale, kad arenos šeimininkams teks pakeisti net 15 sudegusių kėdžių. Tik dėl laimingo atsitiktinumo ir policijos pareigūnų budrumo didesnių nuostolių pavyko išvengti. Sporto chuliganams už sukeltą gaisrą ir jo padarinius teks atsakyti.

Comment

/\ nebepameni, kaip per finalus šiaulių sirgaliai stovėjo E tribūnoje ir sirgo kartu? ir toks veikėjas pauliezas iš ŠIAULIŲ tada verkdamas pasakė, kad dar PLANAVO (būdamas šiaulietis) nueiti pasirgti už šiaulius, bet maždaug po tokių solidarizacijų su Žalgiriu jam visi norai išgaravo. tai vat kokie tie jaunieji ryto ultros ir reikalai tarp šiaulių ir Žalgirio fanų

Comment

Working...
                                          X