dabar reiks keltis žiūrėt Z žaidimo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė joker Rodyti pranešimąWINTERTHUR F.C. BARCELONA 80-78 TAU CERÁMICAW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąWINTERTHUR F.C. BARCELONA 80-78 TAU CERÁMICAI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąIr ka tai reiskia? rytas nebepateks i Eurolyga?Jei “Real” patenka į pusfinalį, bet jame pralaimi, o kitame pusfinalyje laimi kontrakto neturinti komanda (“Winterthur”/”Akasvayu”) prieš “Tau Ceramica”/”Unicaja”, “Lietuvos rytas” lieka ULEB taurėje.Ispanijos lygos <...> pusfinalio rungtynėse Barselonos „Winterthur FCB“ komanda <...> nugalėjo Vitorijos „Tau Ceramica“ krepšininkus ir serijoje iki 3 pergalių pirmauja 2:1.
Nežinau dabar tiksliai, ar „Real“ ir „Joventut“ serija jau baigta? Jei neklystu, „Real“ taip pat pralaimi serijoj iki trijų pergalių 2:1, jei jie laimėtų du kartus ir patektų į finalą, to pakaktų. O jie laimėt tikrai gali. Tokiu atveju „Winterthur FCB“ ir „Tau Ceramica“ kova nebūtų svarbi.Paskutinis taisė Aš; 2007.06.09, 00:34.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąJei dar kartą laimės „Winterthur FCB“, L. rytas nepateks į Eurolygą.....W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąWINTERTHUR F.C. BARCELONA 80-78 TAU CERÁMICAParašė Vilius Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąPadugnės ir tiek. Viena, ką galiu pasakyti
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTu visu pirma irodyk, kad jie siaip neserga uz Barcelona Ispanijos lygoj. Be to kas jiem draudzia sirgt pries ryta? Man atrodo tau senai laikas prikast liezuvi.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąJei jie serga už Barsą, esu girtas ožys. O padugnės dėlto, kad nenori Eurolygoje matyti 2 Lietuvos komandų. Nenori prilygti komandų skaičiumi turkams ar išvis rusams. Jiems malonu matyti tik pralaimintį "Žalgirį" (kitą sezoną taip gal ir nebus. Aš ne visažinis). Lietuvoje yra ne tik "Žalgiris". Tolerancijos iš daugumos jūsų sirgalių nėra. Tik pižoniškas džiaugsmas Rytui pralaimėjus ar pasirodžius spaudoje blogesnėms Rytui žinioms.
As prisipazinsiu tikrai noriu kad Lietuvos rytas nepatektu i Eurolyga ir apskritai isirtu kaip komanda. reikia ta piktzaizde kuo greiciau pasalinti, ir visiems bus gerai, ir bendras krepsinio finansavimas padides ir visi bus laimingi.
Comment
-
Parašė Arunas Rodyti pranešimądabar dar pridek istorija kaip visi lryto sirgaliai su Jonu Vainausku ir jo teveliu priesakyje meldziasi kad tik Zalgiriui EL kuo geriau pasisektu. Ir dar, kaip laikrastis raso pagyriamuosius straipsnius zalgiriui ir jo remejams ir kaip akivaizdziai palaiko busimaja Kauno arena, butina Zalgiriui Eurolygoje.
As prisipazinsiu tikrai noriu kad Lietuvos rytas nepatektu i Eurolyga ir apskritai isirtu kaip komanda. reikia ta piktzaizde kuo greiciau pasalinti, ir visiems bus gerai, ir bendras krepsinio finansavimas padides ir visi bus laimingi.
Comment
-
Parašė Arunas Rodyti pranešimądabar dar pridek istorija kaip visi lryto sirgaliai su Jonu Vainausku ir jo teveliu priesakyje meldziasi kad tik Zalgiriui EL kuo geriau pasisektu. Ir dar, kaip laikrastis raso pagyriamuosius straipsnius zalgiriui ir jo remejams ir kaip akivaizdziai palaiko busimaja Kauno arena, butina Zalgiriui Eurolygoje.
Jo, mums labai patinka, kai Žalgiris nuo visų kraunasi Eurolygoje ir visokie ispanai po to sako, kad iš mūsų krepšinio neliko nieko. Mes tikrai nelinkime jums nieko blogo.
Linkėk, linkėk. Turbūt per finalus kelnes pritriedęs sedėjai ir graužei nagus, kad tik "Žalgiris" neprakištų. Aš matau tik tavo baimę šitame pasisakyme - labai nori, kad ir vėl būtų Ž vienvaldystė Lietuvoje ir kad Azerbaidžano II-oji lyga būtų stipresnė už mūsų.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą100% pritariu, viskas isdestyta kuo puikiausiai. Daugumos kaunieciu, ir ne tik kaunieciu nuomone ir argumentai tokie patys.
Comment
-
Na ir ko čia širstat, rytfaniai? Neslėpsiu ir aš, kad Eurolygoj nenoriu matyt Ryto.. Argumentas - su klubu susijusių asmenų veikla. Neturiu nieko prieš Ryto žaidėjus(išskyrus Štelmą ir Šležą), bet nekenčiu to,kuo užsiima Vainauskas su šutve.
Galima būtų prie to paties pridėt daugybę rytfanių pasisakymų apie tai, kaip jie visą sezoną džiaugėsi Žalgirio nesekmėmis Eurolygoje..tad siūlau patylėt.. jums sirgt už Real ar Tau niekas netrukdo, tad netrukdykit ir mums sirgt už Barca
beje, jei Rytas toks geras klubas, tai tegu lošia ULEB taurėj ir kelia jos lygįProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Va kai Vainauskas nuoširdžiai norės dviejų Lietuvos komandų EUROLYGOJE, tada ir aš norėsiu
O šiaip ką manote apie pasigirdusius gandus:
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=13468240
, kad trys Lietuvos treneriai treniruos 3 iš 4 geriausių Rusijos komandų?
Comment
-
ir dar kai kas, jau turbūt skaitėte
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=13468343
, bet dar pridėsiu, nes man įstrigo viena frazė:
"Tai reiškia, kad vyriausiuoju “Žalgirio” treneriu bus siūloma toliau dirbti Rimantui Grigui, o jo asistentu - Dariui Maskoliūnui. "
Ką manote apie Grigo palikimą? Neaišku, kaip jis galės valdyti komandą EuroLygoje, tačiau LKL ir BBL tvarkosi gerai.
Comment
-
"Real" ekipai pavyko išlyginti pusfinalio serijos rezultatą
Viskas, ko trūksta, dar viena „Real“ pergalė
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKą manote apie Grigo palikimą? Neaišku, kaip jis galės valdyti komandą EuroLygoje, tačiau LKL ir BBL tvarkosi gerai.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
Comment