Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė somis Rodyti pranešimą
    Edd:
    bent man tai užkliuvo tavasis:
    "vos ne"
    Ir kuo jis užkliuvo? Juk tai tiesa. Ir dauguma Žalgirio gerbėjų tuo net didžiuojasi.

@kaunaz: Aišku. Iš tiesų taip, dalis tiesos tavo žodžiuose yra. Ta prasme, kad didesnis kauniečių aktyvumas šioje srityje yra ir dėl to, kad Kaune mažesnis veiklos/renginių pasirinkimas. Tačiau tai tik vienas iš faktorių ir niekur aš nenorėjau paneigti to, kad yra ir tokių faktorių kaip gilios krepšinio tradicijos Kaune ar pan. Tad nereikia visko išpūsti.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
      Ir kuo jis užkliuvo? Juk tai tiesa. Ir dauguma Žalgirio gerbėjų tuo net didžiuojasi.

@kaunaz: Aišku. Iš tiesų taip, dalis tiesos tavo žodžiuose yra. Ta prasme, kad didesnis kauniečių aktyvumas šioje srityje yra ir dėl to, kad Kaune mažesnis veiklos/renginių pasirinkimas. Tačiau tai tik vienas iš faktorių ir niekur aš nenorėjau paneigti to, kad yra ir tokių faktorių kaip gilios krepšinio tradicijos Kaune ar pan. Tad nereikia visko išpūsti.
      Nepriklausomai visokiu renginiu kiekio, Zalgirio populiarumas nesumazetu. Kaip jau sakiau, tai tik bandymas trukuma paversti privalumu, o kitu privaluma trukumu. O siuo atveju Vilniaus trukumas yra tas, kad nera mieste tokios sporto komandos su giliom tradicijom visiems vieningai iaugusios i krauja. Nei krepsinyje, nei futbole.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        visai nejuokinga
        Atsiprašau atsiprašau

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        O siuo atveju Vilniaus trukumas yra tas, kad nera mieste tokios sporto komandos su giliom tradicijom visiems vieningai iaugusios i krauja. Nei krepsinyje, nei futbole.
        Dėl šito tai sutinku. Nors kiti turbūt puls draskytis.

Comment

@kaunaz: O aš ir nesitikėjau, kad tu sutiksi su tokia mano nuomone. Yra ir daugiau neigiamų Kaunui dalykų, kurie yra teigiami Žalgiriui, bet gal geriau nesiplėsiu, nes čia niekas iš kauniečių man nepritars (bent jau viešai nepritars, nors realiai turbūt patys tai supranta). Be to, taip mes galim ir nuo temos nuklysti.

Comment

Na tame sportalas.com straipsnyje TV auditorijų palyginimas nekorektiškas ir, kaip visada, tendencingas... Turi būti pateikti visų rungtynių duomenys, kad būtų galima apskaičiuoti vidutinę auditoriją, o ne išskirti didžiausias ir mažiausias reikšmes, pagal kurias neįmanoma susidaryti bendro vaizdo. Be to Tango TV rodomas ne visoje Lietuvoje, taip kad lyginant TV3 ir Tango TV auditorijas turi būti įvedamas koeficientas įvertinantis kiek % Lietuvos gyventojų transliacijos metu turi galimybę matyti Tango TV.

Comment

Buvau šiandien tiketoj bilietų i Lrytas-Žalgiris tai vapšė viskas iššluota pirmam aukšte kiek žiūrėjom sektorių tai vos 5 vietos laisvos

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                Buvau šiandien tiketoj bilietų i Lrytas-Žalgiris tai vapšė viskas iššluota pirmam aukšte kiek žiūrėjom sektorių tai vos 5 vietos laisvos
                Šiuo metu parduodami bilietai į šiuos sektorius:

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                  Įdomu koks būtų žiūrovų skaičius, jei Žalgiris žaistų su kokiu armani ir rungtynes rodytų per tangoTV, o tuo pačiu metu per tv3 rodytų CSKA - Lietuvos rytas. O sportalas yra sportalas, pats pavadinimas kalba už save.
                  Beje, neteigiu, kad Lietuvos rytas populiaresnis už Žalgirį. Daugumai kauniečių Kaunas vos ne = Žalgiris.
                  Žalgiris žaidė su visišku grupės autsaideriu, gilioje krizėje esančiu Prokom Trefl (1 pergalė, -153 taškai) ir vistiek rungtynes per TV3 žiūrėjo 400 tūkstančių. Rytas žaidė su septintą grupės vietą šiuo metu užimančiu Armani Jeans (2 pergalės, -34 taškai) ir rungtynes per TV3 žiūrėjo tik 85 tūkstančiai. Dar kas nors neaišku?

Ne "sportalas yra sportalas", o "Savaitraštis Veidas, remdamasis TV3 duomenimis" yra "Savaitraštis Veidas, remdamasis TV3 duomenimis". Ar ne? Veido ir TV3 pavadinimai taip pat kuo nors užkliūna?

Paskutinė pastaba apie kauniečius čia visiškai ne į temą. Žalgirio rungtynes per TV ir Halėje žiūri žmonės iš visos Lietuvos.

Abiejų klubų televizijos reitingai yra lyginami kasmet ir visuomet vyrauja panašus skirtumas, kaip ir dabar. Pamenu, ankstesniais sezonais kai kurie ryto gerbėjai tokius žemus reitingus aiškino tuo, kad ryto rungtynes transliuodavo nepopuliari pensininkų televizija LRT, tačiau šiemet šis pateisinimas jau nebetinka.

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                    Žiūrovų auditorijos procentais EL 2005/06 metų sezoną.

1% - 33.350 žiūrovų.

Rytas
                    10.8 - 8.3 - 6.5 - 9.0 - 6.5 - 10.1 - 10.5 - 10.8 - 9.0 - 12.1 - 6.7 - 10.5 - 10.1

Vidutinė auditorija - 9.3%

Žalgiris
                    12.3 - 13.6 - 12.5 - 14.5 - 11.6 - 12.8 - 14.3 - 14.0 - 14.7 - 12.7 - 13.8 - 14.1 - 11.6

Vidutinė auditorija - 13.3%

Skirtumas 1.43 karto arba 2005/06 EL sezoną Ryto auditorija sudarė 70% Žalgirio auditorijos.

Iš Eurolygos Ryto gauti pinigai už transliacijas sudaro tik 45% Žalgirio už transliacijas gautų pinigų.

Lygiava yra? Lygiavos nėra :-)

Skaičiai iš visada objektyvaus sportalas.com
                    Buvai teisus - lygiavos nėra. Žalgirio TV auditorija maždaug 5 kartus didesnė, o pinigų gauna tik 2,5 karto daugiau.

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                      Žalgiris žaidė su visišku grupės autsaideriu, gilioje krizėje esančiu Prokom Trefl (1 pergalė, -153 taškai) ir vistiek rungtynes per TV3 žiūrėjo 400 tūkstančių. Rytas žaidė su septintą grupės vietą šiuo metu užimančiu Armani Jeans (2 pergalės, -34 taškai) ir rungtynes per TV3 žiūrėjo tik 85 tūkstančiai. Dar kas nors neaišku?

Ne "sportalas yra sportalas", o "Savaitraštis Veidas, remdamasis TV3 duomenimis" yra "Savaitraštis Veidas, remdamasis TV3 duomenimis". Ar ne? Veido ir TV3 pavadinimai taip pat kuo nors užkliūna?

Paskutinė pastaba apie kauniečius čia visiškai ne į temą. Žalgirio rungtynes per TV ir Halėje žiūri žmonės iš visos Lietuvos.

Abiejų klubų televizijos reitingai yra lyginami kasmet ir visuomet vyrauja panašus skirtumas, kaip ir dabar. Pamenu, ankstesniais sezonais kai kurie ryto gerbėjai tokius žemus reitingus aiškino tuo, kad ryto rungtynes transliuodavo nepopuliari pensininkų televizija LRT, tačiau šiemet šis pateisinimas jau nebetinka.
                      Kaip galima lyginti kasmet, jei Rytas Eurolygoje žaidė tik vieną sezoną... Negalima tarpusavyje lyginti ULEB Cup transliacijų su Eurolygos transliacijomis.

Tą vienintelį 2005/2006 metų sezoną Eurolygoje Ryto auditorija sudarė 70% Žalgirio auditorijos.

Skaičiavimai yra čia:
                      http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=5300

Kodėl sportalas.com straipsnyje yra pateikiamos tik 3 Lietuvos Ryto varžybų auditorijos? Rungtynių buvo 8, tarp jų su Unicaja, Maccabi. Kur šių rungtynių auditorijų duomenys?

Comment

Kaip galima lyginti kasmet, jei Rytas Eurolygoje žaidė tik vieną sezoną... Negalima tarpusavyje lyginti ULEB Cup transliacijų su Eurolygos transliacijomis.

Tą vienintelį 2005/2006 metų sezoną Eurolygoje Ryto auditorija sudarė 70% Žalgirio auditorijos.

Skaičiavimai yra čia:
                        http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=5300

Kodėl sportalas.com straipsnyje yra pateikiamos tik 3 Lietuvos Ryto varžybų auditorijos? Rungtynių buvo 8, tarp jų su Unicaja, Maccabi. Kur šių rungtynių auditorijų duomenys?
                        Gerai, lyginam tik šių metų Eurolygos reitingus. Pats matai, koks skirtumas.

Dar kartą kartoju, straipsnis ne sportalas.com, o "Veido". Duomenis jie gavo iš TV3. Tikriausiai TV3 pateikė tik tris populiariausias ir tris neįdomiausias Eurolygos transliacijas. Spauda niekada nepateikia visų reitingų, nes skaitytojai nemėgsta gilintis į tokį duomenų kiekį. Jei nepastebėjai, tai dažniausiai pateikiamos tik 5 žiūrimiausios laidos. Pavyzdžiui kaip čia:

http://whatson.delfi.lt/archive/arti...ate=1197324000

Comment

Na tame sportalas.com straipsnyje TV auditorijų palyginimas nekorektiškas ir, kaip visada, tendencingas... Turi būti pateikti visų rungtynių duomenys, kad būtų galima apskaičiuoti vidutinę auditoriją, o ne išskirti didžiausias ir mažiausias reikšmes, pagal kurias neįmanoma susidaryti bendro vaizdo. Be to Tango TV rodomas ne visoje Lietuvoje, taip kad lyginant TV3 ir Tango TV auditorijas turi būti įvedamas koeficientas įvertinantis kiek % Lietuvos gyventojų transliacijos metu turi galimybę matyti Tango TV.
                          Nereik cia jokiu tyrimu, viskas ir taip aisku kaip diena, kad Zalgiris daug populiaresnis. Tai irodo vis pasikartojancios apklausos ivariuose internetiniuose puslapiuose. O gal Kaune daugiau zmoniu internetu turi galimybe naudotis, nei sostinej? Kita vertus, tegul lrytas.lt pateikia savo duomenis, ne tokius tendencingus
                          Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

@joker: Nereikia taip visko priimti asmeniškai dėl to savo sportalo. Pavadinimas kvailas kaip ir akivaizdžiai žemo lygio, bei tendencingi straipsnalai (dot com). Pyk nepykęs, bet tokia mano nuomonė. Tiek straipsnio pavadinimas, tiek lyginamos rungtynės (straipsnyje sulygintos būtent Lietuvos Rytas - Efes Pilsen (tangotv) su Žalgiris - CSKA (tv3), kurios vyko tuo pačiu metu), tiek išsireiškimai tendencingi ir tai akivaizdu. Veidas jei pateikė duomenis, tai manau be tokių interpretacijų ir nevykusių palyginimų.
                            Beje, aš neturiu tiek laiko, kad galėčiau veltis į tokius grybų karus, kaip tamsta (sėdynių skaičiavimai, žmonių skaičiavimai rungtynėse, nuotraukų darymas, kabliukų ieškojimas, platinimas, interpretavimas ir t.t.). Manau yra daug svarbesnių dalykų, o į tokias diskusijas įsiveliu kai nusibosta tokios nesąmonės. Negi negalima bent šiame forume normaliai, protingai, draugiškai diskutuoti ir reikia su tokiais mažvaikiais grybų karus žaisti?

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                              pirmą kartą gyvenime teko garbė švystelėti juostą ant parketo po finalinės sirenos VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI SU PERGALE!
                              Dametei? Aš toliau badų linijos niekaip....

Comment

/\ prastokai taip gavosi, jaudinausi matyt labai bet į aikštelę pirmas nukrito

Comment

tai matyt juosta net neišsivyniojo aš teisus?

Comment

Parašė Pedigree Rodyti pranešimą
                                    Buvau aš pirkti bilietų apie 21 val. sekmadienį (šiandien), viršuje esančiuose sektoriuose likusios tik kelios pavienės vietos, apačioje daugiau vietų yra tik prastesniuose sektoriuose. Bendrai beveik visi bilietai jau yra parduoti, tiems kas nori stebėti rungtynes arenoje reiktų paskubėti, nes rytoj į pavakarę bilietų greičiausiai nebeliks.

Comment

Prisimenu kai halėj per LSKL iš jaudulio paleidau juostą likus lošt 3s ir teisėjui berods pražangą sušvilpus Čia dar gan neseniai po Ž skarbonkių vyko Pirma mintis "blmb... ką padariau.... nutrauks varžybas, įrašys pralaimėjimą.... e tribūna mane pakars, nors visų pirma jau turbūt bėga apsauga mane išmest" Tačiau viskas baigės laimingai
                                      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                      Retromobile 2007
                                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

/\

tai matyt juosta net neišsivyniojo aš teisus?
                                        išsivyniojo tai ji normaliai, bet kažkaip kaip DNR susivijo beskriedama ant žemės, tai tiek toli, kiek tikėjausi, neskrido

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                          Gerai, lyginam tik šių metų Eurolygos reitingus. Pats matai, koks skirtumas.

Dar kartą kartoju, straipsnis ne sportalas.com, o "Veido". Duomenis jie gavo iš TV3. Tikriausiai TV3 pateikė tik tris populiariausias ir tris neįdomiausias Eurolygos transliacijas. Spauda niekada nepateikia visų reitingų, nes skaitytojai nemėgsta gilintis į tokį duomenų kiekį. Jei nepastebėjai, tai dažniausiai pateikiamos tik 5 žiūrimiausios laidos. Pavyzdžiui kaip čia:

http://whatson.delfi.lt/archive/arti...ate=1197324000
                                          Palyginimą bus galima daryti kai bus paskelbti bent jau didžiosios daugumos rungtynių TV auditorijų duomenys.

Aš neturiu galimybės perskaityti 'Veido' straipsnio originalą, sportalas.com straipsnis yra tendencingas vien tik jau dėl to, kad neminima, kad 'juokingas skaičius žiūrovų' rungtynes stebėjo per Tango TV, pirmasis sakinys 'Sunku patikėti, bet dėl pastovios vietos Eurolygoje visais būdais kovojančio Lietuvos Ryto rungtynės sulaukia itin menko šalies sporto mėgėjų susidomėjimo.' irgi neteisingas. Mes nežinome koks yra tikrasis susidomėjimas nes pateikti tik trijų, mažiausią auditoriją pritraukusių rungtynių auditorijų duomenys. Kitų penkių rungtynių auditorijos buvo didesnės, bet apie tai nutylima. Straipsnio pavadinimas apskritai be komentarų...

Be abejo, kad Žalgiris pritraukia didesnes žiūrovų auditorijas, bet įtakos turi ir tai, kad Žalgirio varžovų komandose žaidžia daug Lietuvos rinktinės žaidėjų (CSKA, Olympiacos, MdP, Sopotas). Pavyzdžiui, kiek Žalgirio - Olympiacos rungtynėse buvo Žalgirio, kiek Macijausko auditorijos? Aš labai retai žiūriu Žalgirio rungtynes, bet tas stebėjau išimtinai dėl Macijausko... Taip, kad čia yra daug niuansų ir į juos reikia atsižvelgti.

Comment

Working...
                                          X