Parašė pauliaK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPalyginus su tuo kas vyksta kaikuriose kitose šalyse, tai mums dar reiktų pasitempti. Bent kolkas krepšininkų autobusų nelydi policija ir nesaugo apsauginiai.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąPabandykit įsivaizduoti tą patį Siemens arenoje. Nežinau kaip jūs, bet aš neįsivaizduoju. Išvadas darykitės patys.
Ir aš pasikartosiu, visi tie moraliniai pamokslai yra š*** malimas. Pasižiūrėk į Ryto fanus atidžiau kai jie pusnuogiai kaip laukiniai šūkauja savo skanduotes. Tau tai neatrodo labiau gyvuliška nė žmoniška? Sutinku, Žalgirio sirgalių tokių taip pat galima rasti ir Žalgirio fanai taip pat dažnai negražiai atsiliepia teisėjų pusėn (necituosiu). Matei kokia buvo padėtis iš žaidėjų pusės, matei kiek buvo emocijų rungtynių metu. Ir esant kulminacijai teisėjai ją pakurstė, kaip daugumai pasirodė, abejotinais sprendimais. Čia kaip valstybėje, kai žmonių negirdi jie streikuoja, kai to neužtenka eina tolyn, kol turi daryti kažką tokio, kas atkreipia dėmesį ir priverčia išgirsti. Taip ir čia. Tu kažkuo kaltini Kauną. Tuomet turbūt ir daugumos, na, pavyzdžiui Didžiosios Britanijos, miestų žmonės yra visiškai morališkai žlugę (jei reikės to įrodymų rasi ir pats)? Italija? Ispanija? Portugalija? Graikija? (temperamentingosios šalys). Aha amerikiečius galėtum vadint tikrais intelektualais, nes jie į krepšinį ateina pavalgyt arba kaip į kino teatrą. Lietuvoj krepšinis religija, o krepšinio sostinėj daug šios religijos fanatikų (tam tikra prasme), ala džihadas islame Aš sakau, kad viską čia lemia meilė komandai, aistra krepšiniui ir jo svarba miestui. Ir gana to moralinio š***, kaip manai?
Miestas, kuriame nusikaltimų kiekis (100 000 gyventojų) pusantro karto viršija Kauno, aiškina mums apie moralę (Vilnius). Pakankamai akivaizdus šio miesto "šviesulių" nusistatymas Kauno atžvilgiu pasireiškiantis visuose be išimties forumuose. Na, o tam pritariančių ir nepritariančių visada atsiras.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.04, 00:42.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąTiesiog puikios rungtynės buvo, sėdėjau ir suspaudęs kumščius mėgavaus iki patys žinot ko... Bet kai prasidėjo tas chaosas, pranešėjo tramdomi BARBARAI tik įsisiautėjo ir skardinėmis bei visokiomis kitomis šiukšlėmis, tikrąja to žodžio prasme, ėmė lyti, norom nenorom, galvoje ėmė suktis mintys ir klausimai, kokie, pogalais, kaimiečiai ten susirinko?..
Būtų mano valia, tai "Žalgiris" bent jau kokį mėnesiuką pažaistų namie be žiūrovų. Negalima toleruot tokio barbariško elgesio. Baudos ir panašios represijos klubui, tiem laukiniam mažiausiai rūpi, jau kitose rungtynėse sėdės ir lauks progos paleist visą turimą inventorių į aištę, gal dar ir akmenų iš lauko pasirinks, pasiruoš geriau... Apskritai, iš minios triumfo buvo labai panašu, kad jiems tai buvo geriau už bet kokią pergalę, tikiuosiu, kad to įkvėpti neis į varžybas viem tam, kad tai pakartot.
Asmeniškai aš esu nusivylęs ir supykęs, kad kažkokie neauklėti laukiniai sugadino rungtynes, kurias greičiusiai dar ilgai būčiau prisiminęs. Tiesa atsiminsiu ir dabar, bet visai to nenoriu, nes gėda ir nesmagu.
Ir dar vienas akmenukas į halės daržą. Pabandykit įsivaizduoti tą patį Siemens arenoje. Nežinau kaip jūs, bet aš neįsivaizduoju. Išvadas darykitės patys. Nedarykit gėdos sau, savo miestui ir galų gale mums visiems.
Kauniečiam/žalgiriečiam siūlau net nesivargint ir nepult manęs. Viskas ką čia pasakiau tai tik mano subjektyvi nuomonė.
P.S. Aš taip pat "Žalgirio" sirgalius.
Comment
-
Ash, manau, kad tu šiap esi teisus, BET. Nežinau kaip jum, bet bent jau man toks chuliganizmas vistiek nėra priimtinas. Kad ir kaip bemylėčiau komandą, žaidėją ar dar ką nors, tikrai nepuolu įrodinėti savo meilės mesdamas viską kas po ranka į aikštę, teisėjus ar žaidėjus. Palaikymas - puiku, bet jis neturi peraugt į agresiją, chuliganizmą, vandalizma ar dar kokį negerą biesą. O kai jau taip atsitinka tai iš manęs tokiam dalykui simpatijų nelaukit.
Žinau, kad tai buvo nepirmas toks įvikis pasaulyje. Tikrai manęs nežavi tavo, Aug1z, paminėtų komandų sirgaliai, kurie sėkmingai sugeba susibubint dar prieš rungtynes. Nuoširdžiai viliuosiu, kad pas mus to niekad nebus. Dėl tų 90-ies procentų, kurie ateina tik pažiūrėt, o ne sirgt tai čia jau kiekvieno reikalas. Kaip bebūtų, neesam visi vienodi, nevienodai pergyvenam viską. Jeigu žmogus ramiai sėdi suspaudęs kumščius tai dar tikrai nereiškia, kad jis serga mažiau už sone stovintį ir klykiantį nuogą, storą į salę daiktus mėtantį, civilizacijos nepaliestą individą .
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąNa ir negarbingai pasirodė Žalgirio fanai, nesitikėjau. Negi nemoka garbingai priimti pralaimėjimą?
Niekas nesitikėjo lengvos pergalės. Būtų kvaila kelis sykius laimėjus po ilgos pralaimėjimų serijos galvot jog jau viskas aišku. Nustebino mane Kunigėlis pasakęs, kad šių rungtynių aiškiu favoritu buvo laikytas Žalgiris ir aš jam būčiau prieštaravęs. O po pralaimėjimų visada būna daug tokių, kurie mato daugybę priežasčių kodėl šis pralaimėjimas yra neteisingas (vėl gi, akla aistra). Manau jie ir patys supranta kad nėra teisūs, tiesiog reikia kažkaip save paguost Gal pasitelkit savo auksinę logiką ir supratimą, ar visi jos resursai dabar dirba vardan "Kaunas blogas"?
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą...kad jis serga mažiau už sone stovintį ir klykiantį nuogą, storą į salę daiktus mėtantį, civilizacijos nepaliestą individą .Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąO Žalgirio fanai tą patį sakė jums kai per LKF finalą dar nesibaigus rungtynėms apleidot aikštę. Na ir kas? Tai puiku, badykim vieni kitus pirštus iki begalybės. O gal tiesiog "nestumiam" vieni ant kitų ten kur to daryt nereikia ir kur patys esam tiek pat prisiš***?
Aš, teisybę sakant, Žalgirį irgi laikiau šios dienos favoritu, bet sirgau už L.Rytą Nors galvodamas, kad Žalgiris favoritas, tikėjausi, kad bus įdomios rungtynės, nes paskutinis susitikimas Žalgirio Rygoje, kai jie vos nepralaimėjo Butauto komandai daug ką parodė ir suteikė L.Rytui ir jo sirgaliams viltį nugalėti.Parašas :)
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNežinau kaip jum, bet bent jau man toks chuliganizmas vistiek nėra priimtinas. Kad ir kaip bemylėčiau komandą, žaidėją ar dar ką nors, tikrai nepuolu įrodinėti savo meilės mesdamas viską kas po ranka į aikštę, teisėjus ar žaidėjus. Palaikymas - puiku, bet jis neturi peraugt į agresiją, chuliganizmą, vandalizma ar dar kokį negerą biesą.
Jeigu žmogus ramiai sėdi suspaudęs kumščius tai dar tikrai nereiškia, kad jis serga mažiau už sone stovintį ir klykiantį nuogą, storą į salę daiktus mėtantį, civilizacijos nepaliestą individą .
Aš įvykusio incidento šaknų ieškočiau tik teisėjų gebėjime valdyti situaciją ir priimti teisingus sprendimus, žaidėjų supratimo dėl jų veiksmų daromos įtakos sirgaliams ir sirgalių aistrų. Bet ne dėl žemos miesto moralės.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.04, 01:27.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąBet provokuojamas žmogus kartais padaro tai dėl ko paskui nuoširdžiai gailisi, o ypač verdant tokioms aistroms.
Parašė Ash Rodyti pranešimąAš įvykusio incidento šaknų ieškočiau tik teisėjų gebėjime valdyti situaciją ir priimti teisingus sprendimus, žaidėjų supratimo dėl jų veiksmų daromos įtakos sirgaliams ir sirgalių aistrų. Bet ne dėl žemos miesto moralės.Parašas :)
Comment
-
HAMMER, jokio skirtumo, tai Žalgirio, Ryto, Neptūno, Šiaulių ar Panevėžio fanas. Visi jie man bus tokie pat necivilizuoti laukiniai. Nors tai jų pačių reikalas, dėl manęs tai jie nors ir alaus skardine prisidengę ten gali stovėt ir stūgaut ką tik nori .
Noriu tik vieno, kad sumokėjęs už bilietą ar atsisėdęs patogiai prie televizoriaus, savaitę ar mėnesį laukęs rungtynių ir gaučiau jas, o ne kažkokių laukinių šou, per kuriuos aš taip ir negavau to ko norėjau/laukiau. Suprantu, kad jie turėjo prižastį, bet ir aš dabar turiu prižastį pykt ant jų, jie mane nuskriaudė, sudagindami tokias puikias varžybas .
Ash,
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąMan patinka, kad sirgaliai parodė charakterį, pasakė ką galvoja taip, kaip jie galėjo pasakyt.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąHAMMER, jokio skirtumo, tai Žalgirio, Ryto, Neptūno, Šiaulių ar Panevėžio fanas. Visi jie man bus tokie pat necivilizuoti laukiniai. Nors tai jų pačių reikalas, dėl manęs tai jie nors ir alaus skardine prisidengę ten gali stovėt ir stūgaut ką tik nori .
Noriu tik vieno, kad sumokėjęs už bilietą ar atsisėdęs patogiai prie televizoriaus, savaitę ar mėnesį laukęs rungtynių ir gaučiau jas, o ne kažkokių laukinių šou, per kuriuos aš taip ir negavau to ko norėjau/laukiau. Suprantu, kad jie turėjo prižastį, bet ir aš dabar turiu prižastį pykt ant jų, jie mane nuskriaudė, sudagindami tokias puikias varžybas .
Ash,
Gerai, kad šitas incidentas pačioje pabaigoje rungtynių įvyko, kai viskas jau ir taip buvo aišku, tik po paskutinių Žalgirio pergalių prieš Rytą žiūrovai Kauno halėje nebuvo moraliai pasiruošę priimti tokį ryškų Žalgirio pralaimėjimą. Kaip sakoma, neišlaikė nervai, arba bijojo, kad skirtumas bus dar didesnis.Parašas :)
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNesuprantu, kodėl kauniečiai kaltina teisėjus? Visas rungtynes Rytas rodė visą galvą aukštesnio lygio žaidimą. Teisėjų sprendimai ne visada galbūt buvo 100 proc. teisingi, bet jokiu būdu negalima sakyti, kad Ryto naudai...
O bardakas pabaigoje - netoleruotinas dalyks...Parašas :)
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNesuprantu, kodėl kauniečiai kaltina teisėjus? Visas rungtynes Rytas rodė visą galvą aukštesnio lygio žaidimą. Teisėjų sprendimai ne visada galbūt buvo 100 proc. teisingi, bet jokiu būdu negalima sakyti, kad Ryto naudai...
O bardakas pabaigoje - netoleruotinas dalyks...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKaip tik nuo pat rungtyniu pradzios teisejavimas buvo blogas. Ryto zaidejai: Lukauskais, Delininkaitis, ir ypac Nielsenas ir Stelmaheris visas rungtynes grubiai zaide ir "rovesi" ant zalgirieciu. Bet kadangi teisejai nusprende i viska ziuret pro pirstus ir neduot nesportiniu ir techniniu prazangu kai to reikejo ankstesnioj rungtyniu stadijoj, tai ir isprovokavo tokia rungtyniu baigti....Parašas :)
Comment
Comment