Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
    Šį įstatymą prezidentas jau seniai pasirašė.Ir tai yra gerai.Reikia atskirti krepšinį ir alkoholį.
    parodyk valstybes ziniose ta vieta kur parasyta kad istatymas jau pasirasytas ir nuo kada isigalioja

http://www3.lrs.lt/pls/inter/veliausios_zinios

gal as vienas nematau
    Paskutinis taisė Mjso; 2007.12.23, 13:36.

Comment

Krepsinio fanai vs. Matulas, Vesaite ir ko.

Alkoholio reklama vis del to yra svarbi, ir toks istatymas ne tik sugadins krepsinio salies ivaizdi, neleis matyti rungtyniu, atims remejus komandoms ir arenoms taip kenkdamas komandoms, bet ir bus dar vienas seimo nepasitikejimo faktorius

Iseitis turi buti surasta
      I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

memelanderi, kuo pavyzdžiui nusikaltau aš, jeigu nei halėje, nei prie televizoriaus žiūrėdamas krepšinį, aš neišgeriu nė lašo alaus?.. ir toks esu tikrai ne vienas. žodžiu kompromisas turi būti rastas, nes bus prastai - ne tik eurolygos, bet ir olimpiados nematysim

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
          Keistai LR salėje pasidalinę žiūrovai. Per tv atrodė, kad pusė fanų LR pusė Ž. O kaip salėje atrodė?
          Sunku čia taip tiksliai įvertinti, aš sakyčiau 1/3 Žalgirio, 2/3 Ryto, tik didžioji dauguma Žalgirio sirgalių buvo su atributika, todėl jų ir atrodė daug.

Comment

Gan skausmingas, bet, mano supratimu, labai reikalingas zingsnis kovoje su visuomenes alkoholizavimu. Tai didele problema Lietuvoje ir kazkaip tai reikia spresti. Aisku, bus daug nepatenkintu, bet visuomenes sveikatos interesas, mano supratimu, yra auksciau uz alaus daryklu piniginius interesus.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
              Gan skausmingas, bet, mano supratimu, labai reikalingas zingsnis kovoje su visuomenes alkoholizavimu. Tai didele problema Lietuvoje ir kazkaip tai reikia spresti. Aisku, bus daug nepatenkintu, bet visuomenes sveikatos interesas, mano supratimu, yra auksciau uz alaus daryklu piniginius interesus.
              ne alus esme.o sportas.Krepsinis lietuvos religija.pamirsai?

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                ne alus esme.o sportas.Krepsinis lietuvos religija.pamirsai?
                Na teks paieskoti kitu remeju ar kitokiu budu alaus bendrovems remti krepsini. Kaip sakiau, bus skausminga, bet tai nereiskia, kad alkoholio bendroviu interesai turetu buti iskelti auksciau prisidengiant "visu krepsiniu". Jei manai, kad visas Lietuvos krepsinis susiveda i alaus reklamas, man tikrai gaila tokio poziurio.

Comment

Na teks paieskoti kitu remeju ar kitokiu budu alaus bendrovems remti krepsini. Kaip sakiau, bus skausminga, bet tai nereiskia, kad alkoholio bendroviu interesai turetu buti iskelti auksciau prisidengiant "visu krepsiniu". Jei manai, kad visas Lietuvos krepsinis susiveda i alaus reklamas, man tikrai gaila tokio poziurio.
                  tu kaip "boba" , savo isvadas ir savo sprendimus darai

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                    tu kaip "boba" , savo isvadas ir savo sprendimus darai
                    Pasiziurejus i girtu vairuotoju ir zuvusiu keliuose statistika, man taip neatrodo.

Beje, as jokiu sprendimu nedarau, nes nesu Seimo narys. Tiesiog pritariu tokiam ryztingam ir drasiam Parlamento zingsniui.

Beje, tas buvimas "bobomis", mano poziuriu, yra netgi labai sveikintinas dalykas. Buvimas "bachuru" dazniau priveda prie neigiamu dalyku (pvz mirciu keliuose, norint pademonstruoti savo apgirtusi krutuma). Netoli eisime taip.
                    Paskutinis taisė John; 2007.12.23, 19:11.

Comment

Pasiziurejus i girtu vairuotoju ir zuvusiu keliuose statistika, man taip neatrodo.
                      Suprasciau jeigu jie nustatytu issankstinius terminus krepsinio komandoms pasitarti ir pasiieskoti kitu remeju ir duotu laiko televizijoms, pries grieztai atimdami galimybes transliuoti rungtynes, aisku cia ne vien Seimo kalte bet pagrinde jie padare istatyma neapsvarstydami visu uz ir pries, nes poto bande pasitaisyti, bet 1 zmogaus deka tas neivyko.
                      I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Jei jau norima kovoti su, kaip tu išsireiškei, 'visuomenės alkoholizavimu' daug efektyviau būtų sporto renginiuose iš viso uždrausti pardavinėti alkoholinius gėrimus. Aš asmeniškai būčiau prieš, bet tame būtų logikos, nes daugeliui apsilankymas sporto varžybose baigiasi nusigėrimu, dalis po rungtynių vairuoja išgėrę ir pan.

O alkoholio reklamos draudimas sumažins ir taip jau neturtingų Lietuvos sporto klubų ir apskritai Lietuvos sporto biudžetus.

Comment

Parašė tiesiogiaiIsLondono Rodyti pranešimą
                          Suprasciau jeigu jie nustatytu issankstinius terminus krepsinio komandoms pasitarti ir pasiieskoti kitu remeju ir duotu laiko televizijoms, pries grieztai atimdami galimybes transliuoti rungtynes, aisku cia ne vien Seimo kalte bet pagrinde jie padare istatyma neapsvarstydami visu uz ir pries, nes poto bande pasitaisyti, bet 1 zmogaus deka tas neivyko.
                          Butent, pritariu.

Comment

O siaip visu pirma to istatymo iniaciatoriai, turetu aiskiai nurodyti priezastis ir tikslus, ko jie tikisi, kas pasikeis pradejus galioti sitam istatymui. Nes as nelabai matau logikos. Reklamose nerodomas pijokavimas ar dar kas nors negero. Nemanau, kad uzdraudus tas reklamas sumazes alkoholizmas, nes pvz. kur nors kaimuose kai kurie zmones net neturi televizoriu arba ju neziuri, o vistiek geria. Ir tie kas geria, nemanau kad gert pradejo paziureje reklama. Eilini karta problema sprendziama "ne pro ta gala", lengviausiu budu, kurio efektyvumas vercia suabejoti, o zala akivaizdi is karto, ir kaip visada problemos kaltininkus tokie sprendimai itakoja maziausiai, o labiausiai kenkia tiems kas su tuo neturi nieko bendro.

Comment

Gerbdamas kiekvieno iš jūsų karštą meilę krepšiniui, noriu informuoti, kad daugelis iš besipiktinančių tapote informacinio žaidimo aukomis.

Kokio dar žaidimo? Labai paprasto. Minėtas įstatymas buvo priimtas dar 2007 birželio 21 d., o valstybės žiniose paskelbtas liepos 12. Taigi, nuo jo paskelbimo iki įsigaliojimo prabėgo virš penkių mėnesių (nejau tai nepakankamas pereinamasis laikotarpis, ponas tiesiogiaiIsLondono?). Tačiau nei televizijos, nei sporto šakų, nei alkoholio gamintojų atstovai nesiteikė spręsti įstatymo sukeltos problemos iš esmės per tiek laiko, o likus savaitei iki įstatymo įsigaliojimo sukėlė informacinį skandalą ir taip greičiausiai privers seimą skubiai taisyti esamą padėtį. Problema manyčiau slypi tokiame mass media elgesyje, o ne seime.

Nors, teisybės dėlei pridursiu, kad esamas įstatymas ir man atrodo per griežtas. Ir visgi: nesuprantu, ką bendro turi krepšinis ir alus, kad draudimai vienam iš jų trukdytų kitam..?

Comment

Parašė wtme Rodyti pranešimą
                                Ir visgi: nesuprantu, ką bendro turi krepšinis ir alus, kad draudimai vienam iš jų trukdytų kitam..?
                                Gaila, bet visgi, Lietuvoje tai du neatsiejami dalykai. Tai kaip Šventa "Dvejybė", jei taip galima išsireikšti. Abu dalykai yra neatsiejami kiekvieno(arba beveik kiekveino) lietuvio gyvenimo atributai.Alus remia krepšinį, o visi žiūrėdami krepšinį geria alų. Taigi jie, galima sakyti, remia vienas kitą.. Ir tai nėra gerai.

Comment

Aš pasisakyčiau už visišką tabako ir alkoholio (bet kokio stiprumo) reklamos panaikinimą. Visišką, tai reiškia, tiek per TV, tiek lauko reklamos, tiek visokią kitokią. Kas norės, tas ir taip pirks ir išsirinks be reklamos.

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                                    Gaila, bet visgi, Lietuvoje tai du neatsiejami dalykai. Tai kaip Šventa "Dvejybė", jei taip galima išsireikšti.
                                    Anksčiau buvo dar geriau - Šventa "Trejybė": krepšinis, alkoholis ir tabakas . Kai uždraudė tabako reklamą, atrodė kad bus pasaulio pabaiga. Atsirado kiti rėmėjai, atsiras ir dabar.
                                    Man tai dzin dėl tos reklamos. Aš ir be jos atsimenu parduotuvėje, ką ir kokio litražo nusipirkti.

Šiaip dažniausia visi draudimai pradžioje visuomenės priimami priešiškai, po to apsiprantama. Arba bus kaip per amerikonų laidas, jei filmuoja kokioj viešoj vietoj, tai fonuose vietomis "užbliurintas" vaizdas .
                                    gera gyventi gerai

Comment

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
                                      Peticija, pasirašykit, nepasikuklinkit

http://peticija.lt/visos/192

Taip pat, ryt 13 valandą prie seimo mitingas
                                      "MES REIKALAUJAME PATAISŲ, leidžiančių sporto transliacijų metu reklamuoti silpnuosius alkoholinius gėrimus, nes mes palaikome ir mylime krepšinį. Mes norime palaikyti savo mylimas komandas. Mes už sportą visada: kai dainuojame 3 milijonus, net kai pralaimime. Jūsų širdys akmeninės?"

Tai nesupratau, ar čia peticija už leidimą transliuoti alkoholinių gėrimų reklamą, ar už leidimą transliuoti rungtynes, kuriose yra stendai su alkoholio reklamomis? Skirtumas yra labai didelis

Comment

štai koks tas mūsų artūras jomantų nuostabus veikėjas... labai nuoširdžiai tikiuosi, kad jis NIEKADA negins lietuvos rinktinės spalvų. tegu žaidžia už serbus, pagal stilių jam bus kaip tik

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą

štai koks tas mūsų artūras jomantų nuostabus veikėjas... labai nuoširdžiai tikiuosi, kad jis NIEKADA negins lietuvos rinktinės spalvų. tegu žaidžia už serbus, pagal stilių jam bus kaip tik
                                          jam trb atsibodes krepsinis...galbut norejo kad kokia kino studija atkreiptu demesi...siaip si zaideja gerbiu uz jo super gyniba....bet cia geraij pavare...

Comment

Working...
                                          X