Žalgiris ir vėl Čempionai. Visi Kauno Žalgirio Fanai!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
inz1K
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNuvylė situacija mieste apart manęs su Ž šaliku ir mano draugų, na bei darvieno 4 asmenų būrelio daugiau niekas nereiškė emocijų Atrodo, kad likę net nežiūrėjo rungtynių ir nežinojo, kad šiandien finalas
Comment
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąTikiuosi, kad sutiktu Žalgirio susirinks daug sirgalių. Nors pats atvykti galimybių neturiu.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
inz1K
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO kelintą kur grįžta?
Comment
-
inz1K
-
Na spėju ir aš liksiu nenuvaręs iki McMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Paulius, stebiu as sita foruma ilgai ir gal jau baik tu nusisneketi.... cia ne apie zalgiri ir lietuvos ryta, cia aplamai....svaigsti del kazkokiu iverciu kad neigiamu turi...jie is niekur neatsiranda.... kiek tau metu? tai gal dar pabuk sawo vietoj ir bus ramu...o ne floodink beleka, kapish? sorry bet paskaicius kaikurias zinutes neimanoma tyleti...
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąhammer:
tai, kad mažėja žiūrinčių kašę ratas, tik reiškia, kad atėjo pats laikas mūsų rinktinei kokį auksą laimėti, ir/ar Žalgiriui kokią EuroLygą
Tik jei alaus reklamą uždraus, tai neįsivaizduoju rinkos - Gubernija tai girą reklamuos, o švyturys neberems niekoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
amariux:
LKL čempionų titulo tik man įdomu, ar nesikeis BBL finalai. Ta prasme, ar liks vienerios rungtynės, ar sugalvos ką įdomiau.
Man patiko, kaip per LRT sporto žinias pasakė, kad Žalgiris laimėjo, maždaug:
Žalgiris vos ne atsitiktinumo dėka šiandien laimėjo, ir deja neleido savo aistruoliams dar kartą ateiti į varžybas halėje)
P.S. Vilniečiai, jūs irgi galite džiaugtis - Vilniaus miesto tarybos narys - LKL čempionas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpralėkėm ir mes su bratkiu mašina šaliką iškišę nuo jankaus gatvės iki pat vaišvydavos tai žmonės kažkokie apatiški, matyt arba žinojo, kad baigtis aiški, arba jiems dzin
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąpralėkėm ir mes su bratkiu mašina šaliką iškišę nuo jankaus gatvės iki pat vaišvydavos tai žmonės kažkokie apatiški, matyt arba žinojo, kad baigtis aiški, arba jiems dzinPaskutinis taisė Aš; 2007.05.22, 23:13.
Comment
Comment