Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Žalgiris ir vėl Čempionai. Visi Kauno Žalgirio Fanai!!!
    Alternative

Comment

mes cempionai

Comment

Hammer, Dar ne vakaras
        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
          Nuvylė situacija mieste apart manęs su Ž šaliku ir mano draugų, na bei darvieno 4 asmenų būrelio daugiau niekas nereiškė emocijų Atrodo, kad likę net nežiūrėjo rungtynių ir nežinojo, kad šiandien finalas
          Tikiuosi, kad sutiktu Žalgirio susirinks daug sirgalių. Nors pats atvykti galimybių neturiu.

Comment

Parašė inz1K Rodyti pranešimą
            Tikiuosi, kad sutiktu Žalgirio susirinks daug sirgalių. Nors pats atvykti galimybių neturiu.
            O kelintą kur grįžta?
            Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
            Retromobile 2007
            "Kova 1". Driftingo čempionatas
            "Foje" Gali Skambėti Kitaip
            Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
            BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
            Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
              O kelintą kur grįžta?
              Prie McDonald's. Kunigėlis minėjo, kad tikriausiai grįš apie 23h-23.30h, bet tiksliai nuspėti sunku.

Comment

Apie 11 valanda prie mcdonalds
                Alternative

Comment

Kaip norėčiau ten būti

Comment

Na spėju ir aš liksiu nenuvaręs iki Mc

Retromobile 2007

Comment

Rytas, rytas šiemet sudaužytas. Su pergale !!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Paulius, stebiu as sita foruma ilgai ir gal jau baik tu nusisneketi.... cia ne apie zalgiri ir lietuvos ryta, cia aplamai....svaigsti del kazkokiu iverciu kad neigiamu turi...jie is niekur neatsiranda.... kiek tau metu? tai gal dar pabuk sawo vietoj ir bus ramu...o ne floodink beleka, kapish? sorry bet paskaicius kaikurias zinutes neimanoma tyleti...

Comment

hammer:
                          tai, kad mažėja žiūrinčių kašę ratas, tik reiškia, kad atėjo pats laikas mūsų rinktinei kokį auksą laimėti, ir/ar Žalgiriui kokią EuroLygą
                          Tik jei alaus reklamą uždraus, tai neįsivaizduoju rinkos - Gubernija tai girą reklamuos, o švyturys neberems nieko

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                            hammer:
                            tai, kad mažėja žiūrinčių kašę ratas, tik reiškia, kad atėjo pats laikas mūsų rinktinei kokį auksą laimėti, ir/ar Žalgiriui kokią EuroLygą
                            Tik jei alaus reklamą uždraus, tai neįsivaizduoju rinkos - Gubernija tai girą reklamuos, o švyturys neberems nieko
                            Na aš vienas tų kuris ir be medalių kašės nepamirš Aišku Lietuvos auksas rudenį gali padovabnot daug įspūdingų akimirkų

Retromobile 2007

Comment

ar pastebėjot vieną dalyką - lietryčiui dar nė karto nepavyko apginti čempioų titulo

Comment

amariux:
                                LKL čempionų titulo tik man įdomu, ar nesikeis BBL finalai. Ta prasme, ar liks vienerios rungtynės, ar sugalvos ką įdomiau.
                                Man patiko, kaip per LRT sporto žinias pasakė, kad Žalgiris laimėjo, maždaug:
                                Žalgiris vos ne atsitiktinumo dėka šiandien laimėjo, ir deja neleido savo aistruoliams dar kartą ateiti į varžybas halėje)

P.S. Vilniečiai, jūs irgi galite džiaugtis - Vilniaus miesto tarybos narys - LKL čempionas

Comment

pralėkėm ir mes su bratkiu mašina šaliką iškišę nuo jankaus gatvės iki pat vaišvydavos tai žmonės kažkokie apatiški, matyt arba žinojo, kad baigtis aiški, arba jiems dzin

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                    pralėkėm ir mes su bratkiu mašina šaliką iškišę nuo jankaus gatvės iki pat vaišvydavos tai žmonės kažkokie apatiški, matyt arba žinojo, kad baigtis aiški, arba jiems dzin
                                    Reik įpūsti Kaunan daugiau Žalgirio dvasios ta prasme, jei viskas bus okay su ta arena, tai Žalgiris galės bandyti tapti didesne kauniečių pramoga. Pavyzdžiui rūpintis vaikų popamokine veiklą, ką ir dabar daro, organizuoti įvairius turnyrus, ir panašiai. Save tarp kauniečių populiarinti nes iš daug mano pažįstamų tai palyginus daug kauniečių nesidomi tuom. O ir šiaip - normalūs žmonės tokiu metu lauke nesivalkioja)

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                      Žinant, kas nutiko su Laisvės alėja Žalgiriui laimėjus Eurolygą, gal ir gerai, kad jie pernelyg nereaguoja Jau 11-a kartų laimėjom LKL, nepamenu, kad kada nors būčiau pastebėjęs ypatingą šurmuly mieste. Manau, kad LKL paprasčiausiai nėra taip vertinama. Bent jau anksčiau nebūdavo, kai Žalgiris labiau ten dominuodavo (dabar dominuoja ne vienas). Todėl tokios ypatingos reakcijos vis dar nėra.
                                      Paskutinis taisė ; 2007.05.22, 23:13.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Man kazkaip irgi nelabai iprasta matyti kazkokia euforija, del LKL titulo, kas lyg ir iprasta buvo Zalgiriui... Juo labiau po pernykscio 0:4, laimet lyg ir garbes reikalas buvo, tai 4:2 nera ispudinga. Nors aisku, pergale yra pergale. Sveikinu visus!

Comment

/\ visiškai su tavim sutinku

Comment

Working...
                                          X