Kaip ir maniau - rytas žais per centrus. Žalgirio pliusas buvo tas, kad turi jauną aukštaūgį, kuris nebijo žaisti, ir naujoką, kuris supranta, kad čia buvo principinė dvikova.
Kadangi žaidė ir M. Brownas ir D. Colinsas, nors buvo pasigirdę gandų, kad per treniruotę jie lengvai susižeidė, tai žalgirio vienintelis trūkumas, galima sakyti, ir buvo centrai - ar jie susitvarkys baudos aikštelėje. Susitvarkė. Šaunuoliai vadinasi, pelnytai laimėjo.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Aš irgi galvojau, kad pralošė...Ir mane išdūrė. Beje, Bradley gavo traumą...jau geriau būtų pralošę, bet ne ta trauma būtų gavęs naujokas. Bet krepsinis.net kaip visuomet skurdžiai informacijos apie traumą pateikė, tik tiek, kad susižeidė. Kokio rimtumo ta trauma kaži? O Šiauliai kažkaip irgi sunkiai kapanojasi Rygoje su Barons, kažkas su Šiaulių žaidimu netaip.
Aš irgi galvojau, kad pralošė...Ir mane išdūrė. Beje, Bradley gavo traumą...jau geriau būtų pralošę, bet ne ta trauma būtų gavęs naujokas. Bet krepsinis.net kaip visuomet skurdžiai informacijos apie traumą pateikė, tik tiek, kad susižeidė. Kokio rimtumo ta trauma kaži? O Šiauliai kažkaip irgi sunkiai kapanojasi Rygoje su Barons, kažkas su Šiaulių žaidimu netaip.
Šiauliai nereikai stebėtis, tokie jau jie išvykose yra...
Likus 17 sekundžių A. Grant'as prametė antrą baudą, galėjusią išlygint rezultatą, o tada, komandos draugui atkovojus kamuolį, dar ir prasižengė puolime. Teisingai? Jei taip, tai
Taisymas:
Bet G. Maceina likus 2 sekundėms iki rungtynių pabaigos pataikė tritaškį ir „Šiauliai“ laimėjo
Nu jomajo, Bradley trauma gavo, o kazkas cia apie Siaulisu sneka.. geda.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Priminsime, jog prieš savaitę rungtynėse tarp Jeruzalės ir Holono “Hapoel” ekipų ienas sirgalius nutarė numesti į aikštelę fejerverko tipo sprogmenį. Tai pastebėjęs apsaugos darbuotojas pagriebė sprogmenį, tačiau nespėjo jo išmesti ir šis sprogo rankoje. Apsaugos darbuotojas neteko trijų pirštų, kurie vėliau, po ilgos operacijos jam buvo prisiūti.
Comment