Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Niekaip nesuprantu aš to Grigo nesąmoningos taktikos

Comment

Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
      Kažkas atsitiko TV3 televizijai. Kūčių vakarą per žinias po prezidento sveikinimo paleido reportažą, kuriame stambiu planu rodomu avarijoje žuvusių paauglių lavonai. Per paskutinį krepšinio čempionatą TV3 labai gerai parodė, kad jiems svarbu rodyti reklamas - net jeigu jos uždengia pačias rungtynes (delfio komentarai lūžo nuo pasipiktinimo). Dabar šita propagandos (melo) kampanija.
      Akivaizdu ,kad TV3 yra remiama alaus gamintojų ir todėl neriasi iš kailio bandydama jiems įtikti.O ši propogandinė kampanija tik dar kartą tai patvirtina.O per Europos krepšinio čempionatą ,rungtynių su Rusija metu per pertraukas buvo geriama ''už pergalę''.Net kai rungtynės baigėsi,o pergalės ,deja,nebuvo.Tai yra neetiška, kaip ir daugelis alaus reklamų.O seimo nariai A.Matulas ir B.Vėsaitė gali paduoti
      TV3 į teismą už šmeižtą.Juk kalbama ,kad jie esą ''žlugdo Lietuvos sportą''.

Comment

Parašė Remigijus Rodyti pranešimą
        M.Popovičius: „Kažkas čia išprotėjęs“

Marko Popovičius viduje tiesiog verda. „Žalgirio“ legionierių į neviltį varo Kauno klubo trenerio Rimanto Grigo sprendimai, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

Kalbėdamas su Kroatijos laikraščio „Jutarnji list“ korespondentu apie savo situaciją „Žalgiryje“, M.Popovičius nesirinko žodžių: „Kažkas čia išprotėjęs“, „Kas nors turėtų pasikeisti“. Krepšininkas sakė esąs labai patenkintas santykiais su Kauno klubo vadovybe ir sirgaliais. Bet dėl santykių su treneriu R.Grigu – visai kita kalba.

„Visada ta pati istorija: mane įleidžia žaisti, kai rezultatas būna minus 12. Aš pakeičiu rungtynių ritmą, įmetu keletą taškų, atlieku kelis perdavimus, sumažiname skirtumą iki 5 taškų ir tada mane pasodina ant suolo. Vėliau – vėl tas pat. Kaip man į tai nereaguoti?!“ – emocingai kalbėjo M.Popovičius. Legionierius prisipažino, kad jau seniai norėjo viską išdėti treneriui į akis, bet nutylėdavo.

„Aš nieko nesakyčiau, jei žaisčiau blogai. Bet tiesiai pasakiau ant suolo sėdinčiam klubo direktoriui: kažkas čia yra išprotėjęs, nes nenormalu mane pasodinti, kai žaidžiu taip gerai. Aš pasakiau, kad turiu pasiūlymų iš Vitorijos, Varezės, „Virtus“ ir leiskit man ten eiti, jei treneris su manimi taip elgsis“, – M.Popovičius liejo nuoskaudą „Jutarnji list“.

Ar žaidėjas rimtai svarsto apie išvykimą iš Kauno? „Manau, kad liksiu. Sirgaliai sakė, kad jie yra su manimi, kad jie boikotuos rungtynes, jei aš būsiu parduotas. Klubo vadovai manimi patenkinti ir visą laiką kalba, kad reikia pratęsti sutartį“, – samprotavo M.Popovičius. „Vis dėlto daug kas priklauso nuo trenerio“, – užsiminė „Jutarnji list“.

„Taip. Pažiūrėsime, kaip pasikeis situacija po rungtynių su Sopoto „Trefl“. Tame mače žaidžiau ilgiau nei visada, bet tik todėl, kad iškėliau tą sceną. Kadangi sirgaliai buvo mano pusėje, R.Grigas turėjo nusileisti. Tose rungtynėse parodžiau, kaip gerai galiu žaisti. Jei gaučiau daugiau minučių, kaip galėčiau žaisti!“ – sakė M.Popovičius.

www.krepsinis.net
        Popas kroatų žurnalistams to nesakė. Pasak jo, jis davė didelį interviu bulvarinei spaudai ir ši išrinko jiems įdomiausias vietas bei gerokai pridėjo nuo savęs.

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
          nejaugi jei zalgiris pateks i top 16 teks zaisti siemense namu rungtynes?
          Ir is kur pas zmones tiek naivumo tokiais dalykais tiket

Comment

kas tau sake kad as tikiu?Tau zodis nejaugi nieko nereiskia? zodziu visko galejo buti ir zmogus kuris tai pranese lyg ir patikimas buvo..o kuo man tiket kuo ne as pats atsirinksiu.

Comment

Nors šiek tiek pavėlavau įsijungti į diskuciją dėl alaus reklamos uždraudimo, tačiau noriu pareikšti ir savo poziciją.

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
              Visi alaus gamintojai taip kalba.Jie nepripažista ,kad reklama teikia jiems naudą ,bet kartu nori ,kad ją rodytų.Ar ne absurdas.Būtent dėl reklamos daug jaunimo pradeda gerti .Juk ten parodoma , kad jei geri sidrą ,tai esi ''kietas'',kitas sidras ''vertas nuodemės '',ir dar tai yra papildoma gražiais vaizdais.Tai vilioja vaikus ,jaunimą .Jeigu reklama nedidintų alkoholio gamintojų pelno jie nerodytų reklamos.Bet tai dar ir kaip didina jų pelną.O Vytautui11 ir kitiems rengiantiems ''peticijas'' ,siūlyčiau ją pavadinti''mes už alkoholizmą Lietuvoje''.Labiau atspindėtų tiesą.Dėl ''geriausia ką turime'',tai galiu pasakyti ,tai tikrai turėtų įžeisti Lietuvos žmones.Visame pasalyje Lietuva žinoma ne kaip alaus šalis ,bet kaip savižudžių , girtuoklių (1 vieta Europoje) šalis.Tai kokia čia garbė ?
              Visiškai pritariu, kad būtų uždrausta alkoholio reklama per TV (ne dėl to, kad šis veiksmas neva iškarto panaikins problemą, bet dėl to, kad tai būtų vienas iš daugelio priemonių ugdyti (ne)gėrimo kultūrą) , bet griežtai nepritariu TV3 pozicijai: viskas arba nieko. R.Petrauskas rimtu laidotuvių veidu žydrąjame ekrane rėžia, kad jie (du Seimo nariai) žlugdo Lietuvos sportą. Bet kyla klausimas kas ištiesų žlugdo tą sportą...

Nepaprastai trokštu ketvirtadienio (trečiadienio) vakarais stebėti mūsų ekipos (Žalgirio) kovas Eurolygoje, tačiau TV3 elgiasi šlykščiai ir atsakingai galima teigti, kad jiems nei sirgaliai, nei tuo labiau sportas nėra prioritetas Nr.1.

Tai apgailėtina propoganda, neperskaičius įstatymo ir neįsigylinus į situaciją viešai paskelbti, kad neva "mus priverčia" rungtynių vaizdo įrašus rodyti naktimis. Ir tai tik dėl... alaus reklamos... Juk yra Snoras, Inter Rao, Bite, Minerinis vanduo ir kt., kurie puikiausiai gali reklamuotis. Bet ne, viskas arba nieko.

TV3 yra komercinis subjektas, tai galima dalinai pateisinti, kad ji siekia savo finansinių tikslų, tačiau manipuliuoti šalies kritinės masės -sirgalių meile (ar įpročiu) krepšiniui bei atsiradus progai visą kaltę versti ant 2 Seimo narių yra neetiška ir nekorektiška.

TV3 turi stiprų ginklą - galimybę formuoti viešąją nuomonę, todėl jie turi jausti ir bent šiokią tokią atsakomybę, po galais. O kad kilus visam šiam šurmuliui jau suskubta rengti įstatymo pataisas, dar kartą įrodo, kad įstatymai rengiami ir taisomi ne šaltu protu, o vaikantis pozityvaus įvertinimo, sirgalių meilės, o balsuojama net neįsigylinus į teisės aktus...

Nepritariu raginimams naikinti šias įstatymo pataisas ir grąžinti viską po senovei, nes reklama tikrai daro įtaką žiūrovų kultūrai. Žinoma, ne trumpuoju laikotarpiu, bet per ilgą įkalama į smegenis, cidras ir/arba alus yra kelias į gyvenimo prasmę....

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                Popas kroatų žurnalistams to nesakė. Pasak jo, jis davė didelį interviu bulvarinei spaudai ir ši išrinko jiems įdomiausias vietas bei gerokai pridėjo nuo savęs.
                Visi pradžioje rėkė kad iš viso jis nieko nesakė, nes tai buvo išversta "Lietuvos ryto". Bet kai vertimas pasitvirtino (interbasket.net, realgm.com) ta spauda tiesiog tapo bulvarine Jei jau Popas tikrai to nesakė, tai buk geras ir pacituok tai, ar duok kokią nuorodą
                No one really knows
                Which way the wind blows

Comment

Per klaida vilnius laimejo..

Comment

Parašė rimantasg Rodyti pranešimą
                    Per klaida vilnius laimejo..
                    Sveikinu dar spėjus išsiblaivyti šiais metais
                    gera gyventi gerai

Comment

Žalgiris pralaimėjo Venspilio klubui 70 - 77

Comment

Pasikėlęs ir pavargęs Žalgiris šiandien buvo :/ Žaidė, kaip pasimasturbavę prieš rungtynes tris kartus...

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                          Pasikėlęs ir pavargęs Žalgiris šiandien buvo :/ Žaidė, kaip pasimasturbavę prieš rungtynes tris kartus...
                          O ką, tau pažįstamas jausmas, ar su komanda tai darei kartu? "Kramtyk" truputį ką šneki....
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

O gal nebūk rimtuolis moralistas. Pats turbūt skaistuolis esi ir tau tai nepažįstamas jausmas? Komanda tikrai taip atrdodė...

Comment

O gal nebūk rimtuolis moralistas. Pats turbūt skaistuolis esi ir tau tai nepažįstamas jausmas? Komanda tikrai taip atrdodė...
                              Na mano komentaras buvo per trumpas, tau moralą atskaityti (jame nebuvo paminėta, nei skaistybė, nei moralė). Patarimas: atskirk masturbaciją ir krepšinį, jei nori, kad į tave rimtai žiūrėtų. O pralaimėjo, nes neturėjo praktiškai viso penketo, neturėjo centrų ir teko sunkiais krašto puolėjais "arti", neatkovojo kamuolių gynyboje, daug žaidybinio broko. Tad kur čia daugkartinės masturbacijos problema lėmė pralaimėjimą Ventspiliui?
                              Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                              Dordrechtas/Haarlemas
                              Nesebaras/Plovdivas
                              Kiolnas

Comment

Akivaizdžiai matėsi nuovargis, kuris atsiliepė ne tik fizinėms jėgoms, bet paveikė žaidėjus ir psichologiškai - trūko susikaupimo, žaidėjai buvokažkokie irzlūs ir per dažnai puldavo ginčytis eikvodami energiją, popovičiaus metimai antroje rungtynių pusėje išvis.. nelogiški. Tai vat, jautėsi, kad žalgiris visalaik galvojo: "nu gi tikrai laimėsim" ir atsibudo tik paskutinę minutę.

Comment

/\ Problema ta kad neatsibudo paskutine minute
                                  I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
                                    Visi pradžioje rėkė kad iš viso jis nieko nesakė, nes tai buvo išversta "Lietuvos ryto". Bet kai vertimas pasitvirtino (interbasket.net, realgm.com) ta spauda tiesiog tapo bulvarine Jei jau Popas tikrai to nesakė, tai buk geras ir pacituok tai, ar duok kokią nuorodą
                                    Man nerūpi, kas ką rėkė. Pacituoti ar nuorodos pateikti negaliu, nes Popas apie tai man papasakojo asmeniškai po rungtynių Klaipėdoje.

Kroatiškas interviu yra klaidingas.

Comment

Komanda tikrai taip atrdodė...
                                      Ar taip pat atrodė ir Brown, Collins, Bradley, Žukauskas ir Motiejūnas? Gal galėtum plačiau papasakoti apie šių žaidėjų nuovargį, pasikėlimą ir t.t. šiose rungtynėse?

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                        Man nerūpi, kas ką rėkė. Pacituoti ar nuorodos pateikti negaliu, nes Popas apie tai man papasakojo asmeniškai po rungtynių Klaipėdoje.

Kroatiškas interviu yra klaidingas.
                                        Na... patys kroatai sako, kad tas žurnalistas yra patikimas, lygiai taip pat kaip ir pats laikraštis teigti, kad tas interviu yra klaidingas, neleidžia faktai, ir taškas.
                                        No one really knows
                                        Which way the wind blows

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
                                          Na... patys kroatai sako, kad tas žurnalistas yra patikimas, lygiai taip pat kaip ir pats laikraštis teigti, kad tas interviu yra klaidingas, neleidžia faktai, ir taškas.
                                          Dauguma lietuvių apie "Lietuvos rytą" taip pat sako, kad tai pats geriausias, solidžiausias, teisingiausias, objektyviausias ir t.t. dienraštis, tačiau tai jam nesutrugdė visiškai sukurti interviu su Mahoričiumi jo paties net nepakalbinus.

Nematau jokio motyvo Popui Kroatijoje pasakoti viena, o Lietuvoje jau visai kita.

Aš tikiu tuo, ką jis sako, ir man tai yra svarbiausias faktas.

Comment

Working...
                                          X