Parašė jasha
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė batman Rodyti pranešimąo kam rodyti zalgiri, jei jie tesugeba per sezona pora kart laimet?Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąNes as su komanda nepriklausomai, ar ji laimi, ar pralaimi. Ir nugaros rungtyniu metu jai neatsuku.. Ziopliai
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTV3 - privati firma. Gali rodyti ką nori. Blogai buvo, kai valstybinė rodė Lietuvos Rytą.
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąNes as su komanda nepriklausomai, ar ji laimi, ar pralaimi. Ir nugaros rungtyniu metu jai neatsuku.. Ziopliai
Man tai iki lemputės ir per būgną, ar jie rodys Ž ar R. Bet norėtųsi matyt kovą iki galo ir be panikos, o ne kaip vaikštoma ir rankom maskatuojama (kaip ne kurie kapitonai)
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąPratęsiant mintį: "Aš nugaros rungtynių metu jai neatsuku - aš tik pasisuku šonu... ir paleidžiu skardinę".Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąo kam rodyti zalgiri, jei jie tesugeba per sezona pora kart laimet?
Comment
-
Parašė Valstietis Rodyti pranešimąGal žinote ar kuris nors LT kanalas transliuos Žalgirį vs. NBA?
Tvarkaraštis toks:
spalio 15d vs Golden State "Warriors"
spalio 17d vs Toronto "Raptors"
spalio 19d vs Washington "Wizards"
O su Warriors ir Raptors jokių transliacijų Amerikoj nėra numatyta.
Comment
-
LKL ypatumai:
http://www.sportalas.com/naujienos/?...skaityti=1&db=
"pripiskės"
O rimtai, kas leido žaist praktiškai vienodomis aprangomis??Paskutinis taisė jasha; 2007.10.14, 11:31.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAprangas ir aš per žinias pastebėjau, bet čia jau svečių ir komisaro problemaProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKiek pamenu, tai Eurolygoj žaisdavo tamsia apranga namie. Youtube užmečiau akį ir LKL namie tamsia žaidžia
Comment
-
"Sportalas.com matė rungtynes savo akimis" :-)
Jei jau matė ir suskaičiavo tai nėra pagrindo abejoti.
O dėl uniformų, aš nežinau kokios yra LKL taisyklės, bet tokį stebuklą kad namie turi žaisti 'balta apranga' girdžiu pirmą kartą. Visam normaliam pasaulyje aikštės šeimininkai žaidžia pagrindine apranga, o svečiai, priklausomai nuo aprangos spalvų, arba pagrindine arba rezervine. Juo labiau, kad daugybė komandų apskritai neturi baltos spalvos aprangų. Gal būt išimties tvarka šeimininkai gali žaisti rezervine apranga jei svečių komandos abiejų aprangų spalvos pernelyg panašios į šeimininkų pagrindinės aprangos spalvas.
Comment
-
R.Javtokas prie pergalės pridėjo 14 taškų
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=14699703
Š.Jasikevičius į NBA čempionų krepšį įmetė 18 taškų
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=14699674
Comment
-
Parašė sak76 Rodyti pranešimą"Sportalas.com matė rungtynes savo akimis" :-)
Jei jau matė ir suskaičiavo tai nėra pagrindo abejoti.
O dėl uniformų, aš nežinau kokios yra LKL taisyklės, bet tokį stebuklą kad namie turi žaisti 'balta apranga' girdžiu pirmą kartą. Visam normaliam pasaulyje aikštės šeimininkai žaidžia pagrindine apranga, o svečiai, priklausomai nuo aprangos spalvų, arba pagrindine arba rezervine. Juo labiau, kad daugybė komandų apskritai neturi baltos spalvos aprangų. Gal būt išimties tvarka šeimininkai gali žaisti rezervine apranga jei svečių komandos abiejų aprangų spalvos pernelyg panašios į šeimininkų pagrindinės aprangos spalvas
Pamenu, kai Žalgiris žaidė su Mdp kažkada EurolygojProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
Comment