Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    ir dar sakė žmonės, kad jų šokiai buvo klaikūs
    nemačiau reiškia, ne be reikalo...

Man tai jų apranga klaikesnė

Comment

Parašė D-Mason Rodyti pranešimą
      Ka tu cia svaigsti nevykeli pirma i save paziurek po to apie kitus nuomone isreisk .

Pasirodo ne tik Šiauliuose budulių yra, bet ir Kaune
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė Akela Rodyti pranešimą
        1. Manau, Žalgirio šokėjoms iš Kauno ar iš Klaipėdos būtų buvę žymiai arčiau važiuoti, nei Ryto šokėjoms iš Vilniaus.
        2. Varžybos buvo tarp Šiaulių ir Žalgirio, tai prie ko Ryto šokėjos?
        3. Nežinau, kurioje tu pusėje, vizas , bet mums neutralioje Arenoje matyti ne tik šokėjas, bet girdėti ir Lietuvos Ryto himną, tikrai buvo juokingai graudu.
        Ne pirmas kartas. Buvo atvykusios šokėjos tiek iš Klaipėdos (Žalgirio), tiek iš Vilniaus (Ryto). Galiausiai, galbūt ne tau spręsti, ką kviestis Šiaulių vadovams, ar iš Vilniaus ar iš Klaipėdos. Himnas, ne himnas, jei jame neminimas Ryto vardas, man tai netrukdo.

Kas dėl Šiaulių šokėjų, šoko jos prieš Neptūną, Valmierą, tai ten tragedija, ne šokimas. O ir šoka 16-18 metų panelės....

Comment

Parašė Akela Rodyti pranešimą
          nemačiau reiškia, ne be reikalo...

Man tai jų apranga klaikesnė
          Šiuo klausimu kategoriškai nesutinku, na bet vyro akis, tai ne moters Apranga su Omnitel reklama išvis ledinė

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
            ir dar sakė žmonės, kad jų šokiai buvo klaikūs
            Aha, kas sakė? Kauno žmonės? Galiausiai panelės bene tik tris kartus per rungtynes gavo pasireikšt, nes minutės pertraukėlių buvo vos kelios...

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
              Himnas, ne himnas, jei jame neminimas Ryto vardas, man tai netrukdo.
              Nesupratau? Toje dainoje minimas Ryto vardas, bet tikrai ne dėl žodžio "Rytas" Žalgirio fanai jo nemėgsta. Smagu būtų, jei Siemens arenoje po paprasčiausių BBL varžybų, tarkim, su Barons, pradėtų groti Žalgirio himnas? Himnas yra himnas. Bet čia gaunasi nesąmonė. Ar ne smagiau būtų abiems komandoms ar jų fanam, jei tam tikrose varžybose atstovautų būtent savos šokėjos?

Comment

ką aš žinau, kokie žmonės? mačiau krepšinis.net komentaruose, o ten jau nerašo, iš kokio miesto

Comment

Buvau Siauliuose per minimas Siauliu - Zalgirio rungtynes. Ryto panu sokis su Ryto himno muzika per Zalgirio rungtynes yra netaktas. Nemanau, kad reikia stulbinancio intelekto norint suprasti toki paprasta dalyka. Seimininkai siaulieciai visa tai galejo numatyti ir pareguliuoti is anksto. Deja, nesugebejo. Gali buti kad ir nenorejo.
                  Paskutinis taisė vlk; 2007.11.04, 23:33.

Comment

Žiūriu Žalgirio fanai neapykantą jaučia ne tik Ryto komandai, bet ir jo šokėjoms. Kaip maži vaikai.
                    tikriausiai arenoj buvai? o apie Šiaulių budulius (vaiknai žadėjo papajaut, kad ne iš jų miesto esu ) nieko pasakyt nenori ? PEACE
                    bet žinok tos rytos šokėjos netgi ir šiauliečiams, kai kuriems nepatiko
                    Paskutinis taisė Tomkis; 2007.11.04, 23:42.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                      tikriausiai arenoj buvai? nu mums jos tikrai ne prie širdies, ir kas čia tokio? tik išreiškėm požiūrį o apie Šiaulių budulius nieko pasakyt nenori ? PEACE
                      Aš kitam gale arenos buvau, mačiau, kažkas ten vyko. Gal galima plačiau?

Comment

Tai cia specialiai Siauliai norejo didesni spaudima Zalgiriui padaryt. Kada paprastai iveikti Zalgiri ne pagal jegams jiems, tai mane gal tokia provokacija pades, bet "deja"...

Comment

truputį pataisiau praeitą savo pranešimą... aš nieko prieš neturiu, bet keletas vaikinukų atsisukę į mūsų tribūną atvirai parodė, kad mus papjaus po varžybų ir šiaip replikų prisiklausiau daugiau, nei norėčiau girdėt, bet tiek to (visur tokių būna) aš asmeniškai komandą palaikyt atvažiavau o ne konfliktų ieškot dėl ryto šokėjų ir nieko labai baisaus neįvyko, kiek tu čia parodyt norėtum

Comment

truputį pataisiau praeitą savo pranešimą... aš nieko prieš neturiu, bet keletas vaikinukų atsisukę į mūsų tribūną atvirai parodė, kad mus papjaus po varžybų ir šiaip replikų prisiklausiau daugiau, nei norėčiau girdėt, bet tiek to (visur tokių būna) aš asmeniškai komandą palaikyt atvažiavau o ne konfliktų ieškot dėl ryto šokėjų ir nieko labai baisaus neįvyko, kiek tu čia parodyt norėtum
                            O man pavyzdžiui tikrai nepatinka, kai atvažiuoja svečiai ir pretenzijas reiškia, arba protestus kaip kad buvo prieš Ryto šokėjas

Comment

O man pavyzdžiui tikrai nepatinka, kai atvažiuoja svečiai ir pretenzijas reiškia, arba protestus kaip kad buvo prieš Ryto šokėjas
                              niekada visų nuomonės nesutaps o tau dūdos jūsų prie širdies buvo?

Comment

Beje, ar patvirtins Žalgirio sirgaliai, jog šiandien arenoje buvo 5800 žiūrovų, ar irgi prieštaraus ir sakys, kad meluojama?

Comment

niekada visų nuomonės nesutaps o tau dūdos jūsų prie širdies buvo?
                                  Aišku, kad ne, bet vistiek smagu buvo kai jos užgoždavo jūsų skanduotes Jums turbūt ne...

Comment

kažkoks tu man keistas šiandien Jūsų buvo daug (manau buvo 5800), ir Jūs dūdavot įspūdingai ir šokėjos nuostabios ir alus skanus Labos

Comment

Beje, ar patvirtins Žalgirio sirgaliai, jog šiandien arenoje buvo 5800 žiūrovų, ar irgi prieštaraus ir sakys, kad meluojama?
                                      Ne, jie pasakys, kad pas jus apskritai tik 3000 vietų :-)

Comment

kažkoks tu man keistas šiandien Jūsų buvo daug (manau buvo 5800), ir Jūs dūdavot įspūdingai ir šokėjos nuostabios ir alus skanus Labos
                                        Juokais gi, tas dūdas reikėtų kaip piktžoles raut, nes veisiasi labai jau sparčiai. Čia manau reikėtų plakato, koks buvo iškeltas per futbolo rinktinės mačus, gal susimąstytų žmonės.

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                                          Ne, jie pasakys, kad pas jus apskritai tik 3000 vietų :-)
                                          šneki už kitus ar šiaip pokštą skėlei ? beje kiti apskritai skanduoja užsisukę ( ir LT yra ) , o ko negalima mums šokt užsisukus per LR šokėjų sokį? keisti jūs....

Comment

Working...
                                          X