Pastebėjau, kad žaidžiant su rytu būna tokių įdomių epizodų, kai anie apsikabina Pvz T ranką, o kai tas ją ištiesia, taip rytinius nustumdamas,o tie vaizdingai griūna - žiūrovai švilpia, ir prašo T pražangos
Tanokos minusas tas, kad jį galima įaudrinti lengvai.
Tanoka pernelyg savąjį ego rodo. Suprantu, kad siutina kai kurie epizodai ir kad labai norisi nugalėt. Bet vaikiškai elgiantis to padaryt tikrai nepavyks O ir perdėtai grubiai kovai aš taip pat nepritariu.
Va, Gecevičius šiandien šaunuolis, įspūdingai žaidžia. Gaila, deja tai priešininkas
man prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
Kapinės būna savivaldybių, o ne valstybės nuosavybė O Rubiconas ją gavo iš miesto, kuris gavo iš valstybės. Tai įrodymas, kad čia neseniai nebuvo kapinių(kapinių žemė priklauso savovaldybėms.). Tolesnės praeities neprisimenu. Nes Vilnius seniau buvo tik Lenkijos arba Rusijos arba Vokietijos teritorijoje Dėl panašių priežasčių ir Latvijoje ibei Estijoje gražaus krepšinio ne per daugiausiai.
man prašyčiau keletą įrodymų, kad siemenso dežė nėra pastatyta ant kokių nors kapinių ir joje galimas gražus krepšinis, nors 1 įrodymą prašyčiau.
Taip, daktare - pikti duchai dėl visko kalti
Beje, beveik visa pramogų parko teritorija yra Neries senvagė pilna prūdų, pelkių ir kito "š". Iki Rubikono, tą teritoriją galima buvo lygint nebent su Čepkelių raistu.
eilinį kartą - klampu, negražu, daug pramestų metimų, daug klaidų ir dar daug visokio kitokio broko.... Aišku vėl vienas kažkoks neaiškus žaidėjas neuždengtas, ir tuo viskas pasakyta... Ir dar - neisivaizduoju ar esama dar pasaulyje šlykštesnių parsidavėlių už kunigeli
Amariux:
įtariu, kai rungtynės vyksta Kaune - Tu būni halėj?
Mat aš pastebėjau kitokį faktą - kungėlis serga arba už tuos, kurie žaidžia namuose, arba už tuos, kurie laimi. Kol kas abi komandos laimėdavo namuose, tai niekaip nesuprantu, kuri priežastis tikra.
amariux, raminkis...itariu alaus per daug jau padares
aikštelėj per rungtynes, kovos įkaršty visko pasitaiko...o labai kažkokio Kunigėlio šaliskumo aš irgi neį-velgiu...
dedu ranką prie širdies - negėriau
O jei rimtai, tai antras rungtynes Kaune žiūrėjau per TV, ir kunigelio komentavimas kėlė pasibjaurėjimą. Tik Žalgiris turi 15 taškų, taip kunigėlis kaip žemes pardavęs burba sau po nosim. Tik lietrytis prisiveja - kunigėlis kaip naujai gimęs žmogus. Apie šiandieną nešnekėsiu - pasak kunigėlio lietrytis Žalgirio gynubą pastoviai daužo į šipulius, o Žalgiriui "vėl pavyksta šiaip ne taip pelnyti taškus" Bet pikčiausia yra tai, kad šitas perbėgėlis buvo visai kitoks - paklausius jo seną komentavimą, net gerą širdžiai. Jis tikras parsidavėlis
Paskutinis taisė aMariux; 2007.05.14, 21:36.
Priežastis: gramatika
Comment