Keisti dalykai vyksta...Aš patiria orgazmą, Paulius dvesia Keistą įtaką kai kuriems tipams krepšinis daro O visus sveikinu su pergale ir žiedais, kitiems sakau - kitąmet.
Keisti dalykai vyksta...Aš patiria orgazmą, Paulius dvesia Keistą įtaką kai kuriems tipams krepšinis daro O visus sveikinu su pergale ir žieais, kitiems sakau - kitamet.
Nesikabinėk prie žodžių.
Labiausiai juokina, tie kurie dar sugeba trenerius Ryto jugais išvadinti... ne Trifunovičius kaltas buvo. Kaltas buvo žaidėjas, neuždengęs Marcelo. Ramiai priimkime pralaimėjimą. Tikiu, kad kitais metais Rytas laimės visur, kur dalyvaus.
Nesikabinėk prie žodžių.
Labiausiai juokina, tie kurie dar sugeba trenerius Ryto jugais išvadinti... ne Trifunovičius kaltas buvo. Kaltas buvo žaidėjas, neuždengęs Marcelo. Ramiai priimkime pralaimėjimą. Tikiu, kad kitais metais Rytas laimės viską, kur dalyvaus.
Turėjau omeny įžaidėją, kai prarado kamuolį lygioj vietoj
Nesikabinėk prie žodžių.
Labiausiai juokina, tie kurie dar sugeba trenerius Ryto jugais išvadinti... ne Trifunovičius kaltas buvo. Kaltas buvo žaidėjas, neuždengęs Marcelo. Ramiai priimkime pralaimėjimą. Tikiu, kad kitais metais Rytas laimės visur, kur dalyvaus.
Atrodo lyg prie tavęs vieno čia "kabinuosi". Turbūt nervas po rungtynių dar neišblėsęs...
Labiausiai juokina, tie kurie dar sugeba trenerius Ryto jugais išvadinti... ne Trifunovičius kaltas buvo. Kaltas buvo žaidėjas, neuždengęs Marcelo.
O man atrodo, kad treneris nebuvo aukščiausios klasės kaip tik. Manau Ryto žaiėjai turėjo daugiau potencialo, kuris nebuvo išnaudotas (čia mano nuomonė).
Ramiai priimkime pralaimėjimą. Tikiu, kad kitais metais Rytas laimės viską, kur dalyvaus.
Kaip skambiai pasakyta Na žiūrėsim, kaip Vilniaus komandai seksis kitą sezoną siekti tavo pažadų
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
/\ Už bet kokį atsakymą į šią žinutę gaučiau baną.
Jei diplomatiškai atsakytum, nemanau Bet jei nesugebi minčių reikšti solidžiau, tai teisingai ir pasielgei, kad neatsakei - parodo nors truputį tavo solidumo
Jei diplomatiškai atsakytum, nemanau Bet jei nesugebi minčių reikšti solidžiau, tai teisingai ir pasielgei, kad neatsakei - parodo nors truputį tavo solidumo
Deja, anot kai kurių krepšinio krepšinio megėjų (iš šio forumo), aš esu moralinis padugnė ir degradas, tad savo minčių tikrai negaliu diplomatiškai išreikšti
Jo, bukagalvių Naujųjų Lietuvių daina čia labai tinka Tavo mėgstamiausia?
Pati megstamiausia
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Deja, anot kai kurių krepšinio krepšinio megėjų (iš šio forumo), aš esu moralinis padugnė ir degradas, tad savo minčių tikrai negaliu diplomatiškai išreikšti
Comment