Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deividas
-
Parašė Deividas Rodyti pranešimąKa tu ce dar sneki... , kokia geda p* man ,jokios gedos nejauciu... . Sakai nieko teisejas nepadare ,tai tada eik biski akis prasivalyk.....Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąDar tokiu teisėju nesu mates, jie net kaimo lygai netinka teisėjauti
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPauliezas tas asmuo kuris man bet kurią akimirką akimirką savo postais pakelia Nors darosi kaip su Minedu... Pasijuokiau - atsibodo, kuo toliau tuo nejuokingiau
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTarkim tam epizode buvo kaltas teisėjas, bet ar reikia kelti tiek triukšmo, mėtyti daiktus į aikštę? Tiesiog visi iš anksto tikėjosi, kad žalgiris lengvai įveiks rytą ir negalėjo priimti tokio rezultato. Teisėjai klydo bent jau mano manymu keliuose epizoduose ir ryto nenaudai, tačiau iš esmės tai vistiek nieko nekeičia.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Deividas Rodyti pranešimąTanoka uzgriuvo todel kad Šliuhmaheris uz rankos nusitempe zemyn.
Comment
-
Deividas
Parašė Edd Rodyti pranešimąNepyk, bet per sulėtintą pakartojimą to tikrai nepastebėjau. Štelmaheris kaip tik tas kuris nusitemtų Tanoką žemyn. Bet kokiu atveju fizinis puolimas neišeitis.Paskutinis taisė Deividas; 2007.03.03, 23:58.
Comment
-
Parašė Deividas Rodyti pranešimąBet kiek prisimenu i galva pirmas pasiule Šliuhmaheris
Tikiuosi, kad ateity bus mažiau emocijų, o daugiau garbingo krepšinio. Aš suprantu, kad dabar žalgirio fanai čia visais būdais bandys pasiteisinti - tai teisėjus kaltins, tai dar kažką. Tai natūralu. Bet manau geriausia būtų į tai pažiūrėti ramiau, arba išvis "užraukti" tokias diskusijas. Tegul viskas sprendžiasi ateity aikštelėje ir tikiuosi garbingai. Šios rungtynės vistiek nieko nelemia.
Comment
-
Mano nuomone tokio lygio varžyboms teisėjai turetu buti ne Lietuviai, nes Lietuviai teisėjai labai pigiai kainuoja., Jeigu galima per varžybas tiek absurdišku teisėju klaidu pamatyti. Pvz; vienas kaip 4 kėlinyje vidurio linijos pažeidimas, žiūrint per TV jis akivaizdžiai matėsi. Kitu nebevardinsiu
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąhttp://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12355325
Atkreipkit dėmesį į komentarų skaičių
Woods welcome to Kaunas Tegu pamato žmogelis kas čia yra krepšinis ir Žalgiris
Ir tik nereikia menkint Ryto pergalės ar vienos iš komandų, Rytas geriau žaidė, bet ką padarysi, tiesiog labai jau aistringi sirgaliai esam
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimątikiuosi, kad ateity bus mažiau emocijų, o daugiau garbingo krepšinio. Aš suprantu, kad dabar žalgirio fanai čia visais būdais bandys pasiteisinti - tai teisėjus kaltins, tai dar kažką. Tai natūralu.
Mylim savo komandą ir ją ginam (nuo būtų ar nebūtų baubų)
Juk visi žinot, kad daugumoje komandinio sporto šakų nuolat pasireiškia tokie dalykai ir kur kas rimtesni. Tad tik nereikia apie moralę (edd čia tau asmeniškai nieko netaikau)
Visgi man patiko tai ką mačiau. Žinoma žiniasklaida (apie "Lietuvos Ryto" dienraštį nekalbu), Žalgirio vadovybė, BBL vadovybė visa tai pasmerks, ar gi jie turi kitą išeitį? Bet tai viena iš krepšinio dalių, mano manymu.
Aš tik prieš snukių daužymą, nors to labai retai išvengiama.
Žodžiu, amerikiečiam duoda antro laipsnio ordiną už tarnybą Vietname ir pirmo už žaidimą Žalgiry
Sužeistas žvėris ginasi kaip gali
Comment
-
Halėje daiktų tiek neskraido, kai teisėjai normaliai teisėjauja. Net per EL varžybas, kai teisėjai akivaizdžiai blogai teisėjavo - tiek daiktų neskraidė. Įvertintas teisėjų darbas.
Kitas jau klausimas - kaip ten kas žaidė.
O man per pakartojimą irgi matėsi, kad T buvo nutemptas žemyn.
Edd - pats pradėjai kurstyti
Comment
-
Parašė elwwwis Rodyti pranešimąmane tai tas kur pries e tribuna mosavo saliku sunervino ryto fanas ,visus provokavo tai ejau apramint ji.negerai padariau bet nesusitvardziau...
Kas dėl teisėjų darbo, tai manau jų klaida buvo, kad leido grubiai žaist. Tą aš pastebėjau jau pirmo kėlinio vidurį, kai dar nebuvo jokių vėlesnių įvykių apraiškų. Tiesiog ginyba būdavo artima ir grubi, neįprastai. Bet nemanau, kad jų klaidos buvo itin vienpusės, nemanau, kad Ryto geresnis žaidimas buvo teisėjų dėka. Tas artimas žaidimas išprovokavo pačių žaidėjų aistras, o žaidėjų aistros išprovokavo sirgalių aistras. Jei ne Popovič'iaus techninė pražanga turbūt būtume tiesiog pasimušę po rungtynių ir tiek (kas čia neįprasto) Bet nei Tanoka, nei Popovičius nebūna tokie aršūs kai žaidžiam ne prieš Rytą, matyt ta svarba jį nugalėt persiduoda ir legionieriam (manau Ryte situacija analogiška)Paskutinis taisė Aš; 2007.03.03, 22:21.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąPapasakok kuo ten viskas vietoj baigės. Kriminalines žinias verta žiūrėt ar ne?
Comment
-
Tiesiog puikios rungtynės buvo, sėdėjau ir suspaudęs kumščius mėgavaus iki patys žinot ko... Bet kai prasidėjo tas chaosas, pranešėjo tramdomi BARBARAI tik įsisiautėjo ir skardinėmis bei visokiomis kitomis šiukšlėmis, tikrąja to žodžio prasme, ėmė lyti, norom nenorom, galvoje ėmė suktis mintys ir klausimai, kokie, pogalais, kaimiečiai ten susirinko?..
Būtų mano valia, tai "Žalgiris" bent jau kokį mėnesiuką pažaistų namie be žiūrovų. Negalima toleruot tokio barbariško elgesio. Baudos ir panašios represijos klubui, tiem laukiniam mažiausiai rūpi, jau kitose rungtynėse sėdės ir lauks progos paleist visą turimą inventorių į aištę, gal dar ir akmenų iš lauko pasirinks, pasiruoš geriau... Apskritai, iš minios triumfo buvo labai panašu, kad jiems tai buvo geriau už bet kokią pergalę, tikiuosiu, kad to įkvėpti neis į varžybas viem tam, kad tai pakartot.
Asmeniškai aš esu nusivylęs ir supykęs, kad kažkokie neauklėti laukiniai sugadino rungtynes, kurias greičiusiai dar ilgai būčiau prisiminęs. Tiesa atsiminsiu ir dabar, bet visai to nenoriu, nes gėda ir nesmagu.
Ir dar vienas akmenukas į halės daržą. Pabandykit įsivaizduoti tą patį Siemens arenoje. Nežinau kaip jūs, bet aš neįsivaizduoju. Išvadas darykitės patys. Nedarykit gėdos sau, savo miestui ir galų gale mums visiems.
Kauniečiam/žalgiriečiam siūlau net nesivargint ir nepult manęs. Viskas ką čia pasakiau tai tik mano subjektyvi nuomonė.
P.S. Aš taip pat "Žalgirio" sirgalius.
Comment
-
inz1K
Comment