Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąKa tu cia svaigsti nevykeli pirma i save paziurek po to apie kitus nuomone isreisk .
Pasirodo ne tik Šiauliuose budulių yra, bet ir KauneAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimą1. Manau, Žalgirio šokėjoms iš Kauno ar iš Klaipėdos būtų buvę žymiai arčiau važiuoti, nei Ryto šokėjoms iš Vilniaus.
2. Varžybos buvo tarp Šiaulių ir Žalgirio, tai prie ko Ryto šokėjos?
3. Nežinau, kurioje tu pusėje, vizas , bet mums neutralioje Arenoje matyti ne tik šokėjas, bet girdėti ir Lietuvos Ryto himną, tikrai buvo juokingai graudu.
Kas dėl Šiaulių šokėjų, šoko jos prieš Neptūną, Valmierą, tai ten tragedija, ne šokimas. O ir šoka 16-18 metų panelės....Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąnemačiau reiškia, ne be reikalo...
Man tai jų apranga klaikesnėAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąir dar sakė žmonės, kad jų šokiai buvo klaikūsAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąHimnas, ne himnas, jei jame neminimas Ryto vardas, man tai netrukdo.
Comment
-
Buvau Siauliuose per minimas Siauliu - Zalgirio rungtynes. Ryto panu sokis su Ryto himno muzika per Zalgirio rungtynes yra netaktas. Nemanau, kad reikia stulbinancio intelekto norint suprasti toki paprasta dalyka. Seimininkai siaulieciai visa tai galejo numatyti ir pareguliuoti is anksto. Deja, nesugebejo. Gali buti kad ir nenorejo.Paskutinis taisė vlk; 2007.11.04, 23:33.
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąŽiūriu Žalgirio fanai neapykantą jaučia ne tik Ryto komandai, bet ir jo šokėjoms. Kaip maži vaikai.
bet žinok tos rytos šokėjos netgi ir šiauliečiams, kai kuriems nepatikoPaskutinis taisė Tomkis; 2007.11.04, 23:42.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimątikriausiai arenoj buvai? nu mums jos tikrai ne prie širdies, ir kas čia tokio? tik išreiškėm požiūrį o apie Šiaulių budulius nieko pasakyt nenori ? PEACEAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
truputį pataisiau praeitą savo pranešimą... aš nieko prieš neturiu, bet keletas vaikinukų atsisukę į mūsų tribūną atvirai parodė, kad mus papjaus po varžybų ir šiaip replikų prisiklausiau daugiau, nei norėčiau girdėt, bet tiek to (visur tokių būna) aš asmeniškai komandą palaikyt atvažiavau o ne konfliktų ieškot dėl ryto šokėjų ir nieko labai baisaus neįvyko, kiek tu čia parodyt norėtum
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimątruputį pataisiau praeitą savo pranešimą... aš nieko prieš neturiu, bet keletas vaikinukų atsisukę į mūsų tribūną atvirai parodė, kad mus papjaus po varžybų ir šiaip replikų prisiklausiau daugiau, nei norėčiau girdėt, bet tiek to (visur tokių būna) aš asmeniškai komandą palaikyt atvažiavau o ne konfliktų ieškot dėl ryto šokėjų ir nieko labai baisaus neįvyko, kiek tu čia parodyt norėtumAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąO man pavyzdžiui tikrai nepatinka, kai atvažiuoja svečiai ir pretenzijas reiškia, arba protestus kaip kad buvo prieš Ryto šokėjas
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąniekada visų nuomonės nesutaps o tau dūdos jūsų prie širdies buvo?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąBeje, ar patvirtins Žalgirio sirgaliai, jog šiandien arenoje buvo 5800 žiūrovų, ar irgi prieštaraus ir sakys, kad meluojama?
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąkažkoks tu man keistas šiandien Jūsų buvo daug (manau buvo 5800), ir Jūs dūdavot įspūdingai ir šokėjos nuostabios ir alus skanus LabosAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimąNe, jie pasakys, kad pas jus apskritai tik 3000 vietų :-)
Comment
Comment