O as zinote deja uz ta pati tuo paciu neatsakysiu ir palaikysiu zalgiri, nors kokie jo fanai butu keisti, o jo administratoriai buki.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąKai rinktine zais tai gal robke, siskauskas, lukauskis, delininkaitis ir pan nebus rinktine jums, nes yra zaide, zaidzia Ryte?
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąKai rinktine zais tai gal robke, siskauskas, lukauskis, delininkaitis ir pan nebus rinktine jums, nes yra zaide, zaidzia Ryte?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąLukauskis? Į rinktinę?
Šiemet tai vargu ar pretenduos, bet ateity visko gali būtiParašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąTai spęsime ne mes, tai spręs treneriai
Šiemet tai vargu ar pretenduos, bet ateity visko gali būti
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąVisu grazumu kauno fanai prasiskleidePaskutinis taisė Aš; 2007.03.22, 17:31.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnusiimk rožinius akiniusTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąDarai klaidą apibendrindamas. Lygiai tokią pačią, kaip ir kai kurie Žalgirio fanai kalbėdami apie jus Yra ir Žalgirio fanų, kurie L.Rytą palaikys, nors tikėjausi kad jų bus daugiau. Mane taip pat siutina kai kurie pareiškimai iš jūsų komandos vadovybės, pagrindinio rėmėjo ar oficialaus sirgalių puslapio pusės, todėl iš dalies tuos Žalgirio fanus suprantu. Yra ir L.Ryto fanų, kurie nepalaikytų Žalgirio analogiškoje situacijoje. Tad nekalbėkim apibendrintai, nes tai netinka, bet kuriuo atveju. Norint kritikuot galima tai daryt apie konkrečius asmenis ar bent jau susiaurint aptariamų asmenų ratą.
Apibendrinimas gali but but netikes, jei imama per maza aibe nariu. Siuo atveju kalbant tik apie "labai fanus" verta prisiminti, kaip hale elgiasi kai Rytas paraleliai vykstanciame mace kam pralaimi ir sales balsas demonstratyviai tai pranesa. Apibendrinimas gana pakankamas matyt ka tikrieji sirgaliai apie reikala galvoja.
Ir liudna, ir keista.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ šiuo atveju aš įžvelgiu tik pačio erezijas, kad visi ryto fanai išsidažys veidelius žaliai baltai ir nuoširdžiai sirgs už Žalgirį. didesnio absurdo nesu girdėjęs
Prie ko cia tie isdazyti zandai. Pats sugalvojai ir ta sugalvojima pirmasyk isgirdai. Uztenka bent prie teliko sedet, gurksnojant alu nerimaut, jog laimes lietuviska komanda.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
/\ nu čia vaizdingai pasakiau reta dalis tik rytfanių serga už Žalgirį, patikėk. internetinis kontingentas turbūt išvis tik vienetai ,kurie pasisako už Žalgirį, nors yra ryto fanai. ir aš tikrai nesmerkiu tų rytfanių, kurie serga prieš Žalgirį - tiesiog taip jau yra. man svarbiausia vasarą, kad kai jankūnas ar kalnietis, ar brolis temps ar tempė per kai kurias rungtynes LT rinktinę, ryto fanai nuoširdžiai (tikiuosi) tuo džiaugėsi.
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąMinetoji teorija apie apibendrinima veda i niekur, nes iseina apibendrinimas nuomones nera imanomas, zinant, kad vienas ar du kad ir is milijono bus kitos nuomones.
Apibendrinimas gali but but netikes, jei imama per maza aibe nariu.
Jei nenori kalbėt konkrečiai, tada po kiekvieno kaltinančio savo pranešimo parašyk "išskyrus Aš", taip pat duosiu kai kurių savo draugų ir giminaičių sąrašus, kuriuos turėsi pridėti.
Siuo atveju kalbant tik apie "labai fanus" verta prisiminti, kaip hale elgiasi kai Rytas paraleliai vykstanciame mace kam pralaimi ir sales balsas demonstratyviai tai pranesa. Apibendrinimas gana pakankamas matyt ka tikrieji sirgaliai apie reikala galvoja.
Ir liudna, ir keista.
Comment
Comment