Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Prašyčiau nevartoti necenzūrinių žodžių, jau ir taip žalgirio sirgaliai pažemino save. O Tanoka galėtų valdytis, užgriuvo ant Štelmaherio ir dar po to puola, matosi, kad nervai jau nelaikė, nes jam šios rungtynės buvo turbūt blogiausios per visą sezoną.
    Sveikinu ryto sirgalius, o žalgiriniams linkiu ateity žaisti krepšinį, o ne kažkokias imtynes. Taip pat žalgirio sirgaliams linkiu mažiau vartoti žalgirio alaus (ar kaip jis vadinasi). Tiek komanda, tiek sirgaliai turėtų išmokti garbingai pralaimėti.
    Po šios dienos kaip ir nusmuko visa čia išaukštinta "žalgirio krepšinio/sirgalių kultūra".
    Tanoka uzgriuvo todel kad Šliuhmaheris uz rankos nusitempe zemyn.

Comment

Parašė Deividas Rodyti pranešimą
      Ka tu ce dar sneki... , kokia geda p* man ,jokios gedos nejauciu... . Sakai nieko teisejas nepadare ,tai tada eik biski akis prasivalyk.....
      Pauliezas tas asmuo kuris man bet kurią akimirką akimirką savo postais pakelia Nors darosi kaip su Minedu... Pasijuokiau - atsibodo, kuo toliau tuo nejuokingiau
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė Remigijus Rodyti pranešimą
        Dar tokiu teisėju nesu mates, jie net kaimo lygai netinka teisėjauti
        Tarkim tam epizode buvo kaltas teisėjas, bet ar reikia kelti tiek triukšmo, mėtyti daiktus į aikštę? Tiesiog visi iš anksto tikėjosi, kad žalgiris lengvai įveiks rytą ir negalėjo priimti tokio rezultato. Teisėjai klydo bent jau mano manymu keliuose epizoduose ir ryto nenaudai, tačiau iš esmės tai vistiek nieko nekeičia.

Comment

http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12355325
          Atkreipkit dėmesį į komentarų skaičių

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
            Pauliezas tas asmuo kuris man bet kurią akimirką akimirką savo postais pakelia Nors darosi kaip su Minedu... Pasijuokiau - atsibodo, kuo toliau tuo nejuokingiau
            Iš tavęs būtent tokio komentaro tikėjausi. Ne vien iš tavęs - žalgirinių čia daug. Įvertink situaciją objektyviai. Beje, ką tau pakeliu?

Comment

Tarkim tam epizode buvo kaltas teisėjas, bet ar reikia kelti tiek triukšmo, mėtyti daiktus į aikštę? Tiesiog visi iš anksto tikėjosi, kad žalgiris lengvai įveiks rytą ir negalėjo priimti tokio rezultato. Teisėjai klydo bent jau mano manymu keliuose epizoduose ir ryto nenaudai, tačiau iš esmės tai vistiek nieko nekeičia.
              Drąsiai galiu sakyti, kad šios dienos pralaimėjimas manęs nebūtų baisia nuvylęs ir dėl to skandalo nekelčiau, nes visgi Rytui lindo net patys absurdiškiausi metimai + Žalgiris kovoj dėl kamuolių atrodė apgailėtinai, bet teisėjai... Peržengė visas ribas. Ir nors aš esu visiškai prieš bet kokiu atveju prieš tokį fanų elgesį, šįkart negaliu garantuot ar būčiau pats susitvardęs. Ir tai būtų skirta ne varžovams ar kam kitam o tik teisėjams. Taip išsi.... atsiprašant ir daryt vieną grubią klaidą po kitos yra tikrai žema.
              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
              Retromobile 2007
              "Kova 1". Driftingo čempionatas
              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Tanoka uzgriuvo todel kad Šliuhmaheris uz rankos nusitempe zemyn.
                Nepyk, bet per sulėtintą pakartojimą to tikrai nepastebėjau. Štelmaheris kaip tik tas kuris nusitemtų Tanoką žemyn. Bet kokiu atveju fizinis puolimas neišeitis.

Comment

Nepyk, bet per sulėtintą pakartojimą to tikrai nepastebėjau. Štelmaheris kaip tik tas kuris nusitemtų Tanoką žemyn. Bet kokiu atveju fizinis puolimas neišeitis.
                  Bet kiek prisimenu i galva pirmas pasiule Šliuhmaheris
                  Paskutinis taisė Deividas; 2007.03.03, 23:58.

Comment

Bet kiek prisimenu i galva pirmas pasiule Šliuhmaheris
                    Nežinau ką tu prisimeni, bet Tanoka jėga nustūmė Štelmaherį ir po to atsistojęs Štelmaheris "pasiūlė" už save n kartų didesniam.

Tikiuosi, kad ateity bus mažiau emocijų, o daugiau garbingo krepšinio. Aš suprantu, kad dabar žalgirio fanai čia visais būdais bandys pasiteisinti - tai teisėjus kaltins, tai dar kažką. Tai natūralu. Bet manau geriausia būtų į tai pažiūrėti ramiau, arba išvis "užraukti" tokias diskusijas. Tegul viskas sprendžiasi ateity aikštelėje ir tikiuosi garbingai. Šios rungtynės vistiek nieko nelemia.

Comment

Mano nuomone tokio lygio varžyboms teisėjai turetu buti ne Lietuviai, nes Lietuviai teisėjai labai pigiai kainuoja., Jeigu galima per varžybas tiek absurdišku teisėju klaidu pamatyti. Pvz; vienas kaip 4 kėlinyje vidurio linijos pažeidimas, žiūrint per TV jis akivaizdžiai matėsi. Kitu nebevardinsiu

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                        http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12355325
                        Atkreipkit dėmesį į komentarų skaičių
                        Geras pastebėjimas.

Woods welcome to Kaunas Tegu pamato žmogelis kas čia yra krepšinis ir Žalgiris

Ir tik nereikia menkint Ryto pergalės ar vienos iš komandų, Rytas geriau žaidė, bet ką padarysi, tiesiog labai jau aistringi sirgaliai esam
                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Kaip graikai, metam į aikštę viską, kas po ranka pakliuva

Comment

tikiuosi, kad ateity bus mažiau emocijų, o daugiau garbingo krepšinio. Aš suprantu, kad dabar žalgirio fanai čia visais būdais bandys pasiteisinti - tai teisėjus kaltins, tai dar kažką. Tai natūralu.
                            Nesiteisins, bent jau aš. Pralošėm tai pralošėm, bet man nepatinka tik tai, kad iškart yra puolami Žalgirio fanai už jų amoralų elgesį, o Ryto fanai pamiršta savo skanduotes Manau, kad visa tai yra tam tikros rudos blogą kvapą turinčios esencijos malimas ir nieko daugiau. Visi puikiai suprantam, kad vieni kitus dažnai kaltinam tik todėl, kad žūtbūt reikia įrodyt savo komados pranašumą, principo reikalas, kitaip sakant. Ir jokio skirtumo kas pirmas pasiūlė "į snukį", Tanoka ar Šmacheris.

Mylim savo komandą ir ją ginam (nuo būtų ar nebūtų baubų)

Juk visi žinot, kad daugumoje komandinio sporto šakų nuolat pasireiškia tokie dalykai ir kur kas rimtesni. Tad tik nereikia apie moralę (edd čia tau asmeniškai nieko netaikau)

Visgi man patiko tai ką mačiau. Žinoma žiniasklaida (apie "Lietuvos Ryto" dienraštį nekalbu), Žalgirio vadovybė, BBL vadovybė visa tai pasmerks, ar gi jie turi kitą išeitį? Bet tai viena iš krepšinio dalių, mano manymu.

Aš tik prieš snukių daužymą, nors to labai retai išvengiama.

Žodžiu, amerikiečiam duoda antro laipsnio ordiną už tarnybą Vietname ir pirmo už žaidimą Žalgiry

Sužeistas žvėris ginasi kaip gali
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

mane tai tas kur pries e tribuna mosavo saliku sunervino ryto fanas ,visus provokavo tai ejau apramint ji.negerai padariau bet nesusitvardziau...

Comment

Halėje daiktų tiek neskraido, kai teisėjai normaliai teisėjauja. Net per EL varžybas, kai teisėjai akivaizdžiai blogai teisėjavo - tiek daiktų neskraidė. Įvertintas teisėjų darbas.
                                Kitas jau klausimas - kaip ten kas žaidė.
                                O man per pakartojimą irgi matėsi, kad T buvo nutemptas žemyn.
                                Edd - pats pradėjai kurstyti

Comment

Parašė elwwwis Rodyti pranešimą
                                  mane tai tas kur pries e tribuna mosavo saliku sunervino ryto fanas ,visus provokavo tai ejau apramint ji.negerai padariau bet nesusitvardziau...
                                  Papasakok kuo ten viskas vietoj baigės. Kriminalines žinias verta žiūrėt ar ne?

Kas dėl teisėjų darbo, tai manau jų klaida buvo, kad leido grubiai žaist. Tą aš pastebėjau jau pirmo kėlinio vidurį, kai dar nebuvo jokių vėlesnių įvykių apraiškų. Tiesiog ginyba būdavo artima ir grubi, neįprastai. Bet nemanau, kad jų klaidos buvo itin vienpusės, nemanau, kad Ryto geresnis žaidimas buvo teisėjų dėka. Tas artimas žaidimas išprovokavo pačių žaidėjų aistras, o žaidėjų aistros išprovokavo sirgalių aistras. Jei ne Popovič'iaus techninė pražanga turbūt būtume tiesiog pasimušę po rungtynių ir tiek (kas čia neįprasto) Bet nei Tanoka, nei Popovičius nebūna tokie aršūs kai žaidžiam ne prieš Rytą, matyt ta svarba jį nugalėt persiduoda ir legionieriam (manau Ryte situacija analogiška)
                                  Paskutinis taisė ; 2007.03.03, 22:21.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
                                    Papasakok kuo ten viskas vietoj baigės. Kriminalines žinias verta žiūrėt ar ne?
                                    ne nieko nerodys [pasistumdem ir isejo pas saviskius,esu karstakosis ir negalejau ziuret kaip jis erzina visus is e tribunos zalgirio fanus

Comment

Tiesiog puikios rungtynės buvo, sėdėjau ir suspaudęs kumščius mėgavaus iki patys žinot ko... Bet kai prasidėjo tas chaosas, pranešėjo tramdomi BARBARAI tik įsisiautėjo ir skardinėmis bei visokiomis kitomis šiukšlėmis, tikrąja to žodžio prasme, ėmė lyti, norom nenorom, galvoje ėmė suktis mintys ir klausimai, kokie, pogalais, kaimiečiai ten susirinko?..

Būtų mano valia, tai "Žalgiris" bent jau kokį mėnesiuką pažaistų namie be žiūrovų. Negalima toleruot tokio barbariško elgesio. Baudos ir panašios represijos klubui, tiem laukiniam mažiausiai rūpi, jau kitose rungtynėse sėdės ir lauks progos paleist visą turimą inventorių į aištę, gal dar ir akmenų iš lauko pasirinks, pasiruoš geriau... Apskritai, iš minios triumfo buvo labai panašu, kad jiems tai buvo geriau už bet kokią pergalę, tikiuosiu, kad to įkvėpti neis į varžybas viem tam, kad tai pakartot.

Asmeniškai aš esu nusivylęs ir supykęs, kad kažkokie neauklėti laukiniai sugadino rungtynes, kurias greičiusiai dar ilgai būčiau prisiminęs. Tiesa atsiminsiu ir dabar, bet visai to nenoriu, nes gėda ir nesmagu.

Ir dar vienas akmenukas į halės daržą. Pabandykit įsivaizduoti tą patį Siemens arenoje. Nežinau kaip jūs, bet aš neįsivaizduoju. Išvadas darykitės patys. Nedarykit gėdos sau, savo miestui ir galų gale mums visiems.

Kauniečiam/žalgiriečiam siūlau net nesivargint ir nepult manęs. Viskas ką čia pasakiau tai tik mano subjektyvi nuomonė.

P.S. Aš taip pat "Žalgirio" sirgalius.

Comment

Nemanau, jog teisinga yra kaltinti kauniečius. Žalgirį palaiko absoliuti dauguma šalies gyventojų ir į rungtynes susirenka žmonės iš įvairių provincijų.

Comment

Neesmė ar kaunietis ar ne. Idiotų visur yra.

Comment

Working...
                                          X