Man širdis iššoks iš krūtinės... Bent jau šonkaulius tikrai sulaužys.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
šiandien (na jau galima sakyti vakar diena buvo nesveika - ryte sunkus egzas, o iki jo sunki savaitė mokslų ir be normalaus miego, prieš egzą miegojau 4 su biškiu valandos, tai išvis - rungtynių pabaigoj vos begalėjau plodamas ranką į ranką pataikyt kiek nervų suėdė šita savaitė, bet jos finišas nuostabus, bet kojas skauda atsakančiai... reportažėlis mažas jau tik sekmadienį, kai pailsėsiu, reikia atsigauti, nes laikas greitai bėga, o jau bilietai prieš virtusą jau guli stalčiui su pergale VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI!!!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKažin ar Žalgiris liks Eurolygoje po metų. Yra proga pradėti nuo nulio, t.y. jauni perspektyvus žaidėjai + geras patyręs treneris.
Juk Z turi 3 metu kontrakta su EL, ir sie metai tik antri. Taip, kad 100%, jog Z atstovaus Lietuva kitais metai s EL
Su pergale
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPaulus, shut up
Comment
-
Ž nesusitvarkė su žaidimu du prieš du, gynyba buvo žiauriai skylėta, džiugu, kad Marcus patraukė komandą, šiaip Kalną antroje pusėje turėjo leisti žaisti, nes jis pirmoje dalyje įnešė aktyvumu į žaidimą kai to trūko. Paulius dar neatsigavęs...
Visi stengėsi, visiems ačiū už pergalę....You've got one life! Live it!
Comment
-
nesupratau kodėl Grigas gale rungtynių, kai akivaizdžiai reikėjo paimti minutę ir nuraminti krepšininkus, pasislėpė po lapais... nesuprantu kodėl kalnietis daugiau nebuvo išleistas į aikštę? nesuprantu kodėl šalenga taip prastai išnaudojamas? Išėjęs padarė ir prasiveržimą ir pan, bet vėl - daugiau nebeišėjo... Keisti man grigo sprendimai. Jei ne Brown'as, tai būtų liūdna...
Comment
-
Labai reikalinga ir svarbi Kauno Žalgirio pergalė. Žalgiris žaidė agresyviau, geriau kovojo po krepšiais. Nevenas Spahija gerai žino kauniečiu komanda tačiau turėjo pripažinti aikštes šeimininkų pranašumą.
Ši karta Žalgirio gynyba nebuvo gera. Man kėlė abejones Žalgirio trenerių sprendimai rungtyniu pabaigoje. Atrodo, kad nelaiku is žaidimo buvo išimtas Popas, tada skirtumas pradejo vikriai mažeti, o pačioje pabaigoje Žukauskas grąžintas i aikšte tik kai Bredli prasiženge penktajį kartą. Manau, Žukas buvo reikalingas anksčiau. Pergelę si kartą nulėmė Marcus Braun ir Popo puikus žaidimas.
Visus su pergale
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąnesupratau kodėl Grigas gale rungtynių, kai akivaizdžiai reikėjo paimti minutę ir nuraminti krepšininkus, pasislėpė po lapais..Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
Comment