Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė somis Rodyti pranešimą
    O dar įdomus dalykas - Rusijos krepšinio finalai. Sireika finale - ar gali būti, jog Sireika geras treneris, bet tiesiog nesusikalbėjo su daugeliu lietuvių Žalgiryje ir rinktinėje?
    Ir kaip vertinate šansus pries CSKA?
    Man tik įdomu, kaip jis su Lietuvos rinktine sugebėjo laimėti EČ, jeigu "nesusikalbėjo su daugeliu lietuvių"?

Comment

Parašė inz1K Rodyti pranešimą
      Man tik įdomu, kaip jis su Lietuvos rinktine sugebėjo laimėti EČ, jeigu "nesusikalbėjo su daugeliu lietuvių"?
      Pernai PČ blogai pasirodė, ir tai buvo žiniasklaidoje įvardijama, kaip nesutarimas su žaidėjais. Galbūt kažkoks kivirčas įvyko po EČ.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
        Pernai PČ blogai pasirodė, ir tai buvo žiniasklaidoje įvardijama, kaip nesutarimas su žaidėjais. Galbūt kažkoks kivirčas įvyko po EČ.
        Tai nebūtinai yra jo kaltė, jeigu tai, aplamai, yra tiesa. Bet aš tikrai nemanau, kad blogas treneris sugebėtų iškovoti EČ auksą.

Comment

Comment

Parašė inz1K Rodyti pranešimą
            Tai nebūtinai yra jo kaltė, jeigu tai, aplamai, yra tiesa. Bet aš tikrai nemanau, kad blogas treneris sugebėtų iškovoti EČ auksą.
            tokia sudetis, kokia buvo 2003 europ. ir 04 olimpinese galejo zaisti ir be trenerio... bet kad ji reikejo kiesti, tai faktas. zaidejai pradejo atsisakyti zaisti rinktineje... pats i aiskte neisbegs juk

Comment

Parašė batman Rodyti pranešimą
              tokia sudetis, kokia buvo 2003 europ. ir 04 olimpinese galejo zaisti ir be trenerio...
              Kur gi ne

Comment

Noriu pasveikinti visus Žalgirio sirgalius su pergale ir pasibaigusiu sezonu. Jis buvo be galo ilgas, sunkus, skaudus ir sukėlęs daug emocijų. Bet svarbiausia, kad jis baigėsi laimingai: laimėjom LKL ir LKF taurę, susirinko daugmaž visus galimus Eurolygos reitingo taškus. Tad dar kartą sveikinu jus ir save

Dabar reikia pailsėti nuo oranžinio kamuolio ir laukti rudeninio Eurolygos starto

Comment

Parašė auksellis Rodyti pranešimą
                  Dabar reikia pailsėti nuo oranžinio kamuolio ir laukti rudeninio Eurolygos starto
                  Lietuvos rinktinė? Europos čempionatas?

Comment

/\ pamiršo žmogus tikrai nepraleis tokių dalykų, beveik esu garantuotas

Comment

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
                      Lietuvos rinktinė? Europos čempionatas?
                      Krepšinyje man yra trys žodžiai: BC Žalgiris, BC Panevėžys ir Eurolyga, o visa kita... O rinktinei linkiu sėkmės ir tiek

Comment

/\ čia tai oho, subliuško mano garantijos

Comment

Krepšinyje man yra trys žodžiai: BC Žalgiris, BC Panevėžys ir Eurolyga, o visa kita... O rinktinei linkiu sėkmės ir tiek
                          Gėda...

Comment

Stiprus "Brolio" dėjimas į Chimki krepšį:
                            S. Štombergas - ką tas ten daro????

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
                              Jūs, kauniečiai, turit labai rimtų problemų su savo nepilnavertiškumo kompleksu
                              Pasigavai žodį ir kaišioji jį visur. Dar suprasčiau, jei sakykim, reikėtų eiti pas Prezidentą atsiimti valstybinių apdovanojimų, bet pernai tik lietrytis sugebėjo juos gauti ir po to ši praktika buvo atšaukta. Tikrai nematau priežasčių, kodėl "Žalgirį" reikėtų apdovanoti Vilniuje, galėčiau pavartoti tą patį žodį, tik apie vilniečius.

Comment

Tai jau taip, kad kur kas kompleksuotesni yra vilniečiai, ar jais bent besidedantys pastebėjau iš bendravimo jų, ypač kai jie atvažiuoja į Kauną. Iš pasipūtimo vos nepažaliuoja ir apseilina visi

Comment

Parašė Linas Rodyti pranešimą
                                  Pasigavai žodį ir kaišioji jį visur. Dar suprasčiau, jei sakykim, reikėtų eiti pas Prezidentą atsiimti valstybinių apdovanojimų, bet pernai tik lietrytis sugebėjo juos gauti ir po to ši praktika buvo atšaukta. Tikrai nematau priežasčių, kodėl "Žalgirį" reikėtų apdovanoti Vilniuje, galėčiau pavartoti tą patį žodį, tik apie vilniečius.
                                  Be abejo, bus pagerbti ir Kaune. O kad Vilniuje apdovanos, tai dar geriau. Nugalėtojai priešo žemėje

Comment

Nesupratau
                                    Parašas :)

Comment

Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
                                      Tai jau taip, kad kur kas kompleksuotesni yra vilniečiai, ar jais bent besidedantys pastebėjau iš bendravimo jų, ypač kai jie atvažiuoja į Kauną. Iš pasipūtimo vos nepažaliuoja ir apseilina visi
                                      Einu apsivalyti , nes praėjusią savaite buvau Kaune, o dar neapsivaliau dėkui, kad pasakei, nežinojau, kad taip reikia reaguoti į Kauną...

Comment

LKF prezidento posto sieks trys kandidatai

Rokas Buračas, BasketNews.lt
                                        2007 gegužės mėn. 24 d.

Vladas Garastas šiemet nebus vienintelis kandidatas į Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidento postą. Su juo varžytis yra pasirengę Algis Žvaliauskas bei Darius Sarkanas. A.Žvaliauskas kol kas yra vienintelis kandidatas, padavęs paraišką dalyvauti rinkimuose. V.Garastas ir D.Sarkanas tvirtina dar turintys laiko paduoti paraiškas. Galutinis terminas – pirmadienį iki 18 valandos.

Comment

Šian per LRT žinias sakė, kad BC Kauno Atletas žada atsinaujinti, ir jei neklystu - Kauno savivaldybė juos parems 5 kartus didesne suma. Taip pat jie įvardija, kad turės naują didelį rėmėją. Kaip manote, kiek realūs tokie planai? Ir kiek iš tikro Atletas turi galimybių pasikeisti kitam sezonui?

Comment

Working...
                                          X