Netikiu.. Lauksiu oficialių žinių zalgiris.lt nesinori tikėt...
O va čia viduryje sezono, atlesiti Beard'ą nėra logiškas sprendimas. Aišku daug savo nervais ir nevaldomu charakteriu sujaukdavo žaidimą, bet užtektų psichologo komandoje etato... Manau klaida atleisti buvo Beard'ą.
na dabar diskusijos prasides is kurio zemyno Amerikos abi atkrenta nes ten brangus zaidejai. autralija ...hm.... sunkiai ...nielsenuy tokiu jau yra . Afrika , va cia realus varinatas, pigiai, uz maista zaistu o po rungtyniu galetu "tarp geliu" puokstes isvezinet. Bet manau realiausi variantai yra du. Azijietis, nes salygos tam palankios , jau ior pavalgyt butu kur ir namo masina parsivarytu is kauno automobiliu turgaus. Bet klausimas kodel Tanoka atleido butent dabbar, pries ziema . manau tai viska pasako. Legionierius bus is Antarktidos. Vasara jam per salta , todel laike Tanoka dar , o dabar atsallus orams bus pats tas, greit kauno marios uzsals , gales sau maisto susiszvejot. manau pats tas.
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
na dabar diskusijos prasides is kurio zemyno Amerikos abi atkrenta nes ten brangus zaidejai. autralija ...hm.... sunkiai ...nielsenuy tokiu jau yra . Afrika , va cia realus varinatas, pigiai, uz maista zaistu o po rungtyniu galetu "tarp geliu" puokstes isvezinet. Bet manau realiausi variantai yra du. Azijietis, nes salygos tam palankios , jau ior pavalgyt butu kur ir namo masina parsivarytu is kauno automobiliu turgaus. Bet klausimas kodel Tanoka atleido butent dabbar, pries ziema . manau tai viska pasako. Legionierius bus is Antarktidos. Vasara jam per salta , todel laike Tanoka dar , o dabar atsallus orams bus pats tas, greit kauno marios uzsals , gales sau maisto susiszvejot. manau pats tas.
man tai pikta darosi. šiemet, nors rytas ir žaidžia eurolygoje, vistiek tvarkaraštis padaromas taip, kad Žalgiriui būtų viena pilna diena pasiruošimui varžyboms, o rytui - dvi. kame kampas paaiškinkite? jau bent trečius metus iš eilės.
man tai pikta darosi. šiemet, nors rytas ir žaidžia eurolygoje, vistiek tvarkaraštis padaromas taip, kad Žalgiriui būtų viena pilna diena pasiruošimui varžyboms, o rytui - dvi. kame kampas paaiškinkite? jau bent trečius metus iš eilės.
Spėčiau, kad komjaunimo aukso ir Kirkilo pagalba vykdomas pasaulinis sąmokslas prieš Žalgirį.
Kam jums tos poilsio dienos ir taip nepersitempiat. Vienos panelės anksčiau laiko sportines kurpaites nusiauna ir iš gėdos žandukus dangsto, kiti vaikai ir taip nepervargsta. (Mačiulį su Popu gerbiu... Mačiulį labiau... Be abejo tai jiems daug reiškia ).
Comment