Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žymiai įdomesnės rungtynės vyksta Maskvoje, likus 5min. MDP atsilieka tik 2 taškais. Gaila brolis jau surinkęs pražangų, bet šiaip mūsiškiai aukštumoj
    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Kaukė nerealus Beveik vienas traukia Mdp į pergalę!

Comment

Sideshow Bob'ą (#20) ir Lenio draugą Karlą (#5) mesti iš MDP čia pat. Geriausia Maskvoj palikt. Gelbėtojai didieji... Aš aišku nesiskundžiu - bent 1 tašką totalizatoriuje gavau.

O Žalgiris dar po išvykos į JAV neatsigavęs. Vargingai kol kas žaidžia, atrodo kaip rekrutai per prievartą 25-iems metams pajamti.
        Paskutinis taisė rat; 2007.10.31, 21:13. Priežastis: nereikia kablelio (ten, kur jis buvo (net nepastebėjot :) ))

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
          Žymiai įdomesnės rungtynės vyksta Maskvoje, likus 5min. MDP atsilieka tik 2 taškais. Gaila brolis jau surinkęs pražangų, bet šiaip mūsiškiai aukštumoj
          Tu isitikines, tuo ka kalbi? Man nera idomesniu rungtyniu nei tos, kuriose zaidzia Zalgiris
          Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

O Žalgiris dar po išvykos į JAV neatsigavęs.
            Baikit juokint su ta Amerika. Tai gal laidojam dėl tos išvykos visą sezoną, nes taip ir neatsigaus? Patys krepšininkai minėjo, kad ta išvyka nėra blogo žaidimo priežastis.

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
              Tu isitikines, tuo ka kalbi? Man nera idomesniu rungtyniu nei tos, kuriose zaidzia Zalgiris
              Turbūt iš esmės kalbėta apie rungtynių atkaklumą, nors nuo atkaklumo ir įdomumas kažkiek priklauso. Tik, bent man, ne tiek, kad nurungtų „Žalgirio“ rungtynes

O ir rezultatą „Žalgiris“ gerokai sušvelnino.

Parašė 99 Rodyti pranešimą
              Baikit juokint su ta Amerika. Tai gal laidojam dėl tos išvykos visą sezoną, nes taip ir neatsigaus? Patys krepšininkai minėjo, kad ta išvyka nėra blogo žaidimo priežastis.
              Teisėjai kalti
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Aš žiūrėjau abejas rungtynes tuo pačiu metu Tuo metu, kai mūsiškiai miegojo, kitose rungtynėse vaizdas buvo priešingas.

Comment

Labai teisingai komentatorius pastebėjo, nuo šiol Eurolygoje specialiai prasižengti stabdant rungtynių laiką negalima (bus skiriama nesportinė pražanga). Praėjusiose rungtynėse „Žalgiris“ taip ir buvo nubaustas, o dabar, kai toks epizodas gali pakeisti rungtynių baigtį, už analogišką pražangą varžovai nubausti nebuvo.

Taisymas:

Bent jau antruoju „bandymu“ arbitrai pasitaisė.

Parašė rat Rodyti pranešimą
                  O Žalgiris dar po išvykos į JAV neatsigavęs. Vargingai kol kas žaidžia, atrodo kaip rekrutai per prievartą 25-iems metams pajamti.
                  Žinai, pagalvojau, kad esi visiškai teisus. „Žalgiris“ per pirmąjį kėlinį pailsėjo, o tada nusprendė: „Tiek jau to, žaidžiam.“
                  Paskutinis taisė ; 2007.10.31, 22:06.
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ant muilo sekretoriatą, Collins'ą ir Jankūną juk turėjo būti +8
                    Galas man visai patiko, bet jau labai nervingas, vos sąmonės nepraradau.

Comment

Panasu, kad patys teisejai nera prisitaike prie naujo taisykliu traktavimo, taciau jau cia ne zaideju problema. Skirtingi tokiu paciu situaciju traktavimai tiesiog piktina.
                      Nepaisant to, noriu pasidziaugti pirmaja sio sezono Zalgirio pergale Eurolygoje Gurovicius atsimins tuos 4 Eurelijaus blokus jam siose rungtynese
                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Trenerių kolektyvas padarė teisingas išvadas - žaidžia tie, kurie geriausiai pasirengė rungtynėm, o ne tie, kurie galbūt gauna didžiausią atlyginimą. Bet kuriuo atveju, visus pažaliavusius su pergale!

Comment

Visus su pergale bet senokai bebuvau matęs tokių teisėjų, kurie tokias nesamones aikštėje darytų. O Grigas ir vėl nekaip pasirodė

Comment

O aš norėčiau labai pagirti Collins'ą. Puikiai rungtynių galą koordinavo, buvo šaltakraujis ir įžaidėjo organizacija yra protinga, o ne bėg, pasuok ir mesk. Labai protingas žaidėjas, tiesiog esu susižavėjęs Ir kas beko sveikinu su pergale. O iš interviu matės Kosauskas dar jaučia nuoskaudą, bet puikus žmogus diploamtiškai atsakinėjo.
                            Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                            Dordrechtas/Haarlemas
                            Nesebaras/Plovdivas
                            Kiolnas

Comment

na ką, SU PERGALE!!! Įdomios ir permainingos rungtynės, ir dar su gera pabaiga netgi labai gera...

Comment

Parašė
                                Žinai, pagalvojau, kad esi visiškai teisus. „Žalgiris“ per pirmąjį kėlinį pailsėjo, o tada nusprendė: „Tiek jau to, žaidžiam.“
                                Aha , o Sopotas per pertraukėlę už vandenyno buvo nudundėjęs

Comment

Slanina vertejauja ir kalba lenkiskai:
                                  http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1...192848989&sk=3

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                                    Slanina vertejauja ir kalba lenkiskai:
                                    http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1...192848989&sk=3
                                    Trūksta bičui lietuviškų žodžių jau...

Comment

su pergale

Comment

A joooo. Kaip smagu buvo halytėje, oi su hebra ūžėme. Ūūūūū..... Taip švilpiančių ir rėkiančių žmonių jau seniai negirdėjau, nebent tose varžybose kai CSKA vos nepadrėme, kai Alexanderis pergalę rusams išplėšė. O Grigas šaunuolis, kad mus pagyrė bet dbr sunkiai prakalbu...

Teisėjai klydo. Kada paskutinį kartą matėte, kad du nešti kamuoliai būtų per varžybas? Aš gyvai to nemačiau.

Beje Tanoka, pakeistas ketvirtame kėlinyje buvo pakeistas Žukio, atsisėdo į kampą, užsidėjo šaliką, kad Grigas nematytų, jis dar bandė kažką jam sakyti, bet anas nenorėjo klausyti. O paskui nusiovė kedus, nors iki mačo pabaigos dar penkios minutės buva, nusiovė koines ir nusikirpo pleistrus nuo jų, taip parodydamas savo principus, kaip mažas vaikas. Tas man nelabai patiko, juk Žukis galėjo gauti traumą ar penkias pražangas, bet va charakteris protą žmogui kartais užtemdo. Be to Grigas su Mačiuliu pasikapojo pirmam ketvirtyje, kai Girgs pakeitė Joną... Emocionalus mūsų Jonas Be Maskoliūno nebūtų gynybos ir tvarkos komandoje....

Bendrai sunkiai iškovota graži pergalė. Tikiuosi kituose mačuose taip žais kaip žaidė antrojoje pusėje....
                                        You've got one life! Live it!

Comment

Teisėjai klydo. Kada paskutinį kartą matėte, kad du nešti kamuoliai būtų per varžybas? Aš gyvai to nemačiau.
                                          Tačiau per TV tai akivaizdžiai matės Jei Grigas nebūtų T pasodinęs ketvirtame kėlinyje, rungtynių pabaiga būtų buvusi identiška kaip ir prieš savaitę. Labai gerai, kad treneriai daro išvadas ir nekartoja klaidų.
                                          Lenkijoje bus žymiai sunkiau, juolab, kad šį kartą nežaidė D. Wagner'is - pagrindinis lenkų įžaidėjas.

Comment

Working...
                                          X