Parašė Tadas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dėl tų Serbijos ir Lietuvos rungtynių, tai apgailėtina. Trenerį išmest į žemiausią lygą ir prie jokios rinktinės neduot prisiliest.
Bent jau Rusijos trenerio komentarai (video) nuteikia maloniai
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKeistas daiktas yra tai, kad neskaitant to, jog iš Žalgirio į rinktinę paimtas kol kas tik Jankūnas - ir jis negauna žaisti. Tikiuosi tai dėl žaidėjų profesionalumo, o ne dėl Garasto
Gal aš klystu, bet, kiek žinau, tokio išvis nėra
Ir nereikėtų kaskart daryt kažkokios dramos ir ieškot sąmokslo teorijų tame.Paskutinis taisė Aš; 2007.08.14, 19:14.
Comment
-
Sudėtis:
5 Gustas, Giedrius Gynėjas
14 Jankūnas, Paulius Puolėjas
6 Jasaitis, Simas Puolėjas
13 Jasikevičius, Šarūnas Gynėjas
15 Javtokas, Robertas Vidurio puolėjas
4 Kaukėnas, Rimantas Gynėjas
11 Kleiza, Linas Puolėjas
7 Lavrinovičius, Darijušas Vidurio puolėjas
12 Lavrinovičius, Kšištofas Puolėjas/Vidurio puolėjas
8 Šiškauskas, Ramūnas Puolėjas
10 Slanina, Donatas Gynėjas
9 Songaila, Darius Puolėjas
Tai ką, nori pasakyti, kad Jankūnas žaidžia vos ne blogiausiai savo pozicijoje?
O Tavo pastebėjimas geras - dviejose stipriausiose Lietuvos komandose nežaidžia beveik niekas iš Lietuvos rinktinės. Įdomiai.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąTai ką, nori pasakyti, kad Jankūnas žaidžia vos ne blogiausiai savo pozicijoje?
O, mano nuomone, P. Jankūnas galėtų konkuruoti nebent su S. Jasaičiu. Bet aš nemanau, kad ir S. Jasaitis yra kažkaip išskiriamas rinktinėje. Nematau nieko, dėl ko reikėtų kurti kažkokias sąmokslo teorijas.Paskutinis taisė Aš; 2007.08.14, 20:18.
Comment
-
mačiulis ir kalnietis šiuo metu lošia už studentus ir yra vieni lyderių ten, todėl manau, jog jie galėtų prisijungti prie rinktinės, pakeisdami gustą ir jasaitį arba slaniną, gal dar jankūną (na kažkurį iš jų). žvelgiant į ateitį, tai vietoj slaninos ir jasaičio turėtų žaisti joma su seibučiu, jeigu būtų sveiki, ir kalnas vietoj gusto.
Comment
-
Aš labai norėčiau rinktinėje matyti Mačiulį vietoj Jasaičio arba Slaninos. Savo "agresyvumu" užsidegimu gali daug duot rinktinei. Nors, kita vertus, Simas arba Donatas gali kuriose nors rungtynėsi tapti nemalonia dovanėle priešininkams jeigu netyčia pradėtų taikliai 3taškius mėtyt.
Kas dėl Jankūno, tai ne kartą minėjo ir Grigas, kad Paulius labiausiai atsiskleistų žaisdamas aikštėj su tikru dideliu centru, ne kaip Javtokas ar broliai. Įtariu, kad Jankūnas bus atkabintas nuo rinktinės. Jeigu ne, tai sėdės ant suolo, arba eis kaip patrankų mėsa kokios nors priešininkų komandos žvaigždei bauduoti...
Comment
-
Jankūnas jau seniai įrodė, kad gali stabiliai žaisti prieš geriausius Europos puolėjus. Jei pamenat 2005m Europos čempionatą, tai jau tada Jankūnas lošė nemažai laiko, ir lošė nadingai, buvo metų rinktinės atradimas. O dabar aš įžvelgiu tokią situaciją: kažkas ant suolo turi sėdėt, kaip bebūtų gaila. Pagrindinį laiką ir taip dalinasi Songaila su Lavrinovičium, tad Jankūnui ne kažkas ir lieka, nors esu įsitikinęs, kad jis sužaistų ne ką prasčiau nei Songaila, ar tuo labiau Lavrikas.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Prisiminkime apmaudų pralaimėjimą prieš Latvių krepšinio rinktinę.
http://www.youtube.com/watch?v=QG4kfeo7z-4„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąPrisiminkime apmaudų pralaimėjimą prieš Latvių krepšinio rinktinę.
http://www.youtube.com/watch?v=QG4kfeo7z-4
Pataisykite jeigu klystu..... O Jasaitis ir Slanina bent mano akimis rinktinėje neverti kol kas žaisti. Mačiulis geriau, tų snaiperių per akis turime. Aišku treneris mato geriau Man tai centriniai gazdina, nes nėra tokio galingo ir tikro centro kaip Ilgauskas, bet ir kitos komandos neturi kažko panašaus.Paskutinis taisė fredis; 2007.08.15, 10:25.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąPataisykite jeigu klystu..... O Jasaitis ir Slanina bent mano akimis rinktinėje neverti kol kas žaisti. Mačiulis geriau, tų snaiperių per akis turime. Aišku treneris mato geriau Man tai centriniai gazdina, nes nėra tokio galingo ir tikro centro kaip Ilgauskas, bet ir kitos komandos neturi kažko panašaus.
Simukas geriau nusidžiovintų pieną nuo lūpų ir eitų šeimą sukurtų. Toj srity, regis, didesnis stabilumas. Man jis labai didelę antipatiją sukelia
O vat kas ateity centras bus, tai įdomus klausimas. Manau problemos nekils kokie 5 kandidatai minimum yra. Bet kuris iš jų manau dabar geriau būtų už Robkę.
Comment
-
Robkė sėdėjo ant suolo visą sezoną. Gali grybą nupjauti, bet gali labai stipriai pasirodyti, juk turim Jaską ir Šyšką, kuire jam kamuolį taip įkišti, kad beliks įdėti, kartoju įdėti, o ne įmesti, nes jis jau geriau visada deda nei meta. Aš laukiu, pakol Anisimovas bus toks galingas centras kaip Ilgas ar Sabas. Darjušas per minkštas, jo brolis ne centras, Songaila taip pat... Žaisime su vienu centriniu Javtoku, kuris iš trijų metrų į kašę nepataiko. Bet prisiminkime Švediją. Jo juk ir nereikėjoYou've got one life! Live it!
Comment
-
/\ kai pamačiau javtoką prieš rusus, tai eilinį kartą pyktis apėmė. už ką jam mokami tokie nesveiki pinigai... kaip ir prieš kelis metu, taip ir dabar - tos pačios bėdos... po krepšiu dengiamas nieko nesugeba, nors sveikatos ir kojas turi - įkalt per galvą varžovui gali, net ne tai, kad gali, o privalo. tačiau tik tamposi ir meta kamuolį bet kur link krepšio, bijodamas, kad tik jo nesubauduotų. žodžiu jis gali pasireikšti tik tuomet, kai gauna iš šaro gerą pasą ir laisvas įdededa... darjušas ir songaila už jį visa galva geresni. nieko, už kelių metų užaugs motiejūnas, ir galėsim šitą baleriną palydėti poilsiui
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąAš laukiu, pakol Anisimovas bus toks galingas centras kaip Ilgas ar Sabas.
Comment
-
Michailas Anisimovas
Gimimo vieta: Kijevas, Ukraina (1984-10-11 d. (23 m.))
Ūgis: 211 cm
Svoris: 104 kg
Pilietybė: Ukrainos, Lietuvos
Komanda: Klaipėdos Neptūnas (buvo )
Pozicija: Vidurio puolėjas
Ar jis negali patobulėti per du-tris metus iki Javtoko lygio? Man jis dbr tą lygį pasiekęs. O iki Sabonio ar Igo aišku reikia beproto daug dirbti ir žaisti aukščiausiam lygyje.
23 metai tai jau labai daug? Tobulėjama su kiekvienais metais..... Pamatysi jis bus geriausias LT centras, jeigu dirbs ir traumos nekankinsYou've got one life! Live it!
Comment
Comment