Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

stilistas mat atsirado...

Comment

/\ turi kažkokių bėdų pablitai?

Comment

Šiandien nepamirškit per LRT pažiūrėt Šiaulių prieš Rytą. Aš čiur už Šiaulius.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
          Šiandien nepamirškit per LRT pažiūrėt Šiaulių prieš Rytą. Aš čiur už Šiaulius.
          Ar man atrodo, kad salė nepilna? Beje po kašiais keistai žmonių nėra.... keista... Kokios kainos buvo bilietų?

Beje ir aš už Šiaulius. Lošia Šiauliai geriau, nei AJ....
          You've got one life! Live it!

Comment

Supratau, kodėl tuštoka salė. Portugalai nėra įdomus

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
              Arba salė per didelė Bet garsas buvo...

Comment

Ar man atrodo, kad salė nepilna? Beje po kašiais keistai žmonių nėra.... keista... Kokios kainos buvo bilietų?

Beje ir aš už Šiaulius. Lošia Šiauliai geriau, nei AJ....
                Bilietai: 6 Lt (moksleiviams ir studentams, pensininkams bei žmonėms su negalia, atrodo)

Toliau: 15, 25, 35 Lt

Aptarnavimas perkant bilietus apgailėtinas, tie kurie nenusiperka bilieto prieš rungtynes, atvažiavę 40 minučių iki mačo pradžios, bilietą įsigija prieš pat mačo pradžią, ką bekalbėt apie tuos, kurie atvažiuoja 10 min prieš pradžią. Kasoje darbą atlieka 1 žmogus. Šiandien Klimavičius kone iškoneveiktas buvo, kad tokie dalykai vyksta, tai tas atėjęs vėliau mačiau visus "prastūmė" pro kitą įėjimą tokiu principu: "bilieto negauni, pinigus susimoki ir eini". Žiūrovų buvo pakankamai daug, su Žalgiriu dar daugiau bus, bet kaip sakiau, pilna salė bus nebent per žvaigždžių dieną arba BBL finaliniam šešete (?) jei Šiauliai netyčia kokiam finale loštų. O dūdininkus reikėtų, atsiprašant, "iššaudyt". Rytas nežaidė gerai, o Šiauliai žaidė labai prastai, gal prie to privedė tas +51 prieš Neptūną, nuovargis ar dar kas, nežinau... Laukiam Žalgirio, kurio lauks manau daug sunkesnė kova
                Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Dėl nuostolių nesirūpinkite - juos Rubiconui kompensuos AMB.

Comment

Pagal rungtynių protokolą LKL tinklapyje, žiūrovų skaičius buvo 4900. Šiaulių arenos talpa kiek pamenu 5000, taip kad arena turėjo būti pilna :-)

Comment

/\ žiūriu lkl su rimkum priešaky visai nukvėšo... geriausiu atveju buvo 4000

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                        Dėl nuostolių nesirūpinkite - juos Rubiconui kompensuos AMB.
                        Tai kad Šiaulių arenos operatorius ne Rubikonas, o viešoji įstaiga 'Pramogų sala'.

Comment

Buvo tikrai ne daugiau keturių tūkstančių ar net trijų su puse. Kažkaip keista, kad tiek nedaug. Man asmeniškai labai nesupranatama.....

Comment

Buvo tikrai ne daugiau keturių tūkstančių ar net trijų su puse. Kažkaip keista, kad tiek nedaug. Man asmeniškai labai nesupranatama.....
                            Man atrodo tai yra pakankamai daug, Šiauliai nėra toks jau didelis miestas, be to sezonas dar tik įsibėgėja ir šios rungtynės neturėjo didelės lemiamos reikšmės.

Comment

Parašė sak76 Rodyti pranešimą
                              Šiaulių arenos talpa kiek pamenu 5000, taip kad arena turėjo būti pilna :-)
                              5500 sėdimu vietų! Dar papildomai gali už krepsių kedžių pastatyti tai dar min kokios 500 vietu Tarp Lietuvos-Švedijos berods buvo 6300 žiūrovų .
                              W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                              Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                              Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Atsiprašau, sumaišiau su Panevėžiu. Na, vadinasi nuostolių niekas nekompensuos

Comment

Yours sincerely,
                                  Vaida.

Comment

"Montepaschi" į pergalę vedė R.Kaukėnas ir K.Lavrinovičius

o abu lietuviai buvo rezultatyviausi savo ekipoje, nors susitikimą ir pradėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.
                                    R. Kaukėnas per 27 aikštelėje praleistas minutes pelnė 21 tašką (4/5 dvitaškių, 2/2 tritaškių, 7/7 baudų), atkovojo bei perėmė po vieną kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 6 varžovų pražangas, nė karto nesuklydo ir tik sykį pažeidė taisykles.

K. Lavrinovičius per 17 minučių surinko 14 taškų (4/6 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 7 bei perėmė vieną kamuolį, blokavo 2 varžovų metimus, sykį suklydo ir 4 kartus prasižengė.
                                    Kaukėno pateikymas rauna stogą O brolis taip pat moka parodyt savo vertę. šaunuoliai

http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=14839530

Comment

Ei vaidele bent jau reikejo idet kai jau rungtynes buvo prasidejusios o ne kada apsilima dare ir dar niekas nebuvo susirinkes. Buvau as tose rungtynese ir tikrai jau buvo daugiau zmoniu nei 3500 buvo kazkur apie 4000 nes patys galai kur fanai sedejo nebuvo uzimti o per viduri ir sonuose buvo beveik uzbildyta.

Comment

„Šiaulių“ kovas ULEB taurėje transliuos Lietuvos televizija

Krepšinio gerbėjai galės išvysti „Šiaulių“ komandos kovas ULEB taurėje, kurioje Saulės miesto komanda dalyvaus pirmą kartą. Šiauliečių rungtynes tiesiogiai transliuos Lietuvos televizija. Tai tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino LTV direktorius Šarūnas Kalinauskas.

Pasak Kalinausko, Lietuvos televizija transliuos tik Šiauliuose vyksiančias ULEB taurės rungtynes. „Užsienio komandos ne visada transliuojamos, o mums mokėti už transliaciją yra labai brangu“, – apgailestavo LTV direktorius.

„Šiauliai“ šių metų ULEB taurės sezoną pradės kitą antradienį (11.06) rungtynėmis namie su „Turk Telekom“ komanda iš Turkijos. Šių rungtynių pradžia 18.45 val.
                                        BasketNews.lt
                                        W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

važiuosiu greit apžiūrėti Šiaulių arenos ir pranešiu kiek buvo žmonių rungtynėse su Žalgiriu

Comment

Working...
                                          X