Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O viena mano pažįstama, su kuria tik vieną kartą ir tebendravau, buvo Pauliaus Jankūno klasiokė. Va
Taisiau> Ai dar pamiršau pasigirti, kad Dainius Šalenga yra mano kaimynės iš penkto aukšto Utenoje svainis
Taisiau 2x> "Akropolyje" esu porą kartų prasilenkę su Ramūnu Šiškausku ir be to jį matė mano buvęs kambariokas Žirmūnų "Iki"Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazO viena mano pažįstama, su kuria tik vieną kartą ir tebendravau, buvo Pauliaus Jankūno klasiokė. Va
Taisiau> Ai dar pamiršau pasigirti, kad Dainius Šalenga yra mano kaimynės iš penkto aukšto Utenoje svainis
Comment
-
Jei dar kas nezinot, tai priminsiu
Lietuvos televizija pradeda rodyti istorines krepšinio rungtynes iš savo archyvų. „Neužmirštamų rungtynių“ ciklas bus rodomas šeštadienio pavakarę visą vasarą.
Pirmoji „Neužmirštamų rungtynių“ transliacija – birželio 4 d. 17 val. Žiūrovai pamatys legendines 1987 m. SSSR krepšinio čempionato finalo rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CASK. Lietuvai pergalė šiose rungtynėse reiškė kur kas daugiau, negu paprastą sportininkų pergalę – tai buvo ir Lietuvos triumfas prieš ją pavergusią sistemą.
Antrosios lietuvių neužmirštamos rungtynės vyko 1989 m. tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos „Dinamo“. Jose po dviejų Achilo sausgyslės operacijų rungtyniavęs Arvydas Sabonis pelnė 53 taškus. Pasiekti asmeninį rekordą visų laikų geriausiam Lietuvos krepšininkui nesutrukdė ir 20-ąją minutę gauta 4-oji pražanga. Vaizdo įrašas - birželio 11d.
Žiūrovai turės galimybę pamatyti ir tai, kas vyko rungtynių užkulisiuose. Kai Lietuva 1992 m. Olimpinėse žaidynėse įveikė NVS ir iškovojo bronzos medalį, pasveikinti krepšininkų į rūbinę atėjo ir tuometis Lietuvos vadovas. Kaip Vytautą Landsbergį krepšininkai aplaistė šampanu ir kaip amerikietis Donas Nelsonas giedojo Lietuvos himną LTV žiūrovai pamatys per trečiąją „Neužmirštamų rungtynių“ transliaciją birželio 18 d.
Didžiausia lietuvių priešininkė Rusijos komanda 1995 m. Atėnuose, kai buvo sprendžiamas kelialapių į Atlantos Olimpiadą likimas, Lietuvos krepšinio aistruolių įsitikinimu, specialiai pralaimėjo grupės rungtynes, kad ketvirtfinalyje žaistų su lietuviais. Kaip Lietuva laimėjo, žiūrovai prisimins kartu su geriausiais Lietuvos krepšininkais, treneriais, krepšinio ekspertais, kurie prisiminimais dalinsis ir kitose ciklo transliacijose.
Kita istorinė Lietuvos priešininkė – Jugoslavijos rinktinė. Kaip lietuviai dėl tendencingo teisėjavimo Atėnuose vykusiame Europos čempionate paliko aikštę, kaip 15 tūkstančių graikų salėje skandavo „Lietuva“ – skandalingiausiame ir gražiausiame 1995 m. Europos čempionato finalo įraše.
Apie tai, kaip Lietuva atsirevanšavo prieš „jugus“ Sidnėjaus Olimpinėse žaidynėse, kaip Lietuva Atėnuose įveikė iš NBA žvaigždžių sudarytą JAV „svajonių komandą“, kaip po 64 metų pertraukos lietuviai tapo Europos čempionais – kitose Lietuvos televizijos „Neužmirštamų rungtynių“ transliacijose visą vasarą.
Comment
-
Parašė D-Masongaila kad zalgirio triumfo eurolygoj nerodys o gal rodys?
Comment
-
Parašė D-Masontai gal galetum pasuflruoti is kur gauti tas rungtynes gal koki psl zinai ar kiap nes laba labai noriu jas pamatyti dar karta aciu!
Comment
-
Mindaugas Katelynas - ka manot apie si zaideja ? As manau, kad ateity jis tikrai galetu tapti vienu is geriausiu, o gal ir paciu geriausiu, visu laiku LT krepsininku...
Jus tik paziurekit kaip sitas zveris deda
http://katelynas.com (galit parsisiusti jo dejimus ir t.t.) NCAA dejimu konkurso nugaletojas.
Uzsimesti nuo tritaskio ir ideti per klyna, retas nigeris gali, o cia dar baltaodis ! ir dar Lietuvis
beje, katelynas.com yra ir forumas, kuriame, jeigu as gerai supratau, jis atsakineja i eiliniu zmoniu klausimus.Westside is the best ! :jura:
Comment
Comment