Parašė Paulius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠiauliai ne Lietuvos komanda? Kiek žinau su latviais lošė, tai kas čia gero, kad laimėjo latviai o ne Šiauliai?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSveikinu kauniečius su garbinga antra vieta!
Šiaip, nelabai supratau, kas atsitiko "Žalgiriui", atrodo, treneris "nepaveža"...
"Rytas" atrodė labai solidžiai ir su tuo sveikinu visus vilniečius bei "Ryto" fanus iš visos Lietuvos!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Mačiulis juokingai atrodė, kai stovėjo už nugaros metantiems baudas ir kažką burbėjo.
Sveikinu ir aš su gražia Lietuvos Ryto pergaleParašas :)
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąIr kas gi prasosi temos uzrakinimo... nepradek cia kelt aistru be reikalo. labai jau ciniskai elgiesi
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą???Parašė oranger Rodyti pranešimąSveikinu kauniečius su garbinga antra vieta!
Šiaip, nelabai supratau, kas atsitiko "Žalgiriui", atrodo, treneris "nepaveža"...
"Rytas" atrodė labai solidžiai ir su tuo sveikinu visus vilniečius bei "Ryto" fanus iš visos Lietuvos!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą!!!
NesupratauParašas :)
Comment
-
Sveikinu Rytą su pergale...Didžiuojuosi Žalgiriu, visgi parodė charakterį...
Nepatiko Šležo, Nielseno ir Popovičiaus žaidimas...šlykščios serbiško žaidimo apraiškos (simuliuoti kiekvieną prisilietimą kaip pražanga ir "juodas" nešvarus paslėptas žadimas )...Bei Tanoka vėl su savo nervais kniso žaidimą... Žodžiu nusivylęs, bet ir didžiuojuosi!
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAnd sir Oranger, don't tease anybody - and You will not suffer from nerves no more!
Monthy Pyton
Ką gi turiu pasakyti, ponai? Atsiprašau, kad "Žalgiris" pralaimėjo. Tai buvo ne mano valioje...
Comment
-
che...kalbant apie Žalgirį ir BBL, tai mano posakis tinka kaip niekur kitur. Nepatekimas į finalą būtų vertinamas išvis kaip tragedija tiek Žalgiriui, tiek Rytui...ir vieninelės tikros ir rimtos rungtynės buvo finalas. Tai įrodo ir pusfinaliai... Todėl antrą vietą vertinti kaip laimėjimą...na,ne tas atvejis
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ Nesu super duper aršus Žlagirio ar krepšinio maniakas...Bet ši frazė net mane suerzino, cituoju: "Sveikinu kauniečius su garbinga antra vieta!" ... Tai nelabai santūrus poelgis ... Ir čia nieko dėta tavo/ne tavo valia dėl Žalgirio pralaimėjimo.
Comment
-
tie žasinai su žaliom maikėm galvojo, kad laimės lengvai kaip ir prieš šiaulius... visgi užmiršo, kad rytas kažkiek stipresnis ir nieko nedarant jie primes + 20 akių... negana to dar ir po pertraukos žalieji sm****si aikštelėje, kol galų gale suprato, kad lošia finale ir jau artėja į pabaigą 3 kėlinys, o švieslentėje -23... būtų minute anksčiau susigriebę žalčiukai, būtų dar turbūt ir taurę pasiėmę, bet matyt jie labai "dosnūs", tiesiog norėjo pagasdint rytą ir tiek... gerai, kad bent LKL finalai susidės iš serijos rungtynių, bet tikiuosi, kad daugiau tokių miego rungtynių nebepamatysiu šitam sezone!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimątie žasinai su žaliom maikėm galvojo, kad laimės lengvai kaip ir prieš šiaulius... visgi užmiršo, kad rytas kažkiek stipresnis ir nieko nedarant jie primes + 20 akių... negana to dar ir po pertraukos žalieji sm****si aikštelėje, kol galų gale suprato, kad lošia finale ir jau artėja į pabaigą 3 kėlinys, o švieslentėje -23... būtų minute anksčiau susigriebę žalčiukai, būtų dar turbūt ir taurę pasiėmę, bet matyt jie labai "dosnūs", tiesiog norėjo pagasdint rytą ir tiek... gerai, kad bent LKL finalai susidės iš serijos rungtynių, bet tikiuosi, kad daugiau tokių miego rungtynių nebepamatysiu šitam sezone!
Comment
Comment