Nuvylė situacija mieste apart manęs su Ž šaliku ir mano draugų, na bei darvieno 4 asmenų būrelio daugiau niekas nereiškė emocijų Atrodo, kad likę net nežiūrėjo rungtynių ir nežinojo, kad šiandien finalas
Tikiuosi, kad sutiktu Žalgirio susirinks daug sirgalių. Nors pats atvykti galimybių neturiu.
Paulius, stebiu as sita foruma ilgai ir gal jau baik tu nusisneketi.... cia ne apie zalgiri ir lietuvos ryta, cia aplamai....svaigsti del kazkokiu iverciu kad neigiamu turi...jie is niekur neatsiranda.... kiek tau metu? tai gal dar pabuk sawo vietoj ir bus ramu...o ne floodink beleka, kapish? sorry bet paskaicius kaikurias zinutes neimanoma tyleti...
hammer:
tai, kad mažėja žiūrinčių kašę ratas, tik reiškia, kad atėjo pats laikas mūsų rinktinei kokį auksą laimėti, ir/ar Žalgiriui kokią EuroLygą
Tik jei alaus reklamą uždraus, tai neįsivaizduoju rinkos - Gubernija tai girą reklamuos, o švyturys neberems nieko
hammer:
tai, kad mažėja žiūrinčių kašę ratas, tik reiškia, kad atėjo pats laikas mūsų rinktinei kokį auksą laimėti, ir/ar Žalgiriui kokią EuroLygą
Tik jei alaus reklamą uždraus, tai neįsivaizduoju rinkos - Gubernija tai girą reklamuos, o švyturys neberems nieko
Na aš vienas tų kuris ir be medalių kašės nepamirš Aišku Lietuvos auksas rudenį gali padovabnot daug įspūdingų akimirkų
amariux:
LKL čempionų titulo tik man įdomu, ar nesikeis BBL finalai. Ta prasme, ar liks vienerios rungtynės, ar sugalvos ką įdomiau.
Man patiko, kaip per LRT sporto žinias pasakė, kad Žalgiris laimėjo, maždaug:
Žalgiris vos ne atsitiktinumo dėka šiandien laimėjo, ir deja neleido savo aistruoliams dar kartą ateiti į varžybas halėje)
P.S. Vilniečiai, jūs irgi galite džiaugtis - Vilniaus miesto tarybos narys - LKL čempionas
pralėkėm ir mes su bratkiu mašina šaliką iškišę nuo jankaus gatvės iki pat vaišvydavos tai žmonės kažkokie apatiški, matyt arba žinojo, kad baigtis aiški, arba jiems dzin
pralėkėm ir mes su bratkiu mašina šaliką iškišę nuo jankaus gatvės iki pat vaišvydavos tai žmonės kažkokie apatiški, matyt arba žinojo, kad baigtis aiški, arba jiems dzin
Reik įpūsti Kaunan daugiau Žalgirio dvasios ta prasme, jei viskas bus okay su ta arena, tai Žalgiris galės bandyti tapti didesne kauniečių pramoga. Pavyzdžiui rūpintis vaikų popamokine veiklą, ką ir dabar daro, organizuoti įvairius turnyrus, ir panašiai. Save tarp kauniečių populiarinti nes iš daug mano pažįstamų tai palyginus daug kauniečių nesidomi tuom. O ir šiaip - normalūs žmonės tokiu metu lauke nesivalkioja)
Žinant, kas nutiko su Laisvės alėja Žalgiriui laimėjus Eurolygą, gal ir gerai, kad jie pernelyg nereaguoja Jau 11-a kartų laimėjom LKL, nepamenu, kad kada nors būčiau pastebėjęs ypatingą šurmuly mieste. Manau, kad LKL paprasčiausiai nėra taip vertinama. Bent jau anksčiau nebūdavo, kai Žalgiris labiau ten dominuodavo (dabar dominuoja ne vienas). Todėl tokios ypatingos reakcijos vis dar nėra.
Man kazkaip irgi nelabai iprasta matyti kazkokia euforija, del LKL titulo, kas lyg ir iprasta buvo Zalgiriui... Juo labiau po pernykscio 0:4, laimet lyg ir garbes reikalas buvo, tai 4:2 nera ispudinga. Nors aisku, pergale yra pergale. Sveikinu visus!
Comment