Žymiai įdomesnės rungtynės vyksta Maskvoje, likus 5min. MDP atsilieka tik 2 taškais. Gaila brolis jau surinkęs pražangų, bet šiaip mūsiškiai aukštumoj
Tu isitikines, tuo ka kalbi? Man nera idomesniu rungtyniu nei tos, kuriose zaidzia Zalgiris
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Baikit juokint su ta Amerika. Tai gal laidojam dėl tos išvykos visą sezoną, nes taip ir neatsigaus? Patys krepšininkai minėjo, kad ta išvyka nėra blogo žaidimo priežastis.
Tu isitikines, tuo ka kalbi? Man nera idomesniu rungtyniu nei tos, kuriose zaidzia Zalgiris
Turbūt iš esmės kalbėta apie rungtynių atkaklumą, nors nuo atkaklumo ir įdomumas kažkiek priklauso. Tik, bent man, ne tiek, kad nurungtų „Žalgirio“ rungtynes
Baikit juokint su ta Amerika. Tai gal laidojam dėl tos išvykos visą sezoną, nes taip ir neatsigaus? Patys krepšininkai minėjo, kad ta išvyka nėra blogo žaidimo priežastis.
Labai teisingai komentatorius pastebėjo, nuo šiol Eurolygoje specialiai prasižengti stabdant rungtynių laiką negalima (bus skiriama nesportinė pražanga). Praėjusiose rungtynėse „Žalgiris“ taip ir buvo nubaustas, o dabar, kai toks epizodas gali pakeisti rungtynių baigtį, už analogišką pražangą varžovai nubausti nebuvo.
Panasu, kad patys teisejai nera prisitaike prie naujo taisykliu traktavimo, taciau jau cia ne zaideju problema. Skirtingi tokiu paciu situaciju traktavimai tiesiog piktina.
Nepaisant to, noriu pasidziaugti pirmaja sio sezono Zalgirio pergale Eurolygoje Gurovicius atsimins tuos 4 Eurelijaus blokus jam siose rungtynese
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Trenerių kolektyvas padarė teisingas išvadas - žaidžia tie, kurie geriausiai pasirengė rungtynėm, o ne tie, kurie galbūt gauna didžiausią atlyginimą. Bet kuriuo atveju, visus pažaliavusius su pergale!
O aš norėčiau labai pagirti Collins'ą. Puikiai rungtynių galą koordinavo, buvo šaltakraujis ir įžaidėjo organizacija yra protinga, o ne bėg, pasuok ir mesk. Labai protingas žaidėjas, tiesiog esu susižavėjęs Ir kas beko sveikinu su pergale. O iš interviu matės Kosauskas dar jaučia nuoskaudą, bet puikus žmogus diploamtiškai atsakinėjo.
A joooo. Kaip smagu buvo halytėje, oi su hebra ūžėme. Ūūūūū..... Taip švilpiančių ir rėkiančių žmonių jau seniai negirdėjau, nebent tose varžybose kai CSKA vos nepadrėme, kai Alexanderis pergalę rusams išplėšė. O Grigas šaunuolis, kad mus pagyrė bet dbr sunkiai prakalbu...
Teisėjai klydo. Kada paskutinį kartą matėte, kad du nešti kamuoliai būtų per varžybas? Aš gyvai to nemačiau.
Beje Tanoka, pakeistas ketvirtame kėlinyje buvo pakeistas Žukio, atsisėdo į kampą, užsidėjo šaliką, kad Grigas nematytų, jis dar bandė kažką jam sakyti, bet anas nenorėjo klausyti. O paskui nusiovė kedus, nors iki mačo pabaigos dar penkios minutės buva, nusiovė koines ir nusikirpo pleistrus nuo jų, taip parodydamas savo principus, kaip mažas vaikas. Tas man nelabai patiko, juk Žukis galėjo gauti traumą ar penkias pražangas, bet va charakteris protą žmogui kartais užtemdo. Be to Grigas su Mačiuliu pasikapojo pirmam ketvirtyje, kai Girgs pakeitė Joną... Emocionalus mūsų Jonas Be Maskoliūno nebūtų gynybos ir tvarkos komandoje....
Bendrai sunkiai iškovota graži pergalė. Tikiuosi kituose mačuose taip žais kaip žaidė antrojoje pusėje....
Teisėjai klydo. Kada paskutinį kartą matėte, kad du nešti kamuoliai būtų per varžybas? Aš gyvai to nemačiau.
Tačiau per TV tai akivaizdžiai matės Jei Grigas nebūtų T pasodinęs ketvirtame kėlinyje, rungtynių pabaiga būtų buvusi identiška kaip ir prieš savaitę. Labai gerai, kad treneriai daro išvadas ir nekartoja klaidų.
Lenkijoje bus žymiai sunkiau, juolab, kad šį kartą nežaidė D. Wagner'is - pagrindinis lenkų įžaidėjas.
Comment