Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

šaunuolis mantai, derkis kiek tik nori, man tavo pasisakymai 0 sveikų. jeigu nemoki skaityti ir viską supranti savaip, tai jau čia ne mano bėdos. šįkart dar pasikartosiu, dėl tavęs net ir paryškinsiu - geriausiu atveju, gali nebent koks uleb'as įsikišt. juk ir parašiau, kad galbūt, nes trevizas yra stiprus ulebo narys ir gal nenorės uleb vadovybė prarasti partnerio, tik tiek. juk parašiau žodį GERIAUSIU ATVEJU! oj jūs interpretatoriai... bile tik kad pastumt gražia forma staigiai akimis permetus, ką parašiau, nors nieko ten, verto aršios kritikos nėra. ir prie ko čia skiedalai tai išvis man neaišku. kaip ir sakiau - kai kuriems darosi svarbu pasijuokt iš mano komentarų. prašau, man negaila, bet kai bandoma pūst burbulą ten, kur nereikia, tai jau atsiprašau...

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
      šaunuolis mantai, derkis kiek tik nori, man tavo pasisakymai 0 sveikų. jeigu nemoki skaityti ir viską supranti savaip, tai jau čia ne mano bėdos. šįkart dar pasikartosiu, dėl tavęs net ir paryškinsiu - geriausiu atveju, gali nebent koks uleb'as įsikišt. juk ir parašiau, kad galbūt, nes trevizas yra stiprus ulebo narys ir gal nenorės uleb vadovybė prarasti partnerio, tik tiek. juk parašiau žodį GERIAUSIU ATVEJU! oj jūs interpretatoriai... bile tik kad pastumt gražia forma staigiai akimis permetus, ką parašiau, nors nieko ten, verto aršios kritikos nėra. ir prie ko čia skiedalai tai išvis man neaišku. kaip ir sakiau - kai kuriems darosi svarbu pasijuokt iš mano komentarų. prašau, man negaila, bet kai bandoma pūst burbulą ten, kur nereikia, tai jau atsiprašau...
      Kad sunku suprast tą tavo emocijų srautą ir ką tu kartais nori parašyt.
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

nu bet neteisingai užsipuolei mane dėl to ulebo, juk tikrai aiškiai parašiau, kad GALBŪT įsikištų, o ne BŪTINAI įsikiš ir padarys tvarką Bertomeu.

Comment

nu bet neteisingai užsipuolei mane dėl to ulebo, juk tikrai aiškiai parašiau, kad GALBŪT įsikištų, o ne BŪTINAI įsikiš ir padarys tvarką Bertomeu.
          Man dėl „bet čia Lietuva, čia lietūs lyja“ labiau pasirodė, kad tu ULEB'ą nori užsiundyt ant tų piktų dėdžių, kurie nubaudė „Žalgirį“.
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

/\ tikrai ne. tiesiog sakau, kad čia Lietuva, nes tik pas mus tokie dalykai gali vykti. italija rimta išsivysčiusi šalis, todėl be jokio gailesčio baudžia visus - ar tai būtų bennetonas kašėje, ar juventus futbole. galvos lekia aukščiausiuose sluoksniuose, o pas mus rimkus tik pirsnoja apie visokius reglamentus, nuostatus... todėl ir sakau, kad čia Lietuva, mums dar iki normalaus lygio visose srityse - šiuo konkrečiu atveju - sporte - dar toli plaukt. nesakau, kad nepasieksim mes to lygio, bet dabar tai gilioj duobėj sėdim, palyginus su stipriomis valstybėmis. ten dvigubi standartai nėra taikomi. ir Žalgiris čia visai ne prie ko, baudą gavom pagal nuopelnus taip sakant, prilijom alum halę, tai dabar ir renkam baudą nesiskųsdami. bet man pyktis ima, kai kito klubo fanai iš mūsų šaiposi už tai, kad taisom savo padarytą klaidą. todėl ir sakau, kad reikia pirma savo kiemą apsižiūrėti, nes kaip minėjau, tokioje italijoje, rytas būtų labai stipriai nubaustas už netinkamą žaidėjų registravimą. o dabar - dvigubi standartai...

Comment

/\ tikrai ne. tiesiog sakau, kad čia Lietuva, nes tik pas mus tokie dalykai gali vykti. italija rimta išsivysčiusi šalis, todėl be jokio gailesčio baudžia visus - ar tai būtų bennetonas kašėje, ar juventus futbole. galvos lekia aukščiausiuose sluoksniuose, o pas mus rimkus tik pirsnoja apie visokius reglamentus, nuostatus... todėl ir sakau, kad čia Lietuva, mums dar iki normalaus lygio visose srityse - šiuo konkrečiu atveju - sporte - dar toli plaukt. nesakau, kad nepasieksim mes to lygio, bet dabar tai gilioj duobėj sėdim, palyginus su stipriomis valstybėmis. ten dvigubi standartai nėra taikomi. ir Žalgiris čia visai ne prie ko, baudą gavom pagal nuopelnus taip sakant, prilijom alum halę, tai dabar ir renkam baudą nesiskųsdami. bet man pyktis ima, kai kito klubo fanai iš mūsų šaiposi už tai, kad taisom savo padarytą klaidą. todėl ir sakau, kad reikia pirma savo kiemą apsižiūrėti, nes kaip minėjau, tokioje italijoje, rytas būtų labai stipriai nubaustas už netinkamą žaidėjų registravimą. o dabar - dvigubi standartai...
              Taigi, jau Italija tik ir yra rimta ir išsivysčiusi valstybė Ir šiaip toks vaizdas, kad tu siūlai už pavogtą saldainį pirštus kapot, nes neva taip daroma labiau išsivysčiusiose valstybėse
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

""Žalgirio" fanai jau surinko daugiau nei 5000 litų"

BasketNews.lt
                2007 kovo mėn. 9 d. 08:15

Kauno „Žalgirio“ fanų klubo „Žalioji mirtis“ akcija, kurios metu ištikimiausi šios komandos gerbėjai ragina visus susivienyti ir padėti „Žalgiriui“ padengti Baltijos krepšinio lygos skirtą 10 tūkstančių eurų baudą, susilaukė nemenko susidomėjimo.

Kovo 3 dieną Sporto halėje vykusios rungtynės tarp „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ dėl žiūrovų veiksmų buvo nutrauktos, o Kauno klubui skirta 34,5 tūkst. litų bauda. „Žalgirio“ fanai nusprendė padengti baudą ir su šūkiu „Juk „Žalgiris“ – visos Lietuvos komanda“ renka pinigus.

„Žalioji mirtis“ klubo prezidentas Ričardas Petrauskas pasidžiaugė, kad „Žalgiris turi tiek daug gerbėjų, ir sakė, jog fanų iniciatyva atidaryta sąskaita, iš kurios visi pinigai bus pervesti „Žalgiriui", jau pasipildė 5517 litų.

Prie Kauno komandos fanų įvairiomis akcijomis prisijungė ir keli „Žalgirio“ rėmėjai.
                http://www.delfi.lt/

Pabrauktas faktas užfiksuotas vakar 17h.

Viliuosi, kad šis straipsnis nutrauks jūsų ginčą, sukurtą iš nieko
                Paskutinis taisė ; 2007.03.09, 15:28.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

italija už Lietuvą stovi aukščiau, manau, čia nereiktų dėl to ginčytis. toliau - palyginimas situacijos su saldainiu, manau, nelabai tinkamas, nes jeigu norime kilti tobulėjimo laiptais aukštyn, dvigubų standartų nereiktų taikyti. pridarė fanai nesamonių, pagal reglamentą gavo baudą ir viskas. bet va nusižengė rytas nuostatams, prasidėjo visokios rimkaus klajonės, teisinimaisi ir pan... todėl ir sakau, kad labai negražu yra juoktis ir šaipytis iš kitų, kai savam kieme prikakota

Comment

"R.Štelmaheris: koviniuose filmuose dar nesifilmuoju"

- Ar pirmą kartą matėte tokį chaosą aikštelėje, koks buvo Kaune?

- Negaliu sakyti, kad pirmą kartą. Tik skardines aikštelėje mačiau pirmą kartą, nes kitose šalyse jų neleidžia įsinešti. Manau, kad atsakomybę už įvykį turėtų prisiimti sporto halės administracija ir Baltijos krepšinio lyga.

Kitose arenose sirgaliai dažnai mėto monetas ar smulkius daiktus. Mano karjeroje buvo atvejų, kai išeidavome iš aikštelės, o aistroms nurimus grįždavome ir pabaigdavome dvikovą. Pirmą kartą rungtynės buvo nutrauktos. Nemanau, kad likusios kelios minutės būtų turėjusios lemiamos įtakos, tačiau keista nesužaisti rungtynių iki galo.

- Dvikovoje su Tanoka Beardu parodėte kovinius sugebėjimus, gal prijaučiate koviniam sportui?

- Aikštelėje tvyrojo labai didelės aistros ir emocijos. Manau, kad mano susidūrimas su Tanoka buvo eilinė žaidybinė situacija ir tiek. Visada kai "Žalgiris" žaidžia su "Lietuvos rytu", vyksta principinė dvikova ne tik tarp sirgalių, bet ir tarp žaidėjų, prie reikėtų priprasti ir viską suprasti. Be to, koviniuose filmuose dar nesifilmuoju (juokiasi) ir Jackie Chanas nėra mėgstamiausias mano aktorius.

- Po dar kelių savaičių laukia dvikova su "Žalgiriu". Kokio sutikimo laukiate Kauno halėje?

- Kaip minėjau, kiekvienos rungtynės tarp "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto" yra intriguojančios bei svarbios. Tai yra lietuviški principai. Sunku įsivaizduoti ramias ir neįdomias rungtynes. Man Lietuvos grandų dvikova primena aukščiausio lygio rungtynes Ispanijoje, kai Madrido "Real" klubas žaidžia su Barselonos "Winterthur FCB" komanda. Prieš rungtynes su kauniečiais, niekam nereikia jokių papildomų nuteikinėjimų ar motyvacijos, visi trokšta tik vieno – pergalės.
                    Visas interviu čia: http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12450127

Paskutinis atsakymas net labai teisingas Karas, o ne sportas.
                    Paskutinis taisė ; 2007.03.09, 15:50.
                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Vilniaus "Lietuvos ryto" stovykloje - skaudi nelaimė. Dar tebevykstančiose LKL čempionato rungtynėse su Marijampolės "Sūduva" galimai labai sunkią traumą patyrė ekipos legionierius ir vienas lyderių Kareemas Rushas.
                      26 metų snaiperis, atakuodamas iš po krepšio varžovų apsuptyje, nesėkmingai nukrito ant nugaros ir suriko iš skausmo. Aikštelę krepšininkas paliko tik su medikų pagalba.
                      ...

Comment

...

Džiaukis, džiaukis, daktarėli.

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą

man atrodo, kažkas čia baigia prisiprašyt guzą į kaktą

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą

Kitą kartą pamąstyk prieš rašydamas, o ne po to.
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Ar mane viena paulius nerviskai veikia? :\

http://lrytas.lt/?id=11734539551172432027&view=4 -- yra foto kaip isnesa rusha
                              Paskutinis taisė Vilius; 2007.03.09, 18:12.
                              I love INNUENDO!

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                ""Žalgirio" fanai jau surinko daugiau nei 5000 litų"

http://www.delfi.lt/

Pabrauktas faktas užfiksuotas vakar 17h.

Viliuosi, kad šis straipsnis nutrauks jūsų ginčą, sukurtą iš nieko
                                Prie paramos ir aš truputuką prisidėjau

Comment

"K.Rusho sveikata gerėja"
                                  http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12460616

<..>
                                  Atlikus medicininius tyrimus paaiškėjo, jog vilniečių vienam lyderiui pavyko išvengti rimtesnių sužalojimų - lūžių.
                                  <...>
                                  Amerikiečiui stipriai sutrenktas dubuo. Gydytojų teigimu, K.Rushas negalės sportuoti iki 3 savaičių.
                                  <...>
                                  Viskas tvarkoj
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Iki kovo 10 dienos 12 valandos jau surinkta 7289 litai.

Dėmesio, į tą pačią sąskaitą jau galima pervesti ir JAV dolerius.
                                    neblogai kai prisidės sms tai bus visai gerai

Comment

Prisidėjau ir aš 20 Lt.
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nejau jus neturit idomesniu interesu uz krepsini?

Comment

tu to intereso, jonai, niekada nesuprasi taip, kaip supranta lietuvis Žalgirio gerbėjas nors čia nieko blogo - kiekvienam savo

Comment

Working...
                                          X