/\ jeigu nesugalvos houstonas dar vieno įžaidėjo pirkti arba gauti...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
As manau, kad Saras yra 100% tinkamas NBA. Tereikia tinkamo trenerio ir komandos draugu. Zinant kad Hiustone yra tokios zvaigzdes, kaip Yao ir Tracy, tai Saras jiems perdavimu priduotu i valiasProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Visi NBA finalai – tiesiogiai per TV1
NBA finalų grafikas:
1. Penktadienis, Birželio 8d. 04:00 Tiesioginė transliacija iš San Antonijaus
2. Pirmadienis, Birželio 11d. 04:00 Tiesioginė transliacija iš San Antonijaus
3. Trečiadienis, Birželio 13d. 04:00 Tiesioginė transliacija iš Klivlendo
4. Penktadienis, Birželio 15d. 04:00 Tiesioginė transliacija iš Klivlendo
5. Pirmadienis, Birželio 18d.* 04:00 Tiesioginė transliacija iš Klivlendo
6. Trečiadienis, Birželio 20d.* 04:00 Tiesioginė transliacija iš San Antonijaus
7. Penktadienis, Birželio 22d.* 04:00 Tiesioginė transliacija iš San Antonijaus
* Jeigu prireiks. Varžybų kartojimai tą pačią dieną 21 val.Parašė daktaras Rodyti pranešimągerai čia garastas sudirbo vainausko šutvę
Ataskaitinėje konferencijoje dalyvavo 101 delegatas iš 115. V.Garastą palaikė 53 delegatai, D.Sarkaną - 42, už A.Žvaliauską balsavo 5 delegatai. Vienas delegatas nebalsavo.Paskutinis taisė Aš; 2007.06.04, 17:50.
Comment
-
to jasha:
Šaras turėtų būti nepakeičiamas įžaidėjas, o ne antras įžaidėjas, iki kurio jam toli. O jei pats norėtų kada nors gauti kamuolį - pirmiau turėtų pakeisti odos spalvą, ar bent jau atsidurti tolerantiškoje komandoje. O jei jis mano, kad treneriai jį vertina - tegu pasirašydamas kontraktą prašo tam tikro minučių minimumo. Bent po 3min po rungtynes.
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąReal 69:76 Joventut
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąBijai, kad Rytas Eurolygoj vėl pasirodys geriau? Apgailėtina. Tokie **** dar patriotais vadinasi...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
A.Kavaliauskas – tarp geriausiųjų NBA stovykloje
BasketNews.lt
2007 birželio mėn. 4 d. 14:48
Pasibaigus tradicinei Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržos stovyklai Orlande, vienas iš dviejų joje rungtyniavusių lietuvių susilaukė išskirtinio dėmesio. Tinklalapis „DraftExpress.com“, nušviečiantis talentus iš viso pasaulio, Antaną Kavaliauską išrinko į antrąją simbolinę stovyklos komandą.
208 cm ūgio vidurio puolėjas užsitarnavo skautų dėmesį savo kovingu žaidimu. Vos per 23 žaidimo minutes jis sugebėdavo atkovoti po 6 kamuolius, kaudamasis dėl kiekvieno laisvo kamuolio.
Pastebima, kad A.Kavaliauskas pasirodė geriau šioje stovykloje nei prieš tai vykusioje Portsmouto stovykloje, kur krepšininkų lygis būna žemesnis. Žaisdamas greta puikių įžaidėjų Jaredo Jordano ir Taureano Greeno, lietuvis sumaniai rungtyniaudavo du prieš du, sugebėdamas tiek prasiveržti link krepšio, tiek pataikyti nuo baudų metimo linijos.
„Jo pastangos čia greičiausiai negarantuos šaukimo naujokų biržoje, tačiau jis mažiausiai gaus kelis kvietimus į vasaros lygos varžybas ir šešiaženklius pasiūlymus iš Europos klubų“, – įsitikinę išsamiai turnyrą nušviečiantys „DraftExpress.com“ ekspertai.
Kitas stovykloje dalyvavęs lietuvis Renaldas Seibutis taip pat gavo daug šiltų žodžių per pirmas tris stovyklos dienas, tačiau paskutinę dieną nepasižymėjo ir nepateko tarp 15 geriausių stovyklos žaidėjų.Parašas :)
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą<...> pagaliau vel bus labai idomus finalas, visai kaip Bulls ar Lakers laikais. Na bent jau man.
Beje, ar žinot, kad "Karalius" Ž.Ilgauskui pažadėjo čempiono žiedą?Paskutinis taisė Aš; 2007.06.05, 00:13.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąIr man. Žaidžia saviškis. Nors ir daug priekaištų jam visi turim dėl neatstovavimo mūsų rinktinei. Tikiuosi, kad nebus taip, jog jis yra saviškis, kai žaidžia NBA finaluose, bet svetimas kitais atvejais. Ir šiaip Cavaliers pirmą kartą NBA finale, norisi palinkėt jiems sėkmės, taip pat matosi ir Lebrono noras laimėt tuos čempionų žiedus ir visa ta nuotaika persiduoda.
Beje, ar žinot, kad "Karalius" Ž.Ilgauskui pažadėjo čempiono žiedą?
Comment
-
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=13421005
Ką Butautas, esant reikalui, pasirinks vietoje jo?
Comment
-
manau čia gera žinia
ULEB taurės turnyras plėsis iki 32 komandų
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=13432414
ir dar šiokia tokia žinutė
"Winterthur" ruošiasi užkirsti kelią į Eurolygą "Lietuvos rytui"
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=71194Paskutinis taisė boo; 2007.06.06, 10:15.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąmanau čia gera žinia
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=13432414
ir dar šiokia tokia žinutė
"Winterthur" ruošiasi užkirsti kelią į Eurolygą "Lietuvos rytui"
http://www.krepsinis.net/news.php?news_id=71194
Kitas dalykas ispanijos visi 5 klubai yra geresni uz LRyta,o rytas uleb nelaimejo,tai todel bent 1 metus ispanai turi turet teise i papildoma vieta EL kuria issikovojo.
Uleb pagal logika ir turetu gaut 1 vieta kad ir kas,o saliu cempionatai taip pat neturetu priklausyt nuo uleb ciampionu...
Noriu 2 vietu EL lietuvai,atrodo tai realu nes EL plesis,bet pries tai rasiau kaip mano manymu turetu but...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimą...paprastai šalis gali turėti EL 4 komandas. Tokia kvota...Penkta komanda jau išimtis. Taigi,mano manymu Barca turėtų labiau susikoncentruoti į playoffus Ispanijoj ir iškovot tą vietą EL savo žaidimu...
Dar vienas pastebejimas,o kas butu jei situacija butu tokia pat,tik lietuva neturetu komandos su sutartimi EL,o Rytas vieta El issikovotu Laimejas LKL,tada turetu pateks 3 uleb komanda?tokios nera...O gal turetu patekt Dinamo?nes turi pinigu...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąmanau čia gera žinia
http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=13432414Plėtra numatyta jau nuo ateinančio sezono.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąTai čia ULEB taurė,ne EL plečias. Geros žinios gali būti Šiauliam
Aš manau, kad ULEB taurė yra svarbesnė už ACB. Todėl L. ryto patekimas į finalą ULEB yra didesnis pasiekimas. Ir logiška, kad L. rytas turėtų keliauti į Eurolygą.
Parašė Road Rodyti pranešimąlaimetas uleb tada ispanijai nieko neduodaPaskutinis taisė Aš; 2007.06.06, 11:10.
Comment
Comment