Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

galite atsisiųsti ir iš čia http://www.gigasize.com/get.php?d=s5r8lj5yn5d
    na pražangų gale abejotinų tikrai buvo, bet buvo, kad ir patiems kamuolys krito iš rankų....

Comment

Nežinau ar čia irgi Tomkis pasidarbavo (radau internete), bet čia dar viena nuorada parsisiųsti varžybų įrašą. Du failai ir išviso 350MB.
      http://linksmai.lt/zalgiris-raptors/
      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
      Dordrechtas/Haarlemas
      Nesebaras/Plovdivas
      Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
        Nežinau ar čia irgi Tomkis pasidarbavo (radau internete), bet čia dar viena nuorada parsisiųsti varžybų įrašą. Du failai ir išviso 350MB.
        http://linksmai.lt/zalgiris-raptors/
        na ne čia jau ne aš pilna jau nuorodų

Comment

Na ką, peržiūrėjęs Žalgirio rungtynes galiu pasakyt, kad labai gerai sulošė. Juolab, kad Toronto sudėtis tikrai stipresnė. O jei dar Žalgirio žaidėjai būtų įpratę prie tolimesnių tritaškių...

Comment

Panašu, kad "Žalgirio" dvikovą su "Wizards" klubu galima bus matyti internete
            Krepsinis.net lankytojas Paulius L. pranešė, kad šiąnakt įvyksiančias Kauno "Žalgirio" rungtynes su Dariaus Songailos Vašingtono "Wizards" ekipą transliuos NBA televizija CSN.

2:00 valandą nakties Lietuvos laiku prasidėsianti dvikova turėtų būti matoma paspaudus ČIA.

Beje, stebint šią televiziją dienos metu, žinių vedėjai kalbėjo apie apie vakare laukiančias krepšinio rungtynes.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Joa.. Visur šiandien linkas sklando Duok Dieve.... Kokybė transliacijos puiki
              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
              Retromobile 2007
              "Kova 1". Driftingo čempionatas
              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

2:00 valandą nakties

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                  Joa.. Visur šiandien linkas sklando Duok Dieve.... Kokybė transliacijos puiki
                  Dilema - darbas ar krepšinis Gal reikėtų eiti miegot anksti (labai anksti), tada keltis, pažiūrėt krepšinį ir dar keletą valandų nusnūst. Kitaip ryte tikrai neatsikelsiu
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                    Dilema - darbas ar krepšinis Gal reikėtų eiti miegot anksti (labai anksti), tada keltis, pažiūrėt krepšinį ir dar keletą valandų nusnūst. Kitaip ryte tikrai neatsikelsiu
                    Per kažkurias NBA visų žvaigždžių rungtynes taip dariau, po keturių dienų atsipaipaliojau.
                    Paskutinis taisė rat; 2007.10.19, 18:47.

Comment

Dilema, mokslai ar krepšinis Turėčiau šįvakar pradėt mokytis Statistiką, bet dabar išlekių į meet'ą taigi tai bandysiu daryt naktį, bet vėlgi... Kašė Manau teks kažkaip padalint savo dėmesį abiems O ryt su ribotom žiniom ir nežvalia galva į kolį
                      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                      Retromobile 2007
                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                        Dilema, mokslai ar krepšinis Turėčiau šįvakar pradėt mokytis Statistiką <...> ryt su ribotom žiniom ir nežvalia galva į kolį
                        Statistiką? Juk viskas puiku. Koliokviume galėsi detaliai aptart „Žalgirio“ rungtynių statistiką

Parašė rat Rodyti pranešimą
                        Per kažkurias NBA visų žvaigždžių varžybas dariau, po keturių dienų atsipaipaliojau.
                        Aš šiuo klausimu jau užsigrūdinęs, tad pernelyg nepergyvenu. Tiesiog prisimenu tą jausmą, kai ryte pabundi ir atiduotum viską, kad tik galėtum ramia sąžine užmerkt akis ir miegot toliau, bet... esi priverstas keturiom sukandęs dantis apsiblaususiom akim ropot iš lovos Dieve, kiek tai reikalauja valios
                        Paskutinis taisė ; 2007.10.19, 18:33.
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

vakar dieną po skurdaus miego nakties jaučiausi visai gerai
                          O kadangi ryt šeštadienis, tai visą naktį džiaugsiuos pergale ir nemiegosiu visai

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                            Įdomu, kad nei vienoje nuotraukoje nepavaizduotas sėkmingai atakuojantis Žalgiris
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ką daryti jei nepasileidžia? :

Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:").
                              Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                Ką daryti jei nepasileidžia?
                                Neįsivaizduoju. Naudoju „Operą“ (paleidžiu programą iš jos, nors kažin ar ji čia daug lemia) ir WMP 11, viskas veikia kuo puikiausiai Kiek skaičiau komentarus po straipsniu, tokių kaip tu - ne taip jau mažai.
                                Paskutinis taisė ; 2007.10.19, 23:32.
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Susitvarkiau jau, teko perinstaliuot WMP

Comment

parsisiuskit tvants programa, ir sita kanalo linka nukopinkit mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21687/v0001/reflector:23292
                                    Rodo viskas puikiai

Comment

Nežinau, ką matot jūs, bet aš matau kažkokį serialą
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Galim eit miegot, apgavo visą Lietuvą

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                                          Galim eit miegot, apgavo visą Lietuvą
                                          Komentaruose rašo, kad suklydo ir rodys ne 2h, bet 3h Lietuvos laiku Po valandos gali paaiškėt, kad ir vėl suklydo
                                          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Working...
                                          X