Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Rodyti pranešimą
    Aš citavau torio keletą sakinių ir sakiau, kad tai, kas juose parašyta, man atrodo protinga. Turbūt mane ne taip supratai tai rašydamas, bet niekis, pasitaiko

Turėjau omenyje būtent šiuos du sakinius:

Manau, kad jie ir taip yra pakankamai "gryni", o siūlymas tiesiog palaikyti savo komandas nesiveliant į "informacinius karus" man atrodo ganėtinai protingas. Štai tau atsakymai
    Parašas :)

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      Prastai esi informuotas apie EL taisykles. LR galetu patekti i EL tik laimejes ULEB taure.
      Nesu. Jei Realas gautų 2 kelialapius (ACB ir Uleb lygose), jis galėtų pasinaudoti tik vienu. Rytui, užėmusiam antrą vietą atitektų kelialapis. Jau buvo toks atvejis ULEB taurėje

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
        Nesu. Jei Realas gautų 2 kelialapius (ACB ir Uleb lygose), jis galėtų pasinaudoti tik vienu. Rytui, užėmusiam antrą vietą atitektų kelialapis. Jau buvo toks atvejis ULEB taurėje
        gyveni vaikiškomis svajonėmis, smagu....

Comment

gyveni vaikiškomis svajonėmis, smagu....
          Perversk pastarųjų metų ULEB ir EL dalyvių sąrašus ir pats pamatysi. Man atrodo KRKA kažkada gavo tokią teisę. Be preteksto nevaryk.

Comment

Berniuk, Lietuva turi 1 vietą 3 metams. Tokia kvota. Viskas.

Comment

Ir kaip tu nesupranti? Žalgiris tą vietą turi. Jis nejudinamas. Jei Realas laimi ACB ir ULEB, jis pasinaudoja ACB kelialapiu. Reiškia ULEB kelialapis laisvas, nes kam reikalingi Realui 2 kelialapiai? Reiškia Rytas patenka į EL kaip ULEB antrosios vietos laimėtojas, nes pirmosios vietos laimėtojas pasinaudoja kitos lygos suteiktu kelialapiu. Kitais metais būtų EL 2 Lietuvos komandos.
              Aišku?

Comment

Tu kažkoks įdomesnis,
                Visai gi neseniai EL vienu metu žaidė ir Žalgiris, ir Lietrytis, Ar tu toks jaunas ar tik nuo šio sezono pradėjai domėtis krepšiniu? Juk ir tada Lietuvai nebuvo skirtos 2 vietos, o tik viena

Comment

Parašė Svecias Rodyti pranešimą
                  Tu kažkoks įdomesnis,
                  Visai gi neseniai EL vienu metu žaidė ir Žalgiris, ir Lietrytis, Ar tu toks jaunas ar tik nuo šio sezono pradėjai domėtis krepšiniu? Juk ir tada Lietuvai nebuvo skirtos 2 vietos, o tik viena
                  Matai, jei domėtumeisi ne tik ULEB, bet ir EL, tai sužinotum, kad tada LR žaidė tik todėl, kad laimėjo ULEB taurę. Jis būtų išlikės EL tik tokiu atveju, jei būtų laimėjęs ir EL, bet kadangi jis to nepadarė, tai vėl grįžo į ULEB, o Žalgiris, pagal 3 metų rezultatus aplenkė LR ir gavo 3 metų teisę žaisti EL, kur Lietuva turi tik 1 kvotą.

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                    Ir kaip tu nesupranti? Žalgiris tą vietą turi. Jis nejudinamas. Jei Realas laimi ACB ir ULEB, jis pasinaudoja ACB kelialapiu. Reiškia ULEB kelialapis laisvas, nes kam reikalingi Realui 2 kelialapiai? Reiškia Rytas patenka į EL kaip ULEB antrosios vietos laimėtojas, nes pirmosios vietos laimėtojas pasinaudoja kitos lygos suteiktu kelialapiu. Kitais metais būtų EL 2 Lietuvos komandos.
                    Aišku?
                    Čia tu pats taip sumastei ar radai oficialiose EL tvarkose?

Comment

Matai, jei domėtumeisi ne tik ULEB, bet ir EL, tai sužinotum, kad tada LR žaidė tik todėl, kad laimėjo ULEB taurę. Jis būtų išlikės EL tik tokiu atveju, jei būtų laimėjęs ir EL, bet kadangi jis to nepadarė, tai vėl grįžo į ULEB, o Žalgiris, pagal 3 metų rezultatus aplenkė LR ir gavo 3 metų teisę žaisti EL, kur Lietuva turi tik 1 kvotą.
                      Aš tą ir sakau, tai kodėl, tavo manymu, Lrytas negalėtų žaisti kitą sezoną EL, jei jam pavyktų iškovoti tą ULEB taurę?

Comment

Aš tą ir sakau, tai kodėl, tavo manymu, Lrytas negalėtų žaisti kitą sezoną EL, jei jam pavyktų iškovoti tą ULEB taurę?
                        Vėlgi, neatidžiai skaitai. Jis ir turi vienintelį šansą dalyvauti EL tiktai tokiu atveju, jei laimi ULEB, ką aš ir rašiau.

Comment

Tai tuomet jei pats tai supranti, tai kam rašai

Taip atrodo tave paklausius, kad net Lietryčiui laimėjus ULEB ar Realui patekus per savo šalies čempionatą, Lietryčiui kelią užkirs Lietuvai skirta 1 vietos KVOTA? Ar čia dėl antipatijų Vilniaus komandai ar čia nenoras pripažinti, kad Lietuvoje yra daugiau nei 1 komanda, galinti žaisti EL?

Comment

mes uz ryta, gera pergale

Comment

Tai tuomet jei pats tai supranti, tai kam rašai

Taip atrodo tave paklausius, kad net Lietryčiui laimėjus ULEB ar Realui patekus per savo šalies čempionatą, Lietryčiui kelią užkirs Lietuvai skirta 1 vietos KVOTA? Ar čia dėl antipatijų Vilniaus komandai ar čia nenoras pripažinti, kad Lietuvoje yra daugiau nei 1 komanda, galinti žaisti EL?
                              Kvota yra kvota ir ji lygi 1-netui. O ULEB taurė jau būtų išimties tvarka skirta papildoma vieta.

Comment

...tokiu atveju laimejimas ULEB Cup net nepadėtų
                                o šiaip kazkas panašaus gali susiklostyti kaip Paulius rašo...tik aš dabar nežinau kokia ten situacija tiksliai tai labai nereksiu. Nes Ispanijoj yra vietos laimimos lygoj pagal vietas. Real'ui laimėjus vietą ir pagal čempionatą,ir laimėjus ULEB Cup...atsiranda laisva skyle....kauria kažkam reikia atiduot. Logiška,kad tai būtų ULEB Cup finalininkas....

Comment

Kvota yra kvota ir ji lygi 1-netui. O ULEB taurė jau būtų išimties tvarka skirta papildoma vieta.
                                  Liutass jokia cia ne isimties tvarka. Yra tokios taisykles kad komanda laimejusi uleb'a gauna kelelapi i Eurolyga. Taip pat yra taisykle, kad jeigu komanda laimejusi uleb'a atsisako arba del kitokiu priezasciu negali pasinaudoti teise kitais metais zaisti eurolygoj tai tas kelelapis atitenka antros vietos laimetojui. Jei as neklystu yra buve tokiu atveju kad laimetojas atsisako zaisti eurolygoj del finansiniu problemu.
                                  Tu rasydamas maisai keleta skirtingu dalyku. Yra komandos turincios individualias sutartis su eurolyga (Kaip ir zalgiris) yra kai sutartis turi saliu federacijos del tam tikro komandu skaiciau galimo deleguoti i eurolyga (siuo atveju dazniausiai tai priklauso nuo kiekvienu metu nacionaliniu pirmenybiu rezultatu) ir taip pat trecias kelias yra butent Uleb' taure.
                                  Mano galerijos:
                                  Flickr'e

Comment

Nebūtinai ULEB finalininkui turi atiduoti.

Comment

šiaip gali būti ir taip, kad netyčia 5 ispanų komandą tada prakištų į EL. juk taip tikrai yra buvę

Comment

ir dar naujienų

Iki kovo 13 dienos 16 valandos jau surinkta 9000 litų. Neįskaičiuota suma, surinkta SMS žinutėmis.

Comment

visų nuostatų aš nežinau,todėl kam atitektų vieta EL susiklosčius tokiai situacijai nesiryžtu prognozuot Ir išvis,jei to nenumato nuostatai...nors man kažkodėl dabar mintyse šmėkščioja,jog ULEB Cup laimėtojui atsisakius arba laimėjus vietą EL pagal čempionato kvotas, vieta EL atitenka ULEB Cup finalininkui...nors visų pirma reiktų pasitikrint nuostatus. Ir antra Rytui bent patekt į finalą kartu su Realu O poto,jau žiūrėt kas kaip...
                                          O bendrai tai jei reiks, ULEB nuspres kam žaist : ispanų 5 komandai,ar finalininkui,ar dar kam ...nuo mūsų nieks nepriklausys

Comment

Working...
                                          X