Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė batman Rodyti pranešimą
    apgailetina, kaikas dziugauja del ispanu sekmes,kas jum is to?nebent bijoma kad rytas vel geriau pasirodytu EL
    Tai tik parodo, kad jie bijo Lietuvos ryto. Nes gali pasikartoti pernykštė situacija, kai Ryto rezultatai EL buvo geresni nei Žalgirio Na o sirgimas prieš, o ne už ką nors tik parodo žmogaus kultūrą
    Parašas :)

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
      Tai tik parodo, kad jie bijo Lietuvos ryto. Nes gali pasikartoti pernykštė situacija, kai Ryto rezultatai EL buvo geresni nei Žalgirio Na o sirgimas prieš, o ne už ką nors tik parodo žmogaus kultūrą
      kad ir pats man atrodo sakei, jog eurplygoj žalgirio nepalaikai, jie klystu atsiprašau

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
        kad ir pats man atrodo sakei, jog eurplygoj žalgirio nepalaikai, jie klystu atsiprašau
        Klysti, absoliučiai priešingai sakiau.
        Tai tik parodo tavo išanskstinį nusistatymą.
        Parašas :)

Comment

Ar ateis laikas kada jūs pagaliau baigsit tą patį per tą patį.
          Mano galerijos:
          Flickr'e

Comment

/\ kai Lietuvoj nebebus gyventojų

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
              Ir kaip jau tas geriau?vis prikisat kad geriau o pazejos i bendra vaizda tik matosi kad abi komandos zaide TOP 16 ir toliau nepateko.
              Galutinis rezultatas tas pats,manai kas nors atsimins po 10 metu kad Zalgiris su sabu vos nezaide EL finaliniam ketverte,ir butu zaide jei nebutu atidave pergales...Galutinis rezultatas Zalgiris zaide TOP 16 ir toliau nepateko.

Ir man labai keista,kad visi jus Ryto fanai taip jau palaikot Zalgiri eurolygoj,mes bent neapsimetinejam.
              Be to linketi nesekmes kitam salies KLUBUI kaip ir nieko blogo,nes su nacionaliniu krepsiniu jis nieko bendro neturi,kaip sake Aš

Comment

Parašė Road Rodyti pranešimą
                Be to linketi nesekmes kitam salies KLUBUI kaip ir nieko blogo,nes su nacionaliniu krepsiniu jis nieko bendro neturi,kaip sake Aš
                Tuo aspektu, kuriuo kalbu aš, tai klubinis krepšinis su nacionaliniu nesisieja (nacionalinė rinktinė sudaroma iš lietuvių, žaidžiančių įvairiose klubuose (ne vien Lietuvos), bet ne apie tai kalbama). Tačiau, kas dėl sirgimo prieš. Aš sergu už. Už Žalgirį. Už kitas komandas aš tiesiog nesergu. Na taip, tarkim CSKA ir Žalgirio kovos yra istorinės, CSKA man kelia tam tikras asociacijas su Lietuvos praeitimi. Galbūt šitas klubas man yra pats nemieliausias, galbūt kažkiek sergu prieš jį. Dar skaudūs prisiminimai su Maccabi verčia kažkiek jo nemėgti, bet tai turbūt vieninteliai atvejai ir tai nėra neapykanta. Be to minėtos komandos nėra Lietuvos komandos, minėtų komandų gerbūvis Lietuvai neturės jokios naudos ir man tai yra esminis faktorius apsisprendžiant.

Aš netoleruoju to, kas kartais yra išsakoma "Lietuvos ryto" dienraštyje, ne vien apie krepšinį, bet paliečiant ir mano miestą. Aš netoleruoju kai kurių L. ryto fanų elgesio ir pasisakymų. Taip pat ir tam tikrų L. ryto komandos atstovų analogiškų veiksmų/kalbų.

Pakartosiu, Kaunas ir Žalgiris man visada yra prioritetas numeris vienas (skaitykit mano aprašą).

L. rytas yra principinis Žalgirio priešas, kaip ir Žalgiris L. rytui. Tačiau visa tai turi likti sveiko proto ribose. Visa tai turi likt krepšiniu. Aš sergu prieš L. rytą tada, kai jis būna vienoj aikštelėj su Žalgiriu. Kadangi tai yra principinis mūsų priešas, tai neslėpsiu, kitų Lietuvos komandų pergalės prieš L. rytą man taip pat patinka.

Tačiau nepaisant visko, taip, kaip Kaunas ir Žalgiris man yra aukščiausi prioritetai Lietuvoje, lygiai taip pat man Lietuva yra aukščiausias prioritetas Europoje ar pasaulyje.

Todėl nesvarbu man Šiauliai, Atletas ar L. rytas, bet jei tai Lietuvos komanda ir jei kalba eina apie kažką, siekiantį už Lietuvos ribų, visada palaikysiu savus (didžiausias priešas Lietuvoje, bet, vis dėl to, savi kai situacija pasisuka už Lietuvos ribų). Lietuva - maža šalis, turėtume laikytis išvien. Trugdyt sau iš vidaus mums būtų per didelė prabanga.

L. ryto patekimas į Eurolygą tiesiogiai Žalgiriui nekenkia. Kenkia tik tuo, kad mes būsim konkurentai. Bet juk Žalgiris pats geriausias, stipriausias (Ironija, tačiau norėčiau, jog tai būtų realybė ir to savo komandai linkiu. Tam tikra prasme man jis yra geriausias, kaip Kaunas geriausias miestas.). Ar ne, Žalgirio fanai? Tai kokios problemos?

Suprantu, sunku „perlaužt“ savo principus, bet koks tikslas elgtis analogiškai, kaip elgiasi „Lietuvos ryto“ dienraštis ar kai kurie L. ryto fanai (Žalgirio taip pat)? Ką mes tuo pasieksim? Galim lot vieni ant kitų iki begalybės arba galim padaryt kokią nors protingą išvadą. Kas man darbo, jei kažkoks „kaušas“ (atsiprašau) iš L. ryto sirgalių naudoja savo smegenis tik kaip balastą? Ar dėl to aš turiu atsisakyt savo įsitikinimo siekt savo šaliai visada tik to, kas jei bus geriausia? Ar turiu būt toks pats „kaušas“ (dar kartą atsiprašau) kaip jis? Nemanau.

Paprasčiausiai manau, kad jūsų logika pernelyg statiška. Daug kas mato tik juoda arba balta. Yra vieni faktai, dėl kurių L. rytas pagarbos nenusipelno (ne jis konkrečiai, bet jam atstovaujantys asmenys, pavyzdžiui, sirgaliai, tai sukuria). Tačiau šie aspektai ne vieninteliai ir ne jais vieninteliais aš vadovaujuosi. Tarp juodos ir baltos yra daugybė atspalvių.

Ir nereikia manęs smerkt, „kaip tu gali linkėt L. rytui patekt į Eurolygą“. Pamėginkit mąstyt, gal suprasit.

Nenoriu pakeist niekieno įsitikinimų, norėjau aiškiau išdėstyt savuosius.
                Paskutinis taisė ; 2007.06.10, 19:34.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

pritariu Aš, panaši mano pozicija,tik iš kitos pusės

Comment

“Tau Ceramica” išlygino serijos rezultatą

Dabar tereikia bent vienos „Real“ arba „Tau Ceramica“ pergalės ir turėsim dvi komandas Eurolygoj

Abi mums palankios ekipos žais namuose.

Įdomi situacija:

Karas tarp FIBA Europos ir ULEB
                    Paskutinis taisė ; 2007.06.10, 20:16.
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Šiuo metu vyksta labai įdomus mačas Graikijoje tarp PAO ir OLIO. Macas ištempė Olį iš duobės į kurią komanda pateko rungtynių pradžioje, trečiam ketvirty jis yra pelnęs 19 taškų, iš jų 12 baudos metimais. Gaila, kad nėra galimybės stebėti šias įtemptas rungtynes per TV.
                      Paskutinis taisė 99; 2007.06.10, 20:35.
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

/\ atrodo šitos:
                        http://www.galanissportsdata.com/bas...d.asp?game=203

Kolkas Šiška antras pagal rezultatyvumą (11 taškų) savo komandoj, Macas - pirmas (21 taškas).
                        Paskutinis taisė ; 2007.06.10, 20:51.
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Taip, būtent šios Atmosfera salėje turėtų būti nereali.

Comment

SISKAUSKAS Ramoun

va čia ir nežinau už kurią komandą sirgt
                            ...kaip suprantu jau baigės 76:72 ...Maco viršus
                            Paskutinis taisė boo; 2007.06.10, 21:17.

Comment

Taaaip, Macas berods "ištempė" Olį, serija 1:1

Comment

24 min. 21 taškas (14/15 baudos metimai, 2/4 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai).
                                Nebloga Maco statistika
                                Yours sincerely,
                                Vaida.

Comment

Velnias, gavau antrą neigiamą įvertį (pirmasis buvo Kauno arenos temoje, kaikam nebeliko jokių kitų argumentų, tai nuėjo lengviausiu keliu):

Šį kartą norėčiau viešai aptarti keletą įstrigusių žodžių. „Padlaižiauti“ ir „šiukšlėms“. Na gi, kalbėkim nuoširdžiai, aš visada tik už tokį bendravimą

Kadangi aš visada tik už tokį bendravimą, tai pabrėžiu, niekada „nepadlaižiauju“ ir šiuo atveju manydamas, kad tu (skirta įverčio autoriui) visiškai nusišneki, sakau tai atvirai

Dėsčiau savo poziciją ilgam pasisakyme (įverčio autorius galėtų pakomentuoti ar jį skaitė prieš vertindamas ir ką galvoja apie mano poziciją, kuo ji bloga (neabejoju, kad jam ji bus bloga)). Nepadėjo, deja. Kažkas mąstyt tiesiog nenori

Neigiamas įvertis gautas už šį, kažkuo blogą pranešimą

Antra, vadini žmones šiukšlėmis. Bet kieno pusę tu savo pasisakymu „šiukšlini“? Manau, kad mūsų. Todėl, man, kaip Žalgirio fanui, gaila, kad menkini mano komandos vardą savo elgesiu. Gal dabar vertėtų pasvarstyti, kuris iš mūsų yra blogesnis Žalgirio fanas. Ar tas, kuris siekia optimaliausio rezultato Lietuvai, bet jokios tiesioginės žalos savo komandai, ar tas, kuris menkina savo komandos vardą? Kaip tu pats manai, m?

Man nuo tų įverčių nei šilta, nei šalta ir jokių „pykčių“, kaip rašai įvertyje, čia nebus. Ne pirmas ir ne paskutinis tu kaunietis, kuris man dėl to priekaištauja (tik va nesugebėjimas atskirt „padlaižiavimo“ nuo tam tikrų kitų aspektų yra jūsų yda, ne mano). Man tik apmaudu dėl kai kurių iš jūsų logikos. Ną, jūsų valia, tęskit. Aš tęsiu taip pat
                                  Paskutinis taisė ; 2007.06.12, 00:44.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                    Velnias, gavau antrą neigiamą įvertį (pirmasis buvo Kauno arenos temoje, kaikam nebeliko jokių kitų argumentų, tai nuėjo lengviausiu keliu):

Šį kartą norėčiau viešai aptarti keletą įstrigusių žodžių. „Padlaižiauti“ ir „šiukšlėms“. Na gi, kalbėkim nuoširdžiai, aš visada tik už tokį bendravimą

Kadangi aš visada tik už tokį bendravimą, tai pabrėžiu, niekada „nepadlaižiauju“ ir šiuo atveju manydamas, kad tu (skirta įverčio autoriui) visiškai nusišneki, sakau tai atvirai

Dėsčiau savo poziciją ilgam pasisakyme (įverčio autorius galėtų pakomentuoti ar jį skaitė prieš vertindamas ir ką galvoja apie mano poziciją, kuo ji bloga (neabejoju, kad jam ji bus bloga)). Nepadėjo, deja. Kažkas mąstyt tiesiog nenori

Neigiamas įvertis gautas už šį, kažkuo blogą pranešimą

Antra, vadini žmones šiukšlėmis. Bet kieno pusę tu savo pasisakymu „šiukšlini“? Manau, kad mūsų. Todėl, man, kaip Žalgirio fanui, gaila, kad menkini mano komandos vardą savo elgesiu. Gal dabar vertėtų pasvarstyti, kuris iš mūsų yra blogesnis Žalgirio fanas. Ar tas, kuris siekia optimaliausio rezultato Lietuvai, bet jokios tiesioginės žalos savo komandai, ar tas, kuris menkina savo komandos vardą? Kaip tu pats manai, m?

Man nuo tų įverčių nei šilta, nei šalta. Ne pirmas ir ne paskutinis tu kaunietis, kuris man dėl to priekaištauja (tik va nesugebėjimas atskirt „padlaižiavimo“ nuo tam tikrų kitų aspektų yra jūsų yda, ne mano). Man tik apmaudu dėl kai kurių iš jūsų logikos. Ną, jūsų valia, tęskit. Aš tęsiu taip pat
                                    Nemanai, kad reikejo per pm issiaiskint? O ne viesinti tokius dalykus...

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                      Nemanai, kad reikejo per pm issiaiskint? O ne viesinti tokius dalykus...
                                      Nemanau. Norėjau viešumos. Čia ne mano ir jo reikalas. Čia reikalas yra plačios visuomenės požiūryje, šiuo konkrečiu atveju, sąlygoto krepšinio tematika. Tai ir pakalbėkim atvirai, juk ir pats mane esi tuo kaltinęs

Jei kas nors tai interpretuos kaip tam tikrą skundą, pasielgs klaidingai Tai tik noras padiskutuoti. Ši visų Lietuvos forumų (ir ne tik) liga, manau, turi būt gydoma

Žalgirio fanai neprivalo palaikyt L. ryto siekių, nesvarbu net jei jie tiesiogiai Žalgiriui ir nekenkia, bet yra naudingi Lietuvai. Tačiau pats požiūris, kuris dabar buvo eilinį kartą pakartotas - „padlaižiavimas“, jei palaikai Lietuvą, o jie - tai „šiukšlės“, yra nesveikas, mano manymu ir toli mes su juo nenuseisim
                                      Paskutinis taisė ; 2007.06.12, 00:53.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                        Nemanau. Norėjau viešumos. Čia ne mano ir jo reikalas. Čia reikalas yra plačios visuomenės požiūryje, šiuo konkrečiu atveju, sąlygoto krepšinio tematika. Tai ir pakalbėkim atvirai, juk ir pats mane esi tuo kaltinęs
                                        Ivertis yra asmeninis reikalas, juk kiti nemato tavo iverciu. Manau turejai visu pirma jo atsiklaust ar jis nori, kad viesai rodytum jo iverti, ir apie tai diskutuot. Ir pagalvot ar kitiems aktuali tokia diskusija sioje temoje.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                          Ivertis yra asmeninis reikalas, juk kiti nemato tavo iverciu. Manau turejai visu pirma jo atsiklaust ar jis nori, kad viesai rodytum jo iverti, ir apie tai diskutuot. Ir pagalvot ar kitiems aktuali tokia diskusija sioje temoje.
                                          Jei būtų pagrindas mane įvertinti neigiamai, be subjektyvių jo pažiūrų, t.y., jis man nepalieka teisės sirgti už Lietuvą. Mano pranešimas yra korektiškas, taip pat manau, mano pozicija yra teisinga. Antra, šis įvertis apnuogina kai kurių Žalgirio fanų poziciją. Norėjau ją parodyti

Neaktualu? Manau tai yra esminė yda. Ne vien Žalgirio fanų, bet šiuo atveju kalba apie jus (mus). Ir dauguma šios temos ir daugumos Lietuvos krepšinio portalų temų diskusijos yra paremtos būtent šiuo principu - „jie šiukšlės“. Tai ar gi tai neaktualu, juk tai esmė, diskusijų šerdis
                                          Paskutinis taisė ; 2007.06.12, 01:12.
                                          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Working...
                                          X