Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    Pasiulyk ta pati padaryt Madrido Realo fanams Barcos atzvilgiu, arba atvirksciai...
    Kai kalba eina Lryta, geros manieros cia ne prie ko.
    Mes juk neturim būti tokie, kaip ispanai, ar makaronai be to, čia tarptautinis turnyras. Laimi viena komanda - gerai. Dvi komandos laimi - 2x gerai.

Comment

Na ką... Su pergale Rytiečius Pergalė yra pergalė, bet visvien manau, kad mūsų grupė yra nepalyginamai stipresnė Na bet kas yra kas pamatysim 6adienį
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
        Mes juk neturim būti tokie, kaip ispanai, ar makaronai be to, čia tarptautinis turnyras. Laimi viena komanda - gerai. Dvi komandos laimi - 2x gerai.
        Būkim cepelinai... Čia šiap pastaba, nejaugi, sunku parašyti žodį italai?
        Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
        Dordrechtas/Haarlemas
        Nesebaras/Plovdivas
        Kiolnas

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
          Tai ir taip dar nera tokios dideles neapykantos, nes ir nelabai gali but, neskaitant tam tikro procento nesveiku rytfaniu.
          O ryto nekencia absoliuti dauguma Zalgirio sirgaliu. Kol buvo Statyba tokios neapykantos nebuvo.
          Tai Barcos ar Realo fanams nesvarbu ar Ispanijos lyga, ar Cempionu lyga, jie vistiek nepalaiko vieni kitu.
          Pagal pasiekimus, tai rytas net pridejus Statybos era, nelabai gali lygintis su Zalgirio titulais ir istorija, todel nelabai logiska kazkam Lietuvoj sirgt pries Zalgiri.

Comment

Man tai šitas Ryto-Žalgirio fanų "Karas" tai panašus tik į tų pačių Italų Ispanų pamėgdžiojimą. Tipo mes irgi taip galim plėšytis ir draskytis iki absurdo. O realiai, tai kuo visa ta neapykanta paremta? niekuo, be jokių argumentų...

Comment

Parašė The Answer Rodyti pranešimą
              Man tai šitas Ryto-Žalgirio fanų "Karas" tai panašus tik į tų pačių Italų Ispanų pamėgdžiojimą. Tipo mes irgi taip galim plėšytis ir draskytis iki absurdo. O realiai, tai kuo visa ta neapykanta paremta? niekuo, be jokių argumentų...
              Tai tu rytfaniu paklausk kodel jie nekencia Zalgirio? Is kur tokie padugnes atsiranda... O Zalgiris ryto nekencia del to kad jie kenkia Zalgiriui, cia jau senai isdiskutuota tema.

Comment

Tai tu rytfaniu paklausk kodel jie nekencia Zalgirio?.
                Aš čia abiejų pusių ir klausiu.

O Zalgiris ryto nekencia del to kad jie kenkia Zalgiriui, cia jau senai isdiskutuota tema.
                O ryto žaidėjai kenkia žalgiriui ar tik J. Vainauskas? Prie ko čia Ryto žaidėjai? Jie juk nužsakinėja straipsnių apie žalgirį. Jie tik dirba savo darbą...

Comment

Aš čia abiejų pusių ir klausiu.

O ryto žaidėjai kenkia žalgiriui ar tik J. Vainauskas? Prie ko čia Ryto žaidėjai? Jie juk nužsakinėja straipsnių apie žalgirį. Jie tik dirba savo darbą...
                  Tai zaidejams nieks perdaug ir nejaucia neapykantos, isskyrus pavienius variantus, tokius kaip Slezas.

Comment

Tai zaidejams nieks perdaug ir nejaucia neapykantos, isskyrus pavienius variantus, tokius kaip Slezas.
                    Jop Šležas ir man nepatinka . O pas žalgirį šalenga nepatinka, kazkokiu nevykelio sindromu užsikrėtęs

Comment

Tai ir taip dar nera tokios dideles neapykantos, nes ir nelabai gali but, neskaitant tam tikro procento nesveiku rytfaniu.
                      O ryto nekencia absoliuti dauguma Zalgirio sirgaliu. Kol buvo Statyba tokios neapykantos nebuvo.
                      Tai Barcos ar Realo fanams nesvarbu ar Ispanijos lyga, ar Cempionu lyga, jie vistiek nepalaiko vieni kitu.
                      Pagal pasiekimus, tai rytas net pridejus Statybos era, nelabai gali lygintis su Zalgirio titulais ir istorija, todel nelabai logiska kazkam Lietuvoj sirgt pries Zalgiri.
                      Man atrodo tu klysti. Esi Žymiai didesnis pusprotis nei tavo vadinami "nesveiki rytfaniai". Žiūriu per daug sureagavai į žodį "sirgti už komandą". Tau kitos Lietuvos komandos pergalė pasidarė didžiausia nelaimė, todėl reikia iš karto peikti kitus gerbejus, kuriems patinka LRytas. Išsigydyk savo neapykantą.

Kodėl mes turime žiūrėti į kitus ir daryti taip, kaip daro jie? (konkrečiai Real ir Barcos gerbėjai).

Pagal pasiekimus, tai rytas net pridejus Statybos era, nelabai gali lygintis su Zalgirio titulais ir istorija, todel nelabai logiska kazkam Lietuvoj sirgt pries Zalgiri
                      Manes tie tavo ankstesni titulai visiškai nejaudina. Aš žiūriu į dabartines komandas, o šiuo metu Žalgiris yra niekas, palyginus koks buvo prieš aštuonis metus.
                      Be to, vien per tokius kaip tu galima pradėti nekęsti ir paties Žalgirio, pagalvojus kad visi jo fanai tokie prietrankos
                      دائما الليتوانيه

Comment

Jop Šležas ir man nepatinka . O pas žalgirį šalenga nepatinka, kazkokiu nevykelio sindromu užsikrėtęs
                        Svarbu, kad reindzerio Vido nebera. O Salenga dar isizais.

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                          Man atrodo tu klysti. Esi Žymiai didesnis pusprotis nei tavo vadinami "nesveiki rytfaniai". Žiūriu per daug sureagavai į žodį "sirgti už komandą". Tau kitos Lietuvos komandos pergalė pasidarė didžiausia nelaimė, todėl reikia iš karto peikti kitus gerbejus, kuriems patinka LRytas. Išsigydyk savo neapykantą.

Kodėl mes turime žiūrėti į kitus ir daryti taip, kaip daro jie? (konkrečiai Real ir Barcos gerbėjai).

Manes tie tavo ankstesni titulai visiškai nejaudina. Aš žiūriu į dabartines komandas, o šiuo metu Žalgiris yra niekas, palyginus koks buvo prieš aštuonis metus.
                          Be to, vien per tokius kaip tu galima pradėti nekęsti ir paties Žalgirio, pagalvojus kad visi jo fanai tokie prietrankos
                          Nesveikais rytfaniais vadinu tuos kurie nekencia Zalgirio, vadina Zalia K., ir is vis nekencia viso Kauno. Va cia tikri padugnes, ir manau kad nelabai imanoma ta nuneigti ar gincytis del tokio dalyko. O kad tokiu yra ir nemazai, uztenka pavaiksciot per krepsinio portalus ir ypac ryto puslapius.
                          Tai gali krautis savo daiktus, ir mynt atgal i savo Panevezi, ir nekesk ten Zalgirio i valias. Is vis tau turetu buti geda, kad Kaune mokydamasis sergi uz ryta.

Comment

Turime Žalgiryje NaujokĄ!!!!
                            Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                            Retromobile 2007
                            "Kova 1". Driftingo čempionatas
                            "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                            Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                            BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                            Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Nesveikais rytfaniais vadinu tuos kurie nekencia Zalgirio, vadina Zalia K., ir is vis nekencia viso Kauno. Va cia tikri padugnes, ir manau kad nelabai imanoma ta nuneigti ar gincytis del tokio dalyko. O kad tokiu yra ir nemazai, uztenka pavaiksciot per krepsinio portalus ir ypac ryto puslapius.
                              Tai gali krautis savo daiktus, ir mynt atgal i savo Panevezi, ir nekesk ten Zalgirio i valias. Is vis tau turetu buti geda, kad Kaune mokydamasis sergi uz ryta.
                              Pirmas dalykas, kas tau pasakė kad aš nekenčiu Žalgirio?

Antras dalykas, neaiškink už kokią man komandą sirgti. Ar čia nuo būvimo vietos šiais laikais priklauso? Jei sirgau už komandą visą gyvenimą, atvažiavęs į kitą miestą turiu prieštarauti pats sau dėl tokių kaip tu? Iki tokio lygio nenusirisiu...

O dėl tų Ryto forumų, tai nemanau kad Žalgirio fanai šilkiniai. Čia abipusiai nesutarimai, ir neverta teigti, kad iš Ryto jaučiamas didesnė neapykanta
                              دائما الليتوانيه

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                Turime Žalgiryje NaujokĄ!!!!
                                Kolkas nelabai dziuginantis naujokas. Bet reikia palauk, paziuret ka jis gali.

Comment

Kolkas nelabai dziuginantis naujokas. Bet reikia palauk, paziuret ka jis gali.
                                  Čia jūs apie Michael Bradley?

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                                    Čia jūs apie Michael Bradley?
                                    O yra daugiau naujoku?

Comment

Jeigu rytas siandien ir vel laimes, galima bus drasiai daryt isvada, kad degraduoja Eurolyga...
                                      Užtai praeitą sezoną buvo stipri kaip niekada. Gyvoji legenda sugebėjo iškovoti vos 2 pergales iš 14 galimų :-)

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                                        Užtai praeitą sezoną buvo stipri kaip niekada. Gyvoji legenda sugebėjo iškovoti vos 2 pergales iš 14 galimų :-)
                                        Eurolyga silpneja kasmet nuo 2004 metu.
                                        O del Zalgirio pernyksciu pasiekimu, galima tik "padekot" vadybai...

Comment

O yra daugiau naujoku?
                                          na aš kolkas žinau tik tiek, kad jis yra trynęs NBA suoliukus ir šį sezoną pradėjo, bet buvo atleistas iš Berlyno Albos. Ir dar, kad yra nemenkas vyras (111kg). O kada pamatysim jį žaidžiantį?

Comment

Working...
                                          X